2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
نه عزيزم من اول سال وارد سيكل شدم خرداد با دكتر نيكبخت انتقال فرش داشتم مرداد انتقال فريز باهاشون، ج ...

سلام پرپر جون تبریک میگم خیلی مبارکه 

یه سوال دکتر اصف جاه جراحی باز هم انجام میده؟  من باید فیبروم رو بردارم ولی لا لاپاراسکوپی امکانش نیست چون خیلی بزرگه.کدوم بیمارستان عمل میکنه و دستمزدش چقدره 

ممنون میشم یکم اطلاعات بدی بهم♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما منم روز 9انتقالم امروز بی بی منفی شد یعنی دیگه امیدی نیس😔

خیلی زود بی بی زدی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
باشه عزیزم از سه شنبه روزی 1دونه کردمش تا سه شنبه آینده که روزی نصفش کنم آره؟

آره هفته بعد بکن نصف بعدشم یه هفته نصف یه در میون بخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه عزیزم از سه شنبه روزی 1دونه کردمش تا سه شنبه آینده که روزی نصفش کنم آره؟

ثمین فقط حواست باشه ایمنیت پایینه به دکترت یاداوری کن که پرد داشتی.....

سر سقط و خونریزی و عفونت و این چیزا حواسشون بهت باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من روز یازده انتقالم. دل درد پریودی دارم. یعنی تخمدان هام نه. وسط دلم. آیا طبیعیه یا خدای ناک ...

عزیزم ایشالله مامان شدی.....

آنا جون آمپول سینافکت که میدن برای مهار تخمک گذاریه ///؟ درسته؟

از روز 21 پری شروع میشه؟ روزانه تزریق میشه تا دوران پریودی؟

پس چرا دیفرلین رو فقط یکبار تزریق میکنن؟

پس چرا دیفرلین رو فقط یک روز تزریق میکنن؟

ببخش زیاد سوال پرسیدم فدات شم

دریای دل عزیزم ناامید شدم یعنی چی انتقال من و شما دوهفته باهم فاصله داره اونوقت من همش به فکر شمام و ...

دو قلو چیه ۷ قلو جیگر......

دو قلو ایشالله قسمت خودته!!!!!

سلام خانما انتقال فرشته های برفی من افتاد سه شنبه ۸ اسفند به من گفتن تا یه روز قبل انتقال روزی سه تا ...

به سلامتی مامانی عزیز.....

خانما خیلیاتون قبل انتقال یه آمپولی رو تا نصف تزریق کردین فک کنم اسمش دیفرلین بود اگه اشتباه نکنم چر ...

عزیزم نه همه ندارن اونایی که سیکل انتقالشون بلنده دارن......

سلام آتریسای عزیزم خدا شاهده این چندروز همش به یادت بودم به خاطر اینکه شرایطتت خیلی  شبیه منه دلم خیلی شکست امیدوارم خدا کمکمون کنه،عزیزم دکتر نصر برای شما دیفرلین قبل از انتقال تجویز کردبه خاطر آندومتریوز؟وضعیت آندومتریوزت چطور بود تو لگن چسبندگی داشتی؟

عزیزم معذرت من اشتباه کردم ناراحتیمو و اینکه زود حرصی شدم و اومدم اینجا گفتم 😔هیچ وقت نباید نا امید ...

عزیزم خوب بفرما حالا بگو میخوایی داروهاتو قطع کنی لااقل از ما خجالت نمیکشی از اون دو تا صندلی زیر میز خجالت بکش!!!!!!

انشالله انشالله  دیفرلین برای چی هستش؟؟؟

برا مهار سیستم باروری هست و برا بعضیا برا سرکوب آندومتریوزم کاربرد داره.....