سلام .
آنای عزیز ،، ببخشیدا ولی من منظور خاصی ندارم ،، اولش هم ازت تشکر کردم ، یه سوال بود پرسیدم ، نه نیتتو زیر سوال بردم ، نه خودتو ، یه سوال بود ، لزومی نداره اینهمه برا خودت بزرگش کنی ، بعدش چه اشکالی داره ، خیلیا اینکارو میکنن ،، میتونستی بگی نه نمیکنم ، نه اینکه فکر کنی من دارم بهت انگ میزنم ،، من بدون نیت خاصی پرسیدم ، فقط توو ذهنم بود ، نه بهت تهمت زدم ، نه چیز ذیگه ، نمیدونم چرا اینهمه ناراحت شدی ، شاید چون عجله داشتم و تند تند نوشتم توو انتخاب کلمات دقت نکردم ، بعدش برا شما چه فرق داره کسی دیروز عضو شده باشه یا چهار سال قبل ، مگه بهش مدال میدن ؟؟!! اینجا کسی تعهد نداره به سوال کسی جواب بده ، برا همین قبلش ازش تشکر کردم .
بعدش لیلا عزیز ،، ماها عادت داریم جلو اسم هر کسی ، قبل و بعدش یه چیزی بزاریم وقتی به کسی میگیم لیلا عزیز یعنی بهش احترام میزاریم نه اینکه واقعا عزیز ما باشه وقتی نمیشناسیمش ،،البته ، از سوتفاهم نشه ، هر کسی ابنجا اطلاعاتی میده قابل احترام هستش ، چه برسه به تورک آنا که دیگه جای خودشو داره... الان هر مغازه ای بری بهت میگن عزیزم ،،، شما نمیدونم تورک آنا رو چی صدا میکنین ، ولی اسم خالی تورک آنا به من نمیچسبه برا همین بعدش عزیز میزارم ،
من قصد توهیت به کسی و نداشتم و ندارم ، به کسی هم توهین یا تهمت نزدم ، فقط رک حرف زدم ، نه اینکه بیام بگم فلانی ، فلانیو تبلیغ میکنه یا تهمت بزنم ،،، شاید کلمات درست و حسایی انتخاب نشدن بخاطر کمبود وقت ، وگرنه من خیلی چیزا از این تایپیک یاد گرفتم ،
در هر صورت ببخشید بخاطر اینکه باعث مکدر شدن خاطرتون شدم ،
الانن یه سوال دارم ، من دارم گنادوپین تزریق میکنم با مریونال ، بعد از تزریق اینا تخمدانهام خیلی درد میگیره و میزنه به پاهام ، کمرمم درد میکنه ، رحمم درد میگیره ، تحساس میکنم تخمدانهام میخاد بترکه،، بنظرتون علتش چیه ؟ چرا اینجوری میشم ؟ امروز روز ۵ هستش که تزریق میکنم ، ۲ تا گنادوپین ۷۵ و ۲ تا مریونال ۷۵ .، به دکترمم دسترسی ندارم تا فردا بعدازظهر ،، نظرتونو میگین لطفا ؟ و اینکه چی گار کنم ؟ خطرناکه ؟ من تنبلی تخمدان ندارم نمیدونم جرا به من گنادوپین دادن .. فقط نوشته بود کمی تنبلی داری بالای محدوده هستش ، من دفعه قبل گونال اف داشتم این علایمو نداشتم ، ولی الان از درد به خودم میپیچم ، مخصوصا بعد از تزریث آمپولا .. میشه بهم راهنمایی بدین ؟ خیلی نگرانم یعنی من هایپرم؟ احساس سوزش دارم توو تخمدانهام.. میشه جواب بدین لطفا ؟