2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بله بعضی جاها این کارو میکنن

خوبی لاله جون.ناراحت شدم برات عزیزم.....لاله جون چرا انقدر از دکترت ناراضی عوض نمیکنی....البته میدونم حتما دلیل محکمی داری.ولی همین عدم اطمینان و راحت نبودن با دکتر خیلی استرس زاست

من خودم دکتر قبلیم خیلی معروفه و مطبش جای سوزن انداختن نبود.خدایی دکتر خوبی هم هست از نظر تشخیص.ولی من چون چهار تا چهار تا مریض ویزیت میکرد...زیاد به مریض رو نمیداد سوال کنه و ماماها همه کارو میکردن اصلا راحت نبودم...هر وقت از مطب میومدم بیرون از اینکه کامل توجیه نشدم و جلو چند نفر دیگه مشکلاتمو میگفتم کلافه و عصبی بودم

تا اینکه دکترمو عوض کردم.نمیدونید چقدر باهاش راحتم...عین فرشته هاست ...تا کامل منظورشو نفهمی از توضیح دادن دست بر نمیداره....خیلی بهش اطمینان دارم.با اینکه منفی شدم بازم بهش حس خوب دارم...اصلا هم اسمش دهن پر کن نیست....شاید خیلی ها نشناسن....

این هم حرف زدم بگم خیلی دکتر تو استرس تاثیر داره عزیز دلم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبور شدم رز چون قرار قلب شوهرم رو عمل کنیم ، نمیتونستیم این بار هم برای میکرو مثل سری قبل اون قدر ...

عزیزم الان دیدم این پستتو

ایشالا بهترین ها برای شما و همسرت پیش بیاد

عملش با موفقیت انجام بشه الهی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام به همه دوستان عزيزم : لاله سرخ عزيز اين قدر استرس و نگراني نداشته باش ان شا الله كه اين بار جن ...

مامان سبحان جان چشم عزیزم
سعی میکنم استرسم رو کم کنم
امروز که با دکتر دیگه ام ویزیت شدم خیلی ارامش پیدا کردم
امیدوارم این ارامش تا روز انتقال ادامه داشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خیلی ناراحت شدم بخدا متاسفانه دکترا براسون این مسائل عادی و پیش پا افتادس...براشون زجر و عذاب و هزی ...

ممنون عزیزم
همین طور برای شما و دوستان دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون متاسفانه من همیشه همینطورم من بدنم در مقابل تموم داروها واکنش نشون میده من با 13تا منوتروپی ...

اولین میکرو هم همین طوری بودی؟

سلام من بازم با کلی سوال اومدم ببخشید که فقط برا سوالام میام اخه زیاد وقت نمیکنم  من عمل پانکچ ...

فرشته جان من بعد از میکروی اولم دو ماه خوردم
من قطع کردم پریود شدم بعد دوباره خوردم

اونایی که مشکل اندومتریوز دارن دو ورق قرص رو کامل میخورن بدون قطع کردن

الهی بمیرم برات خواهری...همش ذوق مادر شدنت رو داشتم ...واقعا نمیدونم چی بگم...کاش منفی شده بودی همون ...

رز جون فعلا هر کاری ارومت میکنه انجام بده
منم از وقتی منفی شده بودم تا همین دو ماه قبل دیگه نبودم نی نی سایت
چون تو جو میکرو و بارداری بودن اذیت میکرد منو

عزیزم برا چه کاری؟ طبیعی یا لقاح آزمایشگاهی؟

کلینیک ناباروری شوهرم ازمایش داده 

خاستم ببینم عددش خوبه ؟؟

بعد فقط نوشتع به انگلیسی مورفولوژی

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
آره آنا جون.ی دوره مریونال ی دوره سینال ی دوره گونال من کلا با تمومی داروها مشکل دارم اصلا حتما باید ...

ثمین جون خب تو ابن سینا دوره ی اول چی بود داروهات عزیزم؟

عزیزم انشالله ک جنین های عالی و تپلی برات ی عالمه میشه و بزودی ۴تاشو تو دلت جا میدی...دکترا از اینکه ...

ممنون بهار جون
ان شاء ا... شما به زودی خبر مثبتت رو میدی و دو تایی برای خاله و جوجه هاش دعا میکنین شایدم 3 تایی

حدس ميزنم چون قصد نداره برات فرش انتقال بده اصلا الان به اندومتر كاري مداره، اخه به نظر مياد هايپ با ...

در مورد انتقال دادن و اینکه اندو رو چک نمیکنه منم همین فکر رو میکنم
یعنی از قبل تصمیمش رو گرفته احتمالا

در مورد دوز دارو از دکترم امروز رفتم پرسیدم
تو پست اخر میگم نظر دکتر رو کامل

اینکه گفتی اگه دوز دارو کم شد بهتره انتقال ندی به صورت فرش ، منظورت الانه عزیزم؟ که کرده 75 واحد؟

چرا استرادیول رو اندازه گرفتن دیروز ، 1180 بود
فردا هم قراره اندازه بگیرن باز
اما حرفی از پروژسترون نزد
فکر کنم واقعا قصد نداره انتقال بده

بچه ها کسی بوده قبل انتقال سرم ivig گرفته باسه و بیمه تایید کزده باشه؟؟؟؟‌لطفا بگید  انا ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت معمولا زود زود باشه ۱۱-۱۲ هست الی ماشالله.....

یادمه یه بار یکی از دوستات ۲۷م پانکچر داشت......

در مورد سرمم ببین دکترت برات یه نامه ای چیزی میده که بگه سقط داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان منم۱ماه ازانتقالم میگذره وخداروشکرباردارشدم رفتم سونو۲قلوبودن برای همه ی منتظراارزوی بار ...

عزیزم مامان شدنت مبارک،بار اول بود که انتقال داده بودی؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...