2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
چه میشه کرد

ثمين احتمالا سقط كردي، خدا رو شكر. اگر تو هر يك ساعت بيشتر از يك پد مجبوري عوض كني يعني خونريزي بيشتر از حد مجازه بايد بري بيمارستان.اگر نه كه در خد خونريزي طبيعيه. انشالله ظرف يكي دو روز اينده كم ميشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا الان توو حالت خطرناکیم ؟ فقط درد و سوزش تخمدان دارم که بعضی وقتها میزنه به کلیه ، البته ۲ روز این ...

عزيزم اين علائم رو به دكترت يا ماماي دكتر يا بخش مربوطه بيمارستان بگو اونها بهتر ميتونن راهنمايي كنند. 

ثمين احتمالا سقط كردي، خدا رو شكر. اگر تو هر يك ساعت بيشتر از يك پد مجبوري عوض كني يعني خونريزي بيشت ...

نازی جون من تویه 1ساعت 6تا پد تعویض کردم خواهر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها

من فردا وقت آزمایشمه...الان متاسفانه لک دیدم...دقیق مثل لکه بینی قبل از پریود.....چقدر احتمالش هست ؟؟؟؟داغون شدم....شوهرم ماموریته چجوری بهش بگم...بچه ها چی کار کنم الان....دلم داره میترکه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام بچه ها من فردا وقت آزمایشمه...الان متاسفانه لک دیدم...دقیق مثل لکه بینی قبل از پریود.....چقدر ...

آروم باش پریا جون .تا وقتی پروژسترون میزنی که پریود نمیشی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آروم باش پریا جون .تا وقتی پروژسترون میزنی که پریود نمیشی 

زنگ زدم دکترم ثمین....گفت اصلا نشونه خوبی نیست ولی داروهاتو تا جواب آزمایش قطع نکن...ولی تا گفتم خانم دکتر لک دیدم گفت وای....گفت بهترین حالت اینه که مثلا دوتاش گرفته باشه بعد  یکیش داره سقط میشه

نمیدونم حکمتش چیه....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم TSH من تو رنج نرمال آزمایشگاه هست ولی میگن برای میکرو باید زیر 2 باشه.البته من یه میکرو هم خرد ...

عزیزم من نمیتونم بگم علت منفی شدنت این بوده ولی میتونه بیتاثیرم نباشه.....

میدونی چرا؟

چون اوایل بارداری جنین غده تیروئیدش کار نمیکنه و جورشو باید مادر بکشه.....

احتمالا بالا رفتن یهوییش بعد بارداری و بتای + هست.....

همونطور که من خودم تجربه کردم.....

قبل بارداریم زیر ۲ بود بلافاصله بعد بتای + تست دادم شده بود ۵/۵......

فکر کن وقتی قبلش بالا باشه و جایی برا بالا رفتن نداشته باشه میتونه تو رشد تاثیر بذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زنگ زدم دکترم ثمین....گفت اصلا نشونه خوبی نیست ولی داروهاتو تا جواب آزمایش قطع نکن...ولی تا گفتم خان ...

دکترا عادتشونه همیشه ته دل آدم رو خالی کنن امیدوار باش دختر.

خانومها من الان بعد یه هفته از سقطم میگذره از دیشب سینه هام شیر ترشح میکنه و بار هر بارش کلی گریه م ...

عزیزم نگران نباش نهایتش اینه پرولاکتینت بالا رفته.....

میدونم حال خوبی نداری اما این روزام میگذرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان آخرین آزمایشم نگاه کردم دقیق ۲ بود. اگر اینجوریه کمش نکنم‌‌دیگه‌

هر کاری میکنی سر خود نکن.....

ارمغان جون باردار بودی درسته؟ بعد بارداری چکش کردی؟

نه گلم من امروز ۶ انتقالم قبل پانکچر آز بردم دکترم دید تو رنجه گفت خوبه بعد تزریق آمپولا رشد فولیکول  خوب بود و کیفیتشون همینطور و جنینا خدا رو شکر خوب و متوسطه گریدشون

من خونریزیم شروع شد بی شیاف و با درد شدید.

خدایا میگم شکرت اما عوضش خودت برا ثمین جونمون جبران کن.....

برا تک تک دوستای منتظرم تحقق آرزوشون تو بهترین شرایطو ازت میخوام.....

خارجی با ایرانیش فرق میکنه لیووتیروکسین؟

والا من ایرانیشو میخورم الان سالهاست هنینو میخورم.....