2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
اونو نمیدونم که تا چندماه قبول میکنن ولی حالا بررسی کردن میگن دیگه شما سقف قراردادتون ۶ تومن بوده که ...

آهان ، ولي يه كاري به نظرم ميتوني بكني تا حداقل يك مقداري از هزينه اين داروها رو بگيري ، اون داروخانه اي كه شما رفتي داروها رو تاييد نكرده ولي شايد اگر مداركت رو ببري بيمه پايه نميدونم تامين اجتماعي هستي يا خدمات درماني يك مقداريش رو كه با تاييد داروخانه كم ميشد بهت برگردونن ، حالا برو بپرس ضرر نداره . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش ازت ممنونم بخاطر اطلاعاتت ، بعدش یع انتقاد داشتم ازت ، من حدود ۲ سال بیشتر میشه که تایپیکتو دنب ...

من چند بار پست شمارو خوندم ، اول چند تا سوال پرسیدی تو دو تا پست جداگانه ، بعد اومدی درباره هیسترو که دکتر میکنه پرسیدی بعد یهو بلافاصله اومدی میگی من گله دارم دکتر ت آنا جون خوب نیست ، تبلیغشو نکن.

ببین دوست عزیز🙂  ، اگر شماواقعا دو سال داری تاپیکو دنبال میکنی پس نیازی نیست من یادآوری کنم یه سری به صفحه های قبلی بزنی پستهای هممون هست ، خداروشک رمدل سایت طوری شده که نمیشه پستارو پاک کرد فقط چند دقیقه فرصت ویرایش و یا پاک کردن پستت رو داری، دیگه بعدش امکانش نیست ،حالا میشه بگی توی کدوم پست خوندی تبلیغات دکترِ آنا رو؟ من خیلی دوست دارم بدونم ، آخه منم دوساله تو این تاپیک فعالم و حافظه خوبی هم دارم حرفا یادم میمونه تا به حال به همچین پستی برنخوردم، تنها تبلیغ این سایت digisite 😂😂😂😂😂😂 

اگر یکی بیاد بگه من از فلان دکتر راضی بودم تبلیغ نیست که ، بعدم یکم طرز بیان شما ، حالت تهمت زدن داره، کار درستی نیست ، شما اگر گله داری بیا قشنگ با جرات تمام با نهایت احترام بگو حرفتو، به جای جان گفتن و یا دستت درد نکنه بهتر سعی کنیم درست و با احترام حرف بزنیم، الان جدیدا مد شده میگن فدات بشم ولی خیلی آدم مضخرفی هستی اسمش هم گذاشتیم روراست بودن یا گله کردن.

بعدم یه نکته مهم همه ماها افکار و عقیده های متفاوتی داریم ، و همیشه گفتم هیچ ایرادی نداره ، اگر شما تاپیک رو دنبال میکنی حتما خوندی دیگه چند روز پیش یه مبحثی رو توی تاپیک باز کردیم ، من ، آنا ، نازی ، آتریسا ، مامان سبحان ، لاله و فاطمه و چند تا از بچه های دیگه نظرمونو گفتیم ، اصلا هم تو پستامون قربون صدقه هم نرفتیم و حتی نظرات متفاوت بود عقیده ها متفاوت ولی کسی به کسی توهین نکرد. آدم باید معرفت داشته باشه، حرمت هر چیزیو نگه داره. اشکال نداره گله کردن نظر مخالف داشتن ولی احترام حرف اولو میزنه. من با لاله کاملا نظراتمون مخالف همدیگست ولی معرفت آشنایی و حرمت آشنایی که چند سال با هم تو دو تا تاپیک داریمو حفظ میکنم ، دلیل نمیشه چون متفاوت باهاش فکر میکنم یادم بره 4 سال پیش نذریه خاله اش برای شفای مامانم کلی دعا کرد. دلیل نمیشه اگر مثلا سر یه موضوعی با آنا اختلاف نظر دارم بیام بهش تهمت بزنم .آدم باید همه چیز یادش باشه وقتی داره گله میکنه، نه اینکه یهو بیاد بزنه ته دیگو در بیاره،تهمت بزنه، جالب توی خصوصی من با بچه ها از هم گله میکنیم ولی دوستیمونم بر قرار ، سعی کنیم به هم احترام بذاریم. 

راستی اینم دخالت نیست، 😂 ، اینا یه سری رفتارهای اجتماعی بعضیا متاسفانه توجهی بهش ندارن باید یادآوری کرد.

یه سوال هم داشتم .

من توی انتقالم پروژسترون مصرف کردم که متاسفانه منفی شد اون موقع سینه هام خارش داشتن. حالا که تقریبا یک ماه میگذره هنوز هم سینه هام میخاره و پوست پوست شدن. انگار زخم شدن. برا چی میتونه باشه؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
یه سوال هم داشتم . من توی انتقالم پروژسترون مصرف کردم که متاسفانه منفی شد اون موقع سینه هام خارش دا ...

شايد به پروژسترون حساسيت داشتي ، بودن دوستاني كه حساسيت داشته باشن ، به نظرم به دكتر پوست نشون بدي شايد كمكت كنه و اينكه احتمالا تحريك هم شده شايد اگر كمتر بخاروني بهتر بشه . 

و اما دوستای عزیزم ، اومدم امروز ببینم پیام دارم از روی پست بچه ها این پست اون دوست رو دیدم و جواب دادم، خیلی صفحه ها زیاد بود نتونستم همه رو بخونم. متوجه شدم ثمین جان ، خیلی خیلی ناراحت شدم، از ته دلم دعا میکنم انشالله با یک بارداری سالم و خوب تمام این روزای سخت رو فراموش کنی. میدونم دلت شکسته است انشالله خدا خودش کمک میکنه. 

یه سوال هم داشتم . من توی انتقالم پروژسترون مصرف کردم که متاسفانه منفی شد اون موقع سینه هام خارش دا ...

پيشنهاد اينكه بخواي چربش كني رو ندادم چون گفتم شايد ضرر داشته باشه موادي كه داخل كرمها يا پمادها هست براي سينه ولي از دكتر پوست بپرسي حتما كمكت ميكنه .

آهان ، ولي يه كاري به نظرم ميتوني بكني تا حداقل يك مقداري از هزينه اين داروها رو بگيري ، اون داروخان ...

حالاسوالی میکنم ببینم چی میشه اینقد کلافه شدم از دیروز بخدا. شوهرم هم میگه اگه هم ندادن فدا سرت ولی خودم میگم حیفه اینقدر پول بلاتکلیف بمونه فقط زورم میاد از داروخانه که همه داروهارو آزاد حساب کرد اینقدر پول ازمون گرفت. اگر تاییدیه میداد تقریبا نصف میشد پولش شایدم کمتر

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام دوستاي مهربونم، من داروهام تموم ميشد فردا، رفتم دكتر كه بي دارو نمونم آخر هفته سونو كرد گفت ٥ ه ...

نگران نباش چیزی نیست فقط استراحت کن......

مبارکه عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای عزیزم من کسی نیستم بخوام به شما درس بدم یا چیزی در مورد خداشناسی بگم ، ولی با اجازتون میخواستم یه نکته ای رو بهتون بگم شاید به آرامشتون کمک کنه.

دوستان خوبم هر چیزی رو گردن خدا نباید انداخت،نمیگم غر غر نکنیم گله نکنیم، آدم به پدر مادرشم غر میزنه ولی نندازیم گردن خدا همه چیزای بد رو. خداوند مارو و این دنیا رو بر اساس یک نظمی خلق کرده ، به ما هم عقل و شعور داده تا راهمونو انتخاب کنیم هممون میدونیم ما میتونیم به کمال برسیم چون عقل و درک و شعور داریم این به این معنی نیست باید بریم عارف بشیم ، این یعنی بتونیم درست زندگی کنیم، این دنیا و همه آفریده های خدا از یک نظم دقیقی پیروی میکنه، اگر اون نظم به هم بخوره به هر دلیلی ممکنه نتیجه درست به دست نیاد، مثال ساده اش همین مشکلات ناباروری ، اگر در بدن ما یه مشکلی هست چون سلولهای بدنمون نظم درستشون بهم خورده و به صورت طبیعی اون نتیجه که باید بده نمیده ، این تقصیر خدا نیست، خدا به آدم بد نمیده،یا این بچه هایی که سرطان دارن ، تقصیر خدا نیست خدا فقط وقتی نذرمون قبول میشه و اونیکه دوست داریم میشه خدای مهربون نیست همیشه خدا مهربونه، اینجا هم دنیا ست ، هر کسی یه جوری درگیر، منتهی یه چیز خیلی خوب هست که اگر دعا کنیم معجزه ممکنه صورت بگیره ، اگر دعا کنیم میتونیم سرنوشتمونو تغییر بدیم ، این یعنی خدا ، امید. بچه ها ببخشید تروخدا ، من قصد ندارم به کسی چیزی یاد بدم ولی اینارو کسی داره میگه که حسااابی توی دنیا غم دیده، ناراحتی کشیده، پس میفهمه غم یعنی چی از دست دادن یعنی چی حسرت بچه یعنی چی ، کنسلی سیکل یعنی چی. من خودم تازه به این درک رسیدم که دنیا رو اینجوری ببینم وگرنه دیوونه میشیم . چون سخته بزرگ شدن و بزرگ بودن .

عزیزم از عوارض پروژسترونه......

آب زیاد بخور خشکی پوستتو تا حدی جبران میکنه.....

روغن زیتونم بد نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم از عوارض پروژسترونه...... آب زیاد بخور خشکی پوستتو تا حدی جبران میکنه..... روغن زیتونم بد نی ...

اوکی ممنون عزیزم. 

ب احتمال خیلی زیاد برا خونریانی رحم درمان وجود داره نگفت درمان میشه یا نه؟

نه والا هیچی نگفت .گفت بازم همین میشه وضعت .گفتم رحمم قادر نیست بچه بوجود بیاره گفت من اینو نگفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....