2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
نه ظهیری نگفت.ی دکتر تویه تالش رفتم اون این حرف رو زد.دکتر دوم هم تالش بود اون نظر دکتر اولی رو کامل ...

راستش ثمین جون به نظرم به حرف هیچ کدوم از دکترای تالش اکتفا نکن عزیزم
حتما کارای لازم رو پیگیری کن
هم برای بررسی رحمت هم مساله ایمنی هم انعقادی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واي خدا، من دستام از درد دارن ميتركن! شنبه ميرم سونو، انشالا خوب فوليكول داشته باشم، خيلي سرچ كردم و ...

چرا دور ناف نمیزنی؟
دست خیلی درد داره خب

پرگووریس هم چون ازاده و بیمه پولش رو نمیده هم چون دوزش بالاست هم چون یه کم نسبت به بقیه جدید تر وارد ایران شده ، کمتر تجویز میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما خیلیاتون قبل انتقال یه آمپولی رو تا نصف تزریق کردین فک کنم اسمش دیفرلین بود اگه اشتباه نکنم چر ...

تجویزش چند تا علت داره
میتونه برای مهار تخمک گ باشه که برای شما دکا تجویز شده
بعضی هام مشکل اندومتریوز دارن به ایت علت براشون تجویز میشه

سلام به همه دوستان من قراره اسفند پانکچر بشم والان جواب آزمایشهامو گرفتم و TSH =3.2 هست.برای میکرو ...

واسه منم ٣/٤ بود گفتن بايد زير ٢/٥ باشه با دارو زودي مياد پايين عزيزم مال من شد ١/٨ تو يه ماه يا كمتر

سلام به همه دوستان من قراره اسفند پانکچر بشم والان جواب آزمایشهامو گرفتم و TSH =3.2 هست.برای میکرو ...

ترجیحا زیر 2 باشه بهتره 

میخواستم بزنم دیدم خیلی سوزنش کلفته فک کنم نازک نارنجی شدم گفتم بریم بیرون بزنم اونم گفت دور ناف ی ...

لاله جون من هر دفعه تو یه بازو میزدم یه روز چپ یه روز راست

خدایا شکرت😙
عزيزمممم لي لي اون تاپيكي كه منو راهنمايي كرد ؟ انتقالت منفي شد ماه پيش ؟؟؟ مشكل دقيقت چيه ...

بله عزیزم...همون لی لی ام....روز 8 انتقال خون قرمز دیدم و بعد لکه بینی و روز 14 انتقال بتام 7 شد و بلافاصله خون پریودی تشریف آوردن....3 تا جنین فریز دارم ولی میخوام با بررسی همه چی بعد انتقال بدم....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

انا جون و لاله سرخ عزیز و همه دوستانی که تجربه دارین اگه امکان داره توصیه کنید قبل انتقال مجدد چه چیزهایی رو بررسی کنم....اندومتریوز...ایمنی انعقادی و........

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
چرا دور ناف نمیزنی؟ دست خیلی درد داره خب پرگووریس هم چون ازاده و بیمه پولش رو نمیده هم چون دوزش با ...

والا دكتر گفت توي بازو، ولي داغون شدم، هزينه آره آزاده، ٥تاش شد ٨٥٠، خدا كنه نتيجه بگيرم واقعا داغون شدم، امروز انقد گريه كردم، هم از درد هم روحيه ام حساس شده، راستش يه كم نااميد شدم، همش ميترسم با اينهمه زجر و خرج نتيجه نگيرم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم