2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم به نظرم با دکترت مطرح کن اما در کل آب زیاد بخور..... داروی ضد انعقادی چی داری؟

آنا جون ی سوال دارم دوست دارم حقیقتشو بهم بگی اصلا به این جنبش که ممکنه دلم بشکنه فکر نکن فقط راستشو میخوام بدونم.دکترم که الان سونومو دید گفت شما رحمت مشکل داره بارداری پوچ نیست رحم شما خونرسانی نکرده که فقط ساک هست گفتم مشکلم چیه گفت رحمت مشکل داره.یعنی من تا ابد بچه دار نمیشم با این وجود؟گفتم از ایمنیم نیست گفت نه از رحمته مشکل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ی سوال دارم دوست دارم حقیقتشو بهم بگی اصلا به این جنبش که ممکنه دلم بشکنه فکر نکن فقط راستشو ...

ثمین جون ببخشید من دخالت میکنم ها.خب باید بیینی مشکل رحمت چیه عزیزم شاید بشه اونم درمان کرد شایدم نشه ولی باید پیگیر شی شاید با یه درمان ساده حل بشه و بعدش خیلی راحت باردار شی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون ی سوال دارم دوست دارم حقیقتشو بهم بگی اصلا به این جنبش که ممکنه دلم بشکنه فکر نکن فقط راستشو ...

ب احتمال خیلی زیاد برا خونریانی رحم درمان وجود داره نگفت درمان میشه یا نه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خوب عزیزم پی همه چیو باید به تنت بمالی..... ببین به سختیاش میارزه یا نه.....

اره دیگه سختیهاش یه طرف و اینکه باید با پرواز بیام تهران و برگردم هم طرف دیگه.ولی تصمیمون رو گرفتیم که انشالله اقداممون واسه بچه دوم از طریق پی جی دی باشه.البته اگه خدا نخواد بهمون بده از این روشها نمیشه.دیگه توکل بخدا میکنم.

ثمین جان خیلی دپرس شدم

چرا عزیزم خوشبین باش شاید این سروع موفقیت ثمین باشه ک مشکل اصلیشو فهمیده دپرسی ک کاری پیش نمیبره باید دنبالشو بگیره سرنخو پیدا کرده

پس چرا هنوز به خارج رحمی شک داره یعنی منظورش اینه غیر این یه ساک داخل رحم جنبن دیگه ای خارح رحم لانه ...

والا نمیدونم تنها چیزی ک ب من گفت این بود ک کیسه زرد داخل رحم دیده میشه اما جنین نیست و احتمال بارداری خارج رحمی وجود داره

چرا عزیزم خوشبین باش شاید این سروع موفقیت ثمین باشه ک مشکل اصلیشو فهمیده دپرسی ک کاری پیش نمیبره بای ...

درست میگی نیوا جان، اما معمولا طول میکشه تا من خودمو جمع و جور کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
درست میگی نیوا جان، اما معمولا طول میکشه تا من خودمو جمع و جور کنم

ایشالا ک ثمین مث تو نیس خخخخخخ😅😅😅😅😅😂😂😂😂

عزیزم بی رودربایستی نمیتونم چیزی بگم چون منظور دکترت رو از اینکه رحمت از لحاظ خونرسانی مشکل داره متوجه نشدم.....

باید ببینی این مشکل راه حل داره یا نه.....

ممکنه با داروی ضد انعقاد قابل حل باشه.....

یا فیزیوتراپی.....

یا هر راه دیگه ای من نظر قطعی واقعا نمیتونم بدم چون علمشو ندارم اما اگه فکر میکنی نظرش درسته خوب ازش راهکارو بپرس چون وقتی همچین نظری داده حتما بر پایه چیزایی هست که دیده یا طبق شرایطت متوجه شده پس یا از طریق خودش پیگیر باش یا با چند دکتر دیگه مشورت کن.....

یا حتی اگه لازمه با دکترایی که تخصصشون تو زمینه بررسی رحم باشه مشورت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ثمین جون من 10 جلسه فیزیوتراپی لگن و رحم و شکمی یعنی روی تخمدانها با اولتراسوند رفتم که هر جلسه یه سری ورزشهایی مربوط به لگن بهم میداد که تو خون انجام بدم

الان روز نهم انتقالمم ................ معلوم نیست موثر بوده یا نه

ولی اگه مثبت بشم مطمعنم تاثیر اون بوده واسه خونرسانی

ثمین جون من 10 جلسه فیزیوتراپی لگن و رحم و شکمی یعنی روی تخمدانها با اولتراسوند رفتم که هر جلسه یه س ...

ایشالا اگه مثبت شدی ک میشی،همه میریم فیزیوتراپی