2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
بچه ها!!کسی با مثانه خالی دکترش جنین انتقال داده؟برا من دکترم گفت باید اول بری wc بعد بیا انتقال بدم

من با مثانه خالی بودم میکروی قبلی رو
اوناییکه بدون سونو انتقال میدن باید مثانه خالی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون بیمه من تامین اجتماعی هست گونالم از این خودکاریا 450 واحد هست . قبلا سال 93 گرفتم اما الان ...

عزیزم الان دیگه 450 و 900 واحدی ندارن
فقط 300 واحدی دارن
من 300 گرفتم گفتن 450 خیلی وقته دیگه نیست 900 هم نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله عزيزم من و شما باهم تو سيكل وارد شديم، من روز شنبه اولين سونو بعد از تزريقها رو انجام ميدم، از ...

ممنون سوگل جان
اره عزیزم حواسم هست که با هم هستیم

آنا جون ی سوال دارم دوست دارم حقیقتشو بهم بگی اصلا به این جنبش که ممکنه دلم بشکنه فکر نکن فقط راستشو ...

ثمین جان مشکل از خونرسانی هم باشه درمانش همون اسپرین و هپارین یا داروهای مشابه هست
من قبلا هم گفتم بهت ، که دکتر قبلیم تاکید داشت به علت دوز بالای داروهای هورمونی احتمال ایجاد ترومبوز یا مشکل خونرسانی خیلی زیاده و این میتونه مانع از رشد جنین بشه

من چند بار پست شمارو خوندم ، اول چند تا سوال پرسیدی تو دو تا پست جداگانه ، بعد اومدی درباره هیسترو ک ...

روح مادر مهربون و عزیزت در ارامش کامل باشه
و خدا جای خالیشو با یه ختر ناز شبیه خودش برات پر کنه

راستش خودم یادم نبود این نذر

یه سوال هم داشتم . من توی انتقالم پروژسترون مصرف کردم که متاسفانه منفی شد اون موقع سینه هام خارش دا ...

عزیزم من تا 4 ماه بعدش هم خارش داشتم
اونم کل بدنم
پاها پوست پوست میشد
و باسنم

من از صابون طبیعی زیتون استفاده کردم
البته میگم طبیعی ها!! نمیدونم در دسترس شما هست یا نه
عطاری ها دارن

چند بار مصرف کردم خوب شدم
شما هم دوست داشتی استفاده کن شاید اثر کنه

نه والا هیچی نگفت .گفت بازم همین میشه وضعت .گفتم رحمم قادر نیست بچه بوجود بیاره گفت من اینو نگفتم

ثمین جان کدوم دکتر اینو گفت؟
بر اساس چی گفت؟
از تو سونو چی دیده مگه؟
یادمه یکی بود رگ اصلی خونرسان به رحمش مشکل داشت که اونم با داروهای رقیق کننده و پنتوکسی فیلین مشکلش حل شد

مگر اینکه مشکل حادی برای کسی مطرح باشه
به هر حال اینم چیزی نیست که تو یه سونوی معمولی مشخص بشه

تا الان هیچ وقت توی سونوها چیزی نگفته بودن.یعنی تا الان اینجوری نبوده.بعد شده

بعضی دکترا مهارت تشخیصشون بیشتره عزیزم
در هر حال چیزی نیست که خطر ساز باشه
یه نوع انومالی رحمه که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه مگر مواقعی که شدید باشه که شکر خدا مال شما شدید نیست

مرسی آنا جون.رفتم پیش دکتر دوم .نظر دکتر اول رو کاملا رد کرد گفت عزیزم این چه حرفیه رحم شما کاملا سا ...

خب افرین دختر خوب
کار خوبی کردی نظر چند تا دکتر رو پرسیدی
دکتر ایمنولوژی و از انعقادی رو جدی بگیر

من مشکل تالاسمیه مینور هم داشتم ولی دکتر اصلا اهمیت نداد .نمیدونم والا نفرینش کنم نکنم والا نمیدونم ...

فدات شم نیازی به نفرین نیست
هر کسی اثر عملش هم تو این دنیا هم در جهان اخرت بهش میرسه و بابت تاوان پس میده مطمئن باش

سلام  من امشب رفتم مطب طرازی و سیکلم شرکع شد دوتا امپول گونادوپین زدم ب نافم تا سه شنبه باید ه ...

رز انگار ستروتاید نیست ، هر کسی هم داره از قبل داره
به جاش ارگالتران دارن

منم امروز سونو شدم
البته دکتر جان خودشون تشریف نداشتن و به جاش جانشینش بود
والا من با جانشینش راحت ترم
مثل یه دکتر قشنگ سونو کرد
تخمدان چپ تخمدان راست رحم و........
دلم میخواست بگم نمیشه ویزیت های بعدی رو با دکتر اخوان بشم !! :)))))))))))))))))

ماما داشت خودش رو خفه میکرد وقتی دکتر داشت سونو میکرد
یعنی بیمار این همه پول میده حاضر نیستن حتی به اندازه ای که حق بیماره براش وقت بذارن!!
نمیدونم چرا وقتی دید شلوار معاینه پوشیدم و زیر انداز بردم قیافه شو یه جوری کرد!!
یعنی ادم بهشون بابت این چیزا هم جواب پس بده

حالا ایناش مهم نیست
شکر خدا فولیها خوب بودن
البته هایپر شدم چون تعداد فولی ها زیادن
اما سعی میکنم با سفیده تخم مرغ و مایعات زیاد جلوی عوارضش رو بگیرم
با این شرایط شک دارم انتقال داشته باشم
البته دکتر که واقعا هیچی براش مهم نیست
ببینم چه کار میکنه و جنین هام کیفیتشون چطوره بعدا تصمیم میگیرم

فقط دلم میخواست به ماما بگم به دکتر عزیز بگین اگه مریونال رو با اصرار من حذف نکرده بودین الان تخمدانم ترکیده بود!!

ثمین جون ماما ازم پرسید میخواین مرکز مهر پانکچر بشین؟ !!!!!!!!!!!!
دلم میخواست میتونستم بگم اگه میخواستم مهر برم که مغزم تعطیل نبود بیام اینجا ، میرفتم پیش دکتر مهر افزا که 13 ساله تحت نظرش هستم خب!!
حیف که نمیشه فعلا هیچی گفت !!!!!!!

مرسی آنا جون.رفتم پیش دکتر دوم .نظر دکتر اول رو کاملا رد کرد گفت عزیزم این چه حرفیه رحم شما کاملا سا ...

خدارو شکر دیدی ایشالله همه چی قابل حله......

دیگه هر چیه گذشته بهش اصلا فکر نکن اما بازم تاکید میکنم سعی کن حتما بفرستی پاتالوژی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا شاهده روز اول اینجا مطرح کردم که داروهامو استرادیول داد روزی 3تا.شیاف سیکلوژست داد روزی 3تا بعدم ...

عزیزم فقط حواست باشه پرد رو یهویی قطع نکنیا......

یواش یواش باید کمش کنی......

اول چند روز یکیش کن بعد چند روز نصف و چند روزم یه روز در میونش کن و بعد قطع کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جون والا به اورولوژ دسترسی ندارم دیشبم چون نصف شب بود و تب و لرز داشت و گلو درد وحشتناک ...

خدارو شکر بهتر شدن......