2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
اره عزيزم اهوازم دكترم مرمضي بود بعد ازماه سه فرستادم پيش براتي دوباره الان پيش خودش م تا عيد بيمارس ...

انشالا همه چيز خوب پيش بره، منم اهواز هستم، موفق باشي عزيزم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من همچنان دارم پردنیزولون رو میخورم البته کم کردمش.دوتایی بود یک هفته 1دونه خوردم از امروز م ...

عزیزم فعلا عجله نکن یه فاصله بین سقطت با اقدام دوبارت بده......

حالا فعلا بذار این مرحله رو بگذرونی.....

آزاتو انجام بده ببین جوابشون چیه.....

بعد حالا میبینی چیکار باید بکنی......

عزیزم پرد روز به همون روال که گفتم قطعش کن چون عوارض داره.....

همینطوری نباید بخوریش.....

دکتر من حتی برا آی یو آی هم پرد نمیداد چه برسه همینطوری......

فعلا قطعش کن.....

بعد با برنامه و زیر نظر دکتر لازم باشه شروع میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من هر چی میگردم شیرسویا پیدا نمیشه از کجا باید بخرم بعدش قیمتش چنده؟

عزیزم مطمئنی واست خوبه؟

برا کم کاری و آندومتریوز خوب نیستا......

با دکترت مشورت کنی حتما!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پرپر جون خب ب دکترت بگو شرایطتو تا کمکت کنه.هر دارو یا گیاه یا هر چیز روان کننده هم همینجوری مصرف نک ...

عزيزم چيز خاصي مصرف نكردم به جز شير و آلو و زيتون و انجير و روغن زيتون... قبلا اينجوري نبودم از روزي كه مثبت شدم اينجوريه اوضاع

دوستان ميشه كسي جواب بده؟ آنا جون لطفا!!!!!!!! 

عزیزم سوالتو تکرار میکنی چون حضور ذهن ندارم عزیزم.....

یا لینکشو بذار.....

عزیزم به همسرت بگو اینارم رعایت کنه..... شلوار و لباس زیر تنگ نپوشه..... شلوار لی ممنوع..... سونا ...

آنا جان سلام. خوبی؟ پرنسست خوبه؟ رفتم پیش دکتر عارفی، درکمال تعجب کلی تشویقم کرد که آزمایشای تکمیلی رو داده بودم. بعد آزمایشام رو دید گفت وضعیت ایمنیت بد نیست اما درهرصورت سرم رو داری. بعدم آزمایشا رو داد به ماماش گفت چک کن دوباره، مطمئن شو چیزی از قلم نیوفتاده باشه!!!!!

من چیزی که شنیده بودم ازش راستش اصلا حس خوبی نداشتم بهش، فقط به اصرار همسرم رفتم پیشش، اما هرچی سوال داشتم در کمال آرامش جواب داد، خیلی صبور و با انرژی مثبت. کلی روحیه گرفتم ازش. یه چیز دیگه هم که خیلی برام جالب بود هزینه سونو بود، آخرین باری که رفتم دکتر زنان 130 تومن پول سونو دادم، اما ایشون حق سونوشون 40 تومن بود. و چندتا چندتا هم ویزیت نمیکرد. اول ماماش یه سری سوال جوابا رو میکرد، بعد میفرستاد پیش دکتر. تنها بدون حضور مریض دیگه ای. البته شاید یه بار دیگه برم اینجوری نباشه اما اینبار که خیلی به نظم و قاعده بود. یه چیزی رو هم متوجه نمیشدی چندبار توضیح می داد.

البته دوستای عزیز به خدا باهاش قرارداد ندارم خخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم مطمئنی واست خوبه؟ برا کم کاری و آندومتریوز خوب نیستا...... با دکترت مشورت کنی حتما!!!!!

ن مشکلی ندارم ضخامت آندومترم کمه آخه.از کجا باید تهیه کنیم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جان سلام. خوبی؟ پرنسست خوبه؟ رفتم پیش دکتر عارفی، درکمال تعجب کلی تشویقم کرد که آزمایشای تکمیلی ...

خخخخخخخخخ.....

لی لا جون میبینم که داری تبلیغ میکنی؟

ببینم حق تبلیغت چنده میخوام ببینم اگه صرف میکنه من هدفمو تغییر بدم......

خخخخخخخ.....

عزیزم خدارو شکر شاید روال کارشو تغییر داده.....

من که نه دیدمش نه روال کارشو میدونم فقط طبق گفته های دوستان اینجا یه چیزایی ازش میدونم.....

خدارو شکر که حس خوبی بهت داده.....

ایشالله که دستش برات خوب باشه و خدا ایشونو ابزاری برا مامان شدنت قرار داده......

عزیزم سوالتو تکرار میکنی چون حضور ذهن ندارم عزیزم..... یا لینکشو بذار.....

عزيزم فردا پانكچر دارم، آز پروژسترونم ٢/.٢ شده، زياده براي انتقال؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم مطمئنی واست خوبه؟ برا کم کاری و آندومتریوز خوب نیستا...... با دکترت مشورت کنی حتما!!!!!

من کمکاری داشتم ولی خوردم نمیدونستم خوب نیست....

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ن مشکلی ندارم ضخامت آندومترم کمه آخه.از کجا باید تهیه کنیم؟

عریزم والا من تهیه نکردم ولی فکر کنم سوپریا یا فرشگاهها دارن......

اگه نتونستی پیدا کنی آجیلشو بخور فکر کنم اونم همون کارو انجام بده.....

عزيزم فردا پانكچر دارم، آز پروژسترونم ٢/.٢ شده، زياده براي انتقال؟

عزیزم من از رنجش اطلاعی ندارم اما ظاهرا نازی جون میگفت تا ۲ خوبه برا شمام که همینه توکل کن به خدا و ایشالله اگه خیره انتقال بدی نه که کنسل بشه و بمونه برا بعد......

تپل مپل عزیز من کیوتن رو دارمو.... چند ماه بود داشتم....بازم برام تجویز کرده.... یعنی حداقل تا آخر پ ...

سلام آنا جون من واستون درخواست دوستی فرستادم لطفا قبول کنین یه سوال دارم