2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان خوبین؟ متاسفانه ازمایشی که امروز دادم پر از اشکاله !! هم گلبول سفید بالاست هم گلبول ق ...

دوست خوبم انشالا كه مشكلي نيست و انتقال ميدي، جالبه من نميخوام انتقال بدم و دكترم اصرار داره انتقال بده، بسپر به خدا بهترينها انشالا قسمتت ميشه، فردا پانكچره، درسته؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
اره عزيزم اهواز سرد نيست منم گرمايي شدم ولي سعي ميكنم از اين به بعد گرمتر لباس بپوشم خيلي احساس سنگي ...

مينو جون شما اهوازي ؟ دكترت كيه؟ كجا انتقال دادي؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبین؟ متاسفانه ازمایشی که امروز دادم پر از اشکاله !! هم گلبول سفید بالاست هم گلبول ق ...

لاله جون رنج آز پروژسترون چنده؟ الان نگاه كردم، مال من ٢.٠٢، ميدوني؟

ثمين جون من اصلا نميدونستم شما دو تا مشكلي نداريد؟! اخه پس واسه چي بري ميكرو ؟!اره به نظرم چند ماهي ...

والا نازی جون من خودم اصرار کردم برا میکرو و اینکه متاسفانه من با داروهایه محرک خیلی دیر فولیم بالغ میشه گفتن چه کاریه خوب همون میکرو کنم.بی عقلی ی جورایی.منم فکر میکنم بهتره طبیعی رو امتحان کنم نهایتا ی مقدار محرک بگیرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين تو اين سالها طبيعي اقدام نكرده بوديد قبل از ميكرو؟! 

از سال 92یکسره رفتم تویه کار میکرو و ای وی اف.طبیعی چرا اقدام کردم ولی نشده.بدون محرک خوب من فولی غالب ندارم باید محرک مصرف کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مطمنی ؟؟؟؟؟‌برم قم اونوفق نگن توکه تهرانی چرا اومدی قم چی بگم؟؟؟

عزیزم والا نمیدونم چی به چیه اما میدونم خیلیا تونستن اینجوری تهیه کنن کلا شهرستان راحتتر میدن.....

البته جدیدا رو خبر ندارم اما زمانی که منم خیلی استرس داشتم برا تهیش یکی گفت اون اینکارو کرده......

مثلا ایشون از اراک گرفته بود......

گفتم اگه نهایتا نتونستی اینجا تهیه کنی اون راهم امتحان کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من شوهرم مشکل مورفو داره حالا دکتر گفت یه دوره دارو بگیر بعد نشد برو میکرو .از روز دوم روزی د ...

عزی م سینافکتم داشتی؟

ببین بستگی به نوع سیکل و پروتکل تعریفیم داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از سال 92یکسره رفتم تویه کار میکرو و ای وی اف.طبیعی چرا اقدام کردم ولی نشده.بدون محرک خوب من فولی غا ...

ثمین جون شاید برا طبیعین نیاز به یه کم هل دادن دارین.......

یه کوچولو تحریک تخمدان و ضمنا بحث ایمنیتم فکر کنم یه جورایی باید کنترل بشه.....

بچه ها من شوهرم مشکل مورفو داره حالا دکتر گفت یه دوره دارو بگیر بعد نشد برو میکرو .از روز دوم روزی د ...

راستی عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم......

عزیزم ببین در مورد داروها نمیشه واقعا خیلی نظر داد چون هر کسی بسته با نیاز بدنش نوع و دز داروش میتونه متفاوت باشه......

سلام دوستان

من امروز روز ٥ انتقالمم

از ديروز صبح چنان نفخييييييي دارم انگار توي دلم رو پر از باد كردن

دل درد شديد

هيچ چيزززز نفاخ لب نزدم 

تغذيه م كاملا دقت كردم

از جي مي تونه باشه🤔

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

لاله جون دعاي تك تك ما همراهته دوست دلسوز و مهربون ما

همه چيز دست خداست همههه چيي

پس خيلي حرص نخور بايد منتظر شيم وقتش شه دكترجون💋💋

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مينو جون شما اهوازي ؟ دكترت كيه؟ كجا انتقال دادي؟

اره عزيزم اهوازم دكترم مرمضي بود بعد ازماه سه فرستادم پيش براتي دوباره الان پيش خودش م تا عيد بيمارستان اريا انتقال دادم ولي الان مرمضي مركز مهزيار رو زده اونجا هم انتقال ميدن

عزیزم یه نوع مشکل ایمنیه درمانش یا لنفوسیت تراپیه یا یه نوع کروتون + اسپرین نباید اپکا زیر 10 باشه ا ...

ممنون عزیزم همون با ازمایش خون انجام میشه؟؟

راستی من یه سوال دیگه هم داشتم من تو هیچکدوم از انتقالام ازمایش سطح پروژسترون نداشتم چرا؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت