2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دوستان من روز یازده انتقالم. دل درد پریودی دارم. یعنی تخمدان هام نه. وسط دلم. آیا طبیعیه یا خدای ناک ...

ستاره جون همه ما ک انتقال دادیم کم و بیش با بعضی تغییرات فیزیکی بدن و رحم و تخمدان مواجه هستیم فقط باید امیدوار باشیم و توکل ب خدا داشته باشیم انشالله ک برای هممون خیره و خوش خبریم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فال نیک بگیر انشالله که خیره ....میدونم این دوهفته انتظار خیلی سخته درکت میکنم شاید اگه من جای شم ...

انشالله عزیزم امیدوارم ک تا چند روز دیگه خوش خبر باشم البته با دعای شما دوستان گلم...۱۰ اسفند آز دارم

قرص ک تا دلت بخواد دارم میخورم😂ویتامین ها استرادیول استروژن آ اس آ کلروکین 

استرادیول به من فقط تا یه روز قبل انتقال گفتن بخور 

چرا پس واسه من فرق میکنه همه چی 😁😁😁😁😁

خداجونم شکرت       
انشالله عزیزم امیدوارم ک تا چند روز دیگه خوش خبر باشم البته با دعای شما دوستان گلم...۱۰ اسفند آز دار ...

انشالله که مثبتی با لب خندون میای و مارو هم خوشحال میکنی 

خداجونم شکرت       
یاس عزیز شما بودین که دورت 24 روزه بود اگه اینطور هست روز چند رفتین آزمایش بتا

نه عزیزم. من دوره هام ۳۱ روزه ست. گاهی ۳۰ روزه و گاهی هم بیشتر از ۳۲ روز. اما ماهی که عکس رنگی رحم گرفتم ۲۴ روزه پری شدم و حجم خونریزی خیلی زیاد بود و باعث شد کم خون بشم که بعد از همون پری باردار شدم. اما لک لانه گزینی رو ۲۸ دوره دیدم. مطمئنم. بعد از لک منتظر پری بودم اما نشد. دقیقا هفت روز بعد از لک بی بی چکم هاله کم رنگ انداخت. فرداش هم آز بتا دادم. ۲۷۱ بود.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
مرسی لاله جون.من اگر اشتباه نکنم تویه مرکز ابن سینا با طرازی و توکلی ویزیت شدم .مطبشون برم یا همون م ...

توکلی فک کنم همون ابن سینا میبینه بیماراش رو 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چرا دور ناف نزدی؟جذبش بیشتره ها 

میخواستم بزنم دیدم خیلی سوزنش کلفته
فک کنم نازک نارنجی شدم
گفتم بریم بیرون بزنم
اونم گفت دور ناف یا رو بازو
منم خجالت کشیدم شکمم رو ببینه گفتم بازو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو