2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچه ها خیلی ناراحتم این همه این چند وقت همه چیز رو رعایت کردیم از تغذیه گرفته تا داروها و مکمل ها ...

لاله عزيزم من و شما باهم تو سيكل وارد شديم، من روز شنبه اولين سونو بعد از تزريقها رو انجام ميدم، از روز دوم پري كه ويزيت شدم، دكترم آنتي بيوتيك داد به من و همسرم براي جلوگيري ار هر نوع عفونت احتمالي، پس نگران نباش، بزار مصرف كنه كه انشالا روز پانكچر سلامت كامل داشته باشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
نه آنا جون هیچی.حالا اومدم پیش دکتر خوبمم ببینم شیاف و قرص میده بهم یا نه اینم نظرش به کورتاژ هست فع ...

کار خوبی کردی.....

ایشالله به راحتترین شکل ممکن مشکلت حل میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها. من از سه روز بعد از انتقال جنین 5 روزه ام پادرد گرفتم. پای چپم ضعف میره. مخصوصا شب ها. ...

عزیزم به نظرم با دکترت مطرح کن اما در کل آب زیاد بخور.....

داروی ضد انعقادی چی داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخدا هستم میخونمتون ولی توان حرف زدن ندارم آخه چی دارم که بگم.فقط امیدوارم دلتون شاد شه دل همتون .

عزیزم فدای دل شکستت بشم بخدا هممون درکت میکنیم گلم ایشالا خدا برات ب بهترین شکل جبران کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به هر حال برداشتش این بوده دیگه چه میشه کرد..... شایدم حق داره خوب میگه چرا باید این همه اینجا باشم ...

آره دقیقا. راستش رو بخوای نمیتونم هضمش کنم. تو جزء اون دسته از آدمهایی هستی که بی هیچ توقعی مهربانند. همه ما میدونیم که یه بچه کوچیک به سن و سال پرنسس شما کل وقت روز آدم رو میبره، با این وجود شده از خواب و استراحتت میزنی میای کمک میکنی که کسی درد و تالم روح و عوارض جسمی روحی منفی شدن و..... رو نخواد متحمل بشه یا خطری متوجه جان کسی نشه، کسی که میگه همه پست ها رو خونده نمیدونم این حرفا رو از کجا درآورده. به هرحال همه ما قدردان زحماتت هستیم و طبیعت صدهابرابر خوبی و محبت رو به سمت خودت و خانوادت برمیگردونه. برات بهترینا رو آرزو دارم آنای قوی و مهربون. چشمهات رو که به خاطر این قضاوت ناعادلانه اشکی شد میبوسم عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قبلا(قبل از عمل واریکوسل) که کیسه یخ میذاشت ......احساس درد داشت برای همین دیگه نمیذاره

آهان.....

خوب اگه اذیتش میکنه همون خنک نگه داشتن و شستن با آب سرد رو دنبال کنه.....

دارو به غیر از شیاف و فولیک اسید هیچی دیگه ندارم

عزیزم پس آب زیاد بخوری روزی ۲-۳ لیتر......

آره دقیقا. راستش رو بخوای نمیتونم هضمش کنم. تو جزء اون دسته از آدمهایی هستی که بی هیچ توقعی مهربانند ...

فدات بشم عزیزم من که دیگه ازش رنجشی ندارم فقط چون اون لحظه برام مثل شوک بود رو دلم سنگینی کرد وگرنه من که با یه حرف، دوستای گلمو که کلی بهم برای زندگی بهتر انرژی میدن تنها نمیذارم.....

امیدوارم لایق خدمتگذاری باشم.....

برم یه کم خاله بازی کنم.....

ایشالله قسمت تک تک دوستای گلم بشه.....

سلام خانمها. من از سه روز بعد از انتقال جنین 5 روزه ام پادرد گرفتم. پای چپم ضعف میره. مخصوصا شب ها. ...

آخ آخ ستاره جون منم روز دوازده انتقالم...از پادرد و ضعف پا شبا خواب ندارم...ایشالا خیره...واسه کم تحرکیمونم میشه...ببین شب زیر ساق پات بالشت بذار  بی تاثیر نیست   یا قبل از خواب چند دقیقه پاتو بالا نگه دار بزن دیوار....ایشالا که اذیت های نی نی هامونه💗💗

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
رز فقط منوگون داره؟ چون هم تحرک آ هم بی کمه داروی دیگه نداد برای تحرکش ؟ اره تقریبا با هم هستیم من ...

اره فقت منوگون داره ...ال کارنتین و پنتوکسی و تقویتی ک خودم میدم بهش 

انشاله باهم مثبت میشیم

بلاخره اونی ک باید میاد و...