2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام دوستاي مهربونم، من داروهام تموم ميشد فردا، رفتم دكتر كه بي دارو نمونم آخر هفته سونو كرد گفت ٥ هفته ساك هم داخل رحمه دو هفته ديگه بيا واسه قلب... اللن اومدم خونه ترشحم صورتي شده لكه ديدم، به خاطر سونو اينجوري شد ؟ زنگ زدم مطب از دكتر پرسيدن گفت موردي نيست

نگران شدم باز 😭☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستاي مهربونم، من داروهام تموم ميشد فردا، رفتم دكتر كه بي دارو نمونم آخر هفته سونو كرد گفت ٥ ه ...

سلام به همه دوستان ، پرپر جون خدا رو شكر كه ساك داخل رحم بود ، عزيزم شايد به خاطر سونو تحريك شده دهانه رحمت ، نگران نباش و فقط استراحت كن ، پروژسترون هم داري ؟

لی لا خبرای خوش هم داشتیما پر پر جون و یاس عزیز طبیعی باردار شدن🤗😍

بهار جون ان شا الله خبر خوش بعدي مامان شدن پريا جون و آتريسا جون و خود شما باشه ، بقيه رو يادم نيست كي انتقال داده كي نداده . 😍😍😍😍

سلام دوستان. دیروز درباره داروهام بیمه قبول نکرده سوال کردم یادتونه؟؟ امروز سوال کردم میگه نسخه بالاتر از ۳۰۰ تومن باید تشریح بیماری توسط  پزشک روش باشه . گفتم کسی بیمه پاسارگاد هست مثل من دیگه با این مشکل برنخوره... 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام به همه دوستان ، پرپر جون خدا رو شكر كه ساك داخل رحم بود ، عزيزم شايد به خاطر سونو تحريك شده دها ...

روزي يه دونه شياف واسه امروزو زدم بعد از ظهر

مامان سبحان دست و پامو گم كردم، چيزيش نشه تو رو خدا ؟؟؟

آنا جون ی سوال دارم دوست دارم حقیقتشو بهم بگی اصلا به این جنبش که ممکنه دلم بشکنه فکر نکن فقط راستشو ...

ثمين جون عزيزم به احتمال زياد شما بايد داروي ضدانعقاد هم مصرف ميكردي چون بعد از انتقال تحركمون كم ميشه حتي اگر مشكل انعقادي هم نداشته باشيم خود به خود غلظت خون ميره بالا و داروي ضدانعقاد لازم ميشه براي اكثر افراد . 

سلام دوستان. دیروز درباره داروهام بیمه قبول نکرده سوال کردم یادتونه؟؟ امروز سوال کردم میگه نسخه بالا ...

عزيزم فكر ميكنم همه بيمه هاي تكميلي تا ٤ ماه براي بردن مدارك وقت داره بيمه ما هم پول داروها رو ميده ولي واقعا حضور ذهن ندارم كه تا حالا داروهام از ٣٠٠ بالاتر بوده يا نه . شما هم اگر هنوز فرصت داري ببر برات شرح بيماري رو بنويسن بالاخره پول كمي نيست كه هزينه كردي .

عزيزم فكر ميكنم همه بيمه هاي تكميلي تا ٤ ماه براي بردن مدارك وقت داره بيمه ما هم پول داروها رو ميده ...

اونو نمیدونم که تا چندماه قبول میکنن ولی حالا بررسی کردن میگن دیگه شما سقف قراردادتون ۶ تومن بوده که رسیده و دیگه به شما بیمه تعلق نمیگیره یعنی نزدیک یک وپونصد از جیب دادیم دیگه برنمیگردونن... 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.