2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
سلام دوستاي عزيزمم من ديروز رفتم جوجه هامو اوردم خونه انقدددد حس خوبي دارم ارامش گرفتم اومدن پي ...

سلااام افسون جان...به سلامتی انشاا...عزیزم امروز یهو به فکرت بودم گفتم بیام ببینم خبری نیست ازت که دیدم جوجه هاتو آوردی خونه👼👼👼خب خدارو شکر...مراقب خودت و تو دلی هات باش..خیلی خوشحالم واست..انشاا...که بهترینها در انتظارته..تو رو خدا گرید و ...رو بی خیال شو...چه اهمیتی داره انشاا...که اونم خودشو میرسونه مهم از این به بعده..موفق باشی عزیزم🌸🌸🌸🌸🌸

فقط البته نظر دکتر ارجحه اما سعی کن با استراحت زیاد اذیت نشی دو سه روز اول بیشتر و بعد از اون خودتو محدود نکن که خدای نکرده روزای آخر کم بیاری..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي عزيزمم من ديروز رفتم جوجه هامو اوردم خونه انقدددد حس خوبي دارم ارامش گرفتم اومدن پي ...

عزیزم قدمشون مبارک......

ایشالله نه ماه مهمون کنگر خورده و لنگر اندازنده دلت باشن.....

بعدشم بپرن بغلت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم ان شاء ا... خدا خودش به همه مون کمک کنه ، دستمون رو بگیره تو این مسیر سخت، بیشتر از قبل ...

لاله جون چقدر خوبه كه شما انقدر اطلاعات دارويي دارين، من هربار مجسمه وار ميرم دكتر و برميگردم واقعا نميدونم داروهام خوبه، بده، كمه، زياده، راستش از اول به خدا سپردم، خودش كمك كنه، فردا دوباره بايد برم سونو، خدا كنه جنينهاي خوبي با اين فوليكولها داشته باشم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
بچه ها جواب ازمايش دريادل چي شد ؟؟  چند صفحه عقب رفتم نديدم فقط براي پريا خيلييي ناراحتم😢

عزیزم فکر کنم دهم باید باشه.....

هنوز مونده تا آزش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله خیره عزیزم و با حل همین مشکل یه گام دیگه به مامان شدن نزدیک میشی.....

ممنون آناجون

من پارسال امآرای کردم گفتن کیست اندومتریا داری حالا این دکتر میخواد بدونه این کیستا همون هست که بزرگ شده یا چیز دیگه درسته اینجا تیمی کار میکنن ولی از دقت این دکتر خیلی خوشم میاد به کوچکترین آزمایش که روی پرونده نباشه گیر میده دیروز خیلیها اومده بودن برای انتقال اکثرا رو برمیگردوند

خدایا شکرت😙
سلام دوستان من امروز پیش دکترم بودم.همونطور که گفتم TSH=3.2 هست و دکترم گفت که طبیعیه و درمانی نمیخ ...

دکتر منم گفت عادیه ولی خودم رفتم پیش دکتر غدد گفت با توجه به این داروهایی که بهت میدن آزت هم مثبت بشه مییره بالا

خدایا شکرت😙
ممنون آناجون من پارسال امآرای کردم گفتن کیست اندومتریا داری حالا این دکتر میخواد بدونه این کیستا هم ...

عزیزم دکتر وجدان داشته باشه و نسبت به کارش متعهد باشه تیم وورک و غیر تیم وورک فرقی نداره......

من دلیلی که تیم وورک رو نمیپسندیدم این بود که هر دفعه با یه دکتر بودم و تا میومدم قلقش دستم بیاد دفعه بعد یه دکتر دیگه بود و این آزارم میداد.....

وگرنه اگه همه شون متعهد باشن و دقیق دیگه چه فرقی میکنه کی ویزیتت کنه کی عملت کنه و.....

خدارو شکر که همچین دکترایی هستن و بی منت تمام تلاششون رو میکنن....

سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم،انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی تو به سلامتی به دنیا بیاری،خدایا شکرت بابت معجزه ات،فقط میشه بگی مشکل شما چی بود که میکرو کردین؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
خیلی خوشحال شدم عزیزم،انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی تو به سلامتی به دنیا بیاری،خدایا شکرت ...

ممنون عزیزم

من خودم تنبلی داشتم

شوهرمم یه کوچولو ضعیف بود

میکرو کردم که منفی شد.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

دوستای گلم یه چیزی یادم افتاد.....

ببینین من به ندرت دیدم دکتری شماره موبایلشو در اختیار بیماراش بده و نسبت بهشون هر لحظه احساس مسولیت کنه......

من چند روز پیش با یکی از دکترام ویزیت میشدم.....

ایشون شماره موبایلشو در اختیار بیمارش میده تا اگه سوالی یا کار اورژانسی داشته باشن بتونن باهاش تماس برقرار کنن.....

اما وجدانا این دلیل نمیشه فکر کنیم دکتر باید ۲۴ ساعته و آنلاین در اختیارمون باشه.....

آخه چند روز پیش که ویزیت میشدم متوجه شدم یکی اعتراض میکرد که چرا زنگ زدم جواب ندادین و.....

اون بنده خدام داشت با آرامش توجیهش میکرد که آخه من دکترم و میتونم اتاق عمل باشم و.....

منظورم از پیش کشیدن این قضیه این بود که کاری نکنیم دکترایی هم که از جون و دل مایه میذارن از کارشون پشیمون بشن......

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم......

البته روی سخنم با هیچ کسی از دوستان نبود فقط احتیاطا گفتم مطرح کنم که احیانا اگه دکتر خوبی به تورتون خورد قدرشو بدونین و کمک کنین همونطور خوب باقی بمونه!!!!!!

سلام به همه

دوستان من 6 عدد قرص دوفاستون خوردم و قرار شد بعد از قطعشون و شروع پریود برای شروع آمپول های تحریکی اقدام کنم، الان 7 روزه که دوفاستون رو قطع کردم ولی پریود نمیشم!!چکار کنم زودتر پری بشم؟؟

آنا جون حدودا از زمان شروع آمپولا ها تا تخمک کشی چقدر طول میکشه؟

با این اوصاف من قبل عید میتونم پانکچر داشته باشم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام بهار جانم؟انتقال دادی؟چی شد؟

سلام رز سفید،دلم برات تنگ شده بود چن وقتی که نبودی جای خالیت حس میشد،عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه و برای رسیدن به خواستت قویتر برگشته باشی❤❤❤

دوستای گلم یه چیزی یادم افتاد..... ببینین من به ندرت دیدم دکتری شماره موبایلشو در اختیار بیماراش بد ...

آناجون ی سوال داشتم،قرص متفورمین باعث کیست تخمدان میشه؟واین که فرقی میکنه از چه روزی شروع به مصرف کرد؟