2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تشکر حرکت بی 30 درصده .تعدادشم در حد متوسطه

عزیزم همسرت کمپرس یخ رو میذاره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم😍😍😍 بچه اولم رو بار اول اقدام باردار شدم.چون دوتا بچه میخوایم دوست دارم از هر دو جنسیت ...

خوب عزیزم پی همه چیو باید به تنت بمالی.....

ببین به سختیاش میارزه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فقط عکس رنگی و ازمایش خون و هورمون دادم ( ابن سینا) نمیدونم وضع ایمنی بدنم در چه حده؟ نیازی هست ...

عکس رنگی که نیاز نیست اما هورمونیا شاید نیاز بشه چون معمولا ۶ ماه بعد نیاز به تکرار هست بازم باید ببین سلیقه دکتر یا مرکزت چیه.....

این آزهایی که من منظورم فراتر از ابن آزهای روتینه.....

عزیزم تجربه انتقال داری؟

یا سقط؟

پس سه ماهه اول بوده..... عزیزم مگه آسپرین و پدکسان تداخل دارن؟

تداخل نه عزیزم.خونریزی زیر پوستم زیاد شده بود.و جای تزریق هام چند ساعتی خونریزی میکردن اگر 10 دقیقه ای روشون رو محکم فشار نمیدادم.آزماش هم همین هو بوده.پس کامل نیستن.

بچه ها اینا fsh ....lh هستن  فرستادم عکسشو  ببینید خوبن عدداش

همه نرمالن عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم هنوز درد و خونریزی شروع نشده؟ میدونم سخته بازم یاداوری میکنم اگه بتونی جنین رو بفرستی پاتالوژ ...

نه آنا جون هیچی.حالا اومدم پیش دکتر خوبمم ببینم شیاف و قرص میده بهم یا نه اینم نظرش به کورتاژ هست فعلا منتظرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانمها. من از سه روز بعد از انتقال جنین 5 روزه ام پادرد گرفتم. پای چپم ضعف میره. مخصوصا شب ها. همسرم باید حتما مالش بده تا خوابم ببره. البته یه دو روزیه کم تر شده. روز ده انتقال هستم. به نظرتون از چیه؟ممکنه به خاطر بارداری باشه ان شاءالله؟

سلام به همه دوستان و مخصوصا به آنا جونم. من تقریبا تبدیل شدم به خواننده خاموش و هرازگاهی میام پست ها ...

به هر حال برداشتش این بوده دیگه چه میشه کرد.....

شایدم حق داره خوب میگه چرا باید این همه اینجا باشم و وقت بذارم.....

میگه حتما منفعتی پشتشه خوب.....

آره خوب بدون منفعت که نمیشه.....

من کم از دعای دوستام بهره مند نشدم.....

اینجا مثل خونه منه و تنهایی و غریب بودنمو کم رنگ میکنه.....

خیلی از نیازهای عاطفیمو که باید عزیزام (خواهر، پدر و مادر و....) ارضا میکردنو دوستای گلم و بودنشون کنارم ارضاء میکنه.....

حس کمک به دوستای همدردم روحمو ارضا میکنه....

کمک میکنه اطلاعاتم بالا بره و کلی انگیزه بهم داده بتونم به آینده با دید بهتری نگاه کنم.....

این دوستمونم حق داره تو دنیایی که خیلیا دنبال منافع مالین دنبال منافع غیر مادی بودن براش خیلی قانع کننده نمیاد.....

خیلی نباید سخت گرفت.....

به هر حال از دوستی که خودشو پشت یه آی دی یه روزه قایم کرده چه انتظاری میشه داشت.....

ن عزیزم ختم حاملگی نداده کیسه رو داخل رحم دید 

پس چرا هنوز به خارج رحمی شک داره یعنی منظورش اینه غیر این یه ساک داخل رحم جنبن دیگه ای خارح رحم لانه گزینی کرده؟

نه ..عزیزم..نمیذاره..ولی 5 6 بار در روز شستشو با آب سرد میده

عزیزم همسر منم تحرک تنس صفر بود فکر کنم کیسه یخ تو بالاتر رفتنش بی تاثیر نبوده.....

تداخل نه عزیزم.خونریزی زیر پوستم زیاد شده بود.و جای تزریق هام چند ساعتی خونریزی میکردن اگر 10 دقیقه ...

آهان متوجه شدم برا منم کلا آسپرین نمیسازه.....