2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
راستی عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم...... عزیزم ببین در مورد داروه ...

آنا جان 😭😭😭 من باز اون اتفاق واسم افتاد از پشتم خون ميومد، سعي كردم همه اون كارارو بكنم ولي ببخشيد شرمنده ديروز از ٥ عصر تا ٥ صبح درگير بودم، تو دستشويي جون ميدادمممم ديگه آخرين بار داشت از درد جنون بهم دست ميداد احساس كردم دارم غش ميكنم از حال ميرم، اون روش روغن زيتونو هم انجام دادم دو سه بار، نميدونم همون كمكم كرد يا بقيه چيزا ولي علاوه بر اذيت شدن و اون درد خيلي ميترسم واسه بچه هم بد باشه چون فشار زيادي بهم مياد، خيلي خطرناكه؟؟؟ اون شياف گليسيرين كه دوستان گفتن الان به درد من نميخوره ؟

سلام دوستان خوبین؟ متاسفانه ازمایشی که امروز دادم پر از اشکاله !! هم گلبول سفید بالاست هم گلبول ق ...

سلام.لاله جون عزیزم همه چیز دست خداست اگه بخواد با شرایط خیلی بدتر از اینم میشه اگه نخواد هم ک حتی با بهترین شرایط نمیشه اصلا فکرتو درگیر این چیزا نکن ک استرس بگیری همه چیزو بسپر دست خدا و بعدشم دکترت و بیخیال باش تا جاییکه میتونی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز روز ٥ انتقالمم از ديروز صبح چنان نفخييييييي دارم انگار توي دلم رو پر از باد ك ...

عزیزم احتمالا از عوارض داروهاست......

ایشالله مامان میشی جبران میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان 😭😭😭 من باز اون اتفاق واسم افتاد از پشتم خون ميومد، سعي كردم همه اون كارارو بكنم ولي ببخشي ...

عزیزم نگران نباش منم چند بار این اتفاق برام افتاد......

حتی یه بار واقعا گفتم الانه که دیگه زایمان کنم......

اون روش برا من خوب جواب میداد.....

شیافم فکر نکنم ایرادی داشته باشه ولی باز از دکترتم بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان 😭😭😭 من باز اون اتفاق واسم افتاد از پشتم خون ميومد، سعي كردم همه اون كارارو بكنم ولي ببخشي ...

پرپر جون خب ب دکترت بگو شرایطتو تا کمکت کنه.هر دارو یا گیاه یا هر چیز روان کننده هم همینجوری مصرف نکن عزیزم چون خیلیاش شل کننده هست و اصلا برا دوران بارداری توصیه نمیشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون آنای مهربونم

عزیزم به همسرت بگو اینارم رعایت کنه.....

شلوار و لباس زیر تنگ نپوشه.....

شلوار لی ممنوع.....

سونا و جکوزی حموم داغ ممنوع......

میوه و سالد زیاد بخوره خصوصا اونایی که آنتی اکسیدان دارن....

آب زیاد بخوره.....

ویتامین دی رو هم چک کنه اگه کم داره دارو بگیره طبق تجویز دکتر.....

سرخ کردنی رو تقریبا حذف کنه.....

اگه چربی و کلسترول و.... داره خیلی رعایت کنه.....

تو دستشویی خودشو با آب سرد بشوره.....

شبها یه ربع کیسه یخ رو ب ی ض ه ها از رو لباس زیر بذاره.....

موبایل رو تو جیب شلوارش نذاره.....

لب تاپ رو پاهاش نذاره.....

فعلا اینا به ذهنم رسید.....

خودتم آب زیاد بخور.....

تغذیتم مناسب طبعت باشه و از کسی تقلید نکن.....

واسه دوستایی ک دچار یبوست خیلی شدید میشن(البته تو دوران بارداری و شیردهی ب هیچ وجه مصرف نشه)دو تا گیاه هست، برگ سنا و برگ گل سرخ،از هر کدوم دوقاشق میجوشونین بعش صاف میکنین با نبات شیرین میکنین میخورین فقط میتونم بگم معجزه طبیعته واقعا یعنی شکمی ک ده سال کار نکرده رو کار میندازه.فقط بعد مصرف تا چند ساعت نخوابین و نزدیکی نکنین.دقت کنین روز مصرف خونه باشین چون دسشویی باید حتما دم دستتون ب

عزیزه دلم تو چقد دلسوزی چشششششششششمممممم

فدات بشم لطف داری.....

ثمین جون شاید برا طبیعین نیاز به یه کم هل دادن دارین....... یه کوچولو تحریک تخمدان و ضمنا بحث ایمنی ...

آنا جون من همچنان دارم پردنیزولون رو میخورم البته کم کردمش.دوتایی بود یک هفته 1دونه خوردم از امروز میخوام بکنمش نصف.بعدم نمیدونم کلا قطع کنم یا نه.منم تصمیمم همینه شنبه برم سونو اگر بقایایی نبود و همه چی اکی بود بگم ازمایش انعقادی رو برام بنویسه مجددا و محرک بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

اگر مشکل شقاق داری و از مقعد خونریزی داری ی پمادی هست به نام رکتال 3روز بزنی معجزه میکنه و از درد و خونریزی خلاص میشی برا بارداری هم مشکلی نداره.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها من هر چی میگردم شیرسویا پیدا نمیشه از کجا باید بخرم بعدش قیمتش چنده؟