2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست
به من این آمپولو ندادن خدا خودش بخیر بگذرونه😂😂😂😂

عزیزم نیاز نداشتی ندادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
استرادیول به من فقط تا یه روز قبل انتقال گفتن بخور  چرا پس واسه من فرق میکنه همه چی 😁😁😁😁😁

عزیزم شرایطت با بهار جون فرق داره واسه همین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان من دوسه روزه ک دچار یبوست(ببخشید)شدم میتونم شربت انجیر بخورم؟

خود انجیرو خیس کن بخور و ضمنا با روغن زیتون تصفیه نشده ماساژ رکتال بده با انگشتت معجزه میکنه سریع شکمت کار میکنه....

سلام به همه دوستان من قراره اسفند پانکچر بشم والان جواب آزمایشهامو گرفتم و TSH =3.2 هست.برای میکرو ...

عزیزم بهتر زیر ۲ باشه حتی اخیرا به دستورالعمل بود بهتره زیر یک و نیم باشه.....

عزیزم با دکتر غدد ویزیت شو احتمالا خودش متناسب با شرایطت دارو بده.....

سلام شب همگی به خیر باشه

خیلی خیلی ممنونم از تک تک دوستان خوبم...ببخشید باعث ناراحتی تون شدم...

افسون جان عزیزم انشاا....که به زودی خوش خبرید و از شنیدن خبر خوشی که منتظرش هستید اشک شوق از چشمانتون جاری بشه...آمین

مامان سبحان جان مامان گلی امیدوارم که با شادی و دلخوشی شازده خانوم رو در آغوش بگیرید....آمین

ثمین جان عزیزم امیدوارم یه عالمه روزهای خوش همراه با سلامتی در انتظارتون باشه و منتظر خبرهای خوبتون هستیم...آمین

لاله جان انشاا..که شما هم اوضاع بر وفق مرادتون باشه و بخت یارتون و یه عالمه جنینهای گل گلی که به مامانشون وفادارن نصیبتون بشه...آمین

آنا خانوم گل گلاب هم که خسته نباشید خداقوت الهی که شادی و سلامتی مهمان همیشگی خونه تون باشه...آمین

من هم که حال و روز خوبی ندارم امیدوارم بتونم این روزهای تلخ رو فراموش کنم و خستگی این چند سال رفع بشه...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
منظورتون از دکا چی هستش؟متوجه نشدم  

دکا مشابه دیفیرلینه عزیزم.....

دکیپیتیل، دیفیرلین این به کار انجام میدن تقریبا.....

انا جون و لاله سرخ عزیز و همه دوستانی که تجربه دارین اگه امکان داره توصیه کنید قبل انتقال مجدد چه چی ...

آندومتریوز، ایمنی، انعقادی، هیسترو و خراش، اصلاح طبع، تیروئید و ویتامین دی و کلا هورمونهای مهمو چک کن.....

ورزش کن....

سلام پرپر جون تبریک میگم خیلی مبارکه  یه سوال دکتر اصف جاه جراحی باز هم انجام میده؟  من ب ...

عزيزدلم نميدونم ولي حتما ميكنه ديگه ، ما سه نفر بوديم از هركدوم بسته ساعتي كه اوي اتاق عمل بوديم هزينه گرفتن، بيمارستان لاله بودم من ١١ شد يكي ١٣/٥ اون يكي ١٥/٥... بستگي به موردش داره فكر كنم

پی ار پی چیه؟

به من گفت واست انجام ميدم چون خيلي اصرار كردم كه هررركاري ميشه رو بكنين و اينا، فكر كنم نمونه ميگيرن نميدونم چكارش ميكنن تو رحم تزريق ميكنن... بچه ها انجام دادن بهتر ميدونن

سلام خانما منم روز 9انتقالم امروز بی بی منفی شد یعنی دیگه امیدی نیس😔

عزیزم روز نه خیلی زوده به ندرت روز نه جواب میده.....

پی ار پی چیه؟

پلاکتهای خونتو به سری کار روش انجام میدن و بعد داخل رحمت تزریق میکنن.....