2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
عزیزم احتمالا به خاطر یبوستته فکرای بد نکن...... برا یبوست اون کاریو که به بهار گفتم امتحان کن جواب ...

آره همون كارو ميكنم، احساس سوزشم ميكردم اونجا اتفاقا، يعني از همونه؟ تا دو هفته ديگه برم سونو قلب وضعيتم همينه، خيلي بلاتكليفيه حسم

آره همون كارو ميكنم، احساس سوزشم ميكردم اونجا اتفاقا، يعني از همونه؟ تا دو هفته ديگه برم سونو قلب وض ...

نگران نباش اصلا چون وقتی لک صورت واژینال باشه یعنی شروع خونریزی و به معنی خون تازه هست یعنی دنبالش میاد نه اینکه فقط یه لک بیاد و تموم......

وقتی همچین چیزی دیدی شک نکن که واژینال نمیتونه باشه......

منم گاها اینطوری میشدم و هر چی میگشتم دیگه نمیدیدمش......

بعد تصادفی میفهمیدم رکتاله.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش اصلا چون وقتی لک صورت واژینال باشه یعنی شروع خونریزی و به معنی خون تازه هست یعنی دنبالش م ...

مرسي عزيزم وقتي شما يه چيزي ميگي خيالم راحت ميشه، از ديشب انگار تو برزخ گير كردم حرفم نميتونستم بزنم

نگران نباش اصلا چون وقتی لک صورت واژینال باشه یعنی شروع خونریزی و به معنی خون تازه هست یعنی دنبالش م ...

سلام آنا جون منم رفتم دكتر تا سيكل جديدمو شروع كنم سونو كرد وبهم امپول داده گونال اف واچ ام جي منوگون كه بايد ازروز دوم سيكلم 5تا بزنم سه تازير جلدي ودوتا عضلاني بعدش روزچهارم برم واسه سونو واحتمالا بررسي ميكنه وضعيت تخمك گذاريم و بعدش ميگه كي برم واسه عمل 

ایشالله نیم ساعت دیگه جشن داریم.......

ببخشید آنا جون.ولی منفی شد...بچه ها فقط برای حال دلم دعا کنید..‌بریدم دیگه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام آنا جون منم رفتم دكتر تا سيكل جديدمو شروع كنم سونو كرد وبهم امپول داده گونال اف واچ ام جي منوگو ...

عزیزم فکر نکنمک به این زودی پانکچر داشته باشی.....

معمولا زودتر از روز ۱۱-۱۲ سیکلپانکچر نبوده مگه اینکه شما استثنا باشین.....

احتمالا یکی دو تا سونو خواهی داشت.....

وقتی گفتن هاش سی جی رو تزریق کنی ۳۶ ساعت بعدش عملته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید آنا جون.ولی منفی شد...بچه ها فقط برای حال دلم دعا کنید..‌بریدم دیگه

عزیزم خیلی ناراحت شدم....

به خدا نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخوام به زودی با معجزش برات جبران کنه......

بچه ها چرا انقدر آمار مثبت ميكرو كمه؟ واقعا استرس ميگيرم هر كدام از بچه ها كه وقت آزمايشش ميشه، من تو سيكلم ولي از الان با اينهمه منفي روحيه ام رو از دست دادم و واقعا نااميدم .راهي نيست كه با تغذيه درصدش رو بالا ببريم؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام علیکم
روزتون به خیر

بچه ها نخوندم ص های قبل رو
فقط از ص اخر فهمیدم انگار متاسفانه پریا جون منفی شد
خیلی متاسفم عزیزم
اصلا در قالب حرف و نوشته نمیشه شدت ناراحتی رو تفسیر کرد
خدا بهتون توان بده تا بهتر و زودتر با شرایط کنار بیاین

بچه ها من خیلی حالم بده
دارم رسما میمیرم
این سری هایپری خیلی زودتر از پانکچر عوارضش رو برام نشون داده

دو روزه دارم میمیرم
شکمم بزرگ شده و روده هام دارن منفجر میشن
فک کنم غلظت خونم هم بالا رفته چون دوباره دیشب تو خواب تپش قلب گرفتم
معذرت میخوام واقعا ، مشکل دست شویی هم دارم
انجیر و الو و البالو و ..... هیچ تاثیری نداره
کسی راهکاری بلده؟یا امروز به دکتر بگم برام دارو بنویسه
هر چند همون دارو هم تاثیر نداره

لطفا برام دعا کنین
امروز نوبت دکتر دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو