2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045611 بازدید | 684476 پست
دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

آناي عزيزم، خانوم صبور و با حوصله، ذهن مهربونت رو درگير قضاوتهاي نابه جاي هيچكس نكن، متاسفانه اين روزا قضاوت كردن و دل شكستن زياد شده و راه گريزي جز بيخيالي نيست، دنيا به كامت، سرت سلامت، مرسي كه صبورانه اينجا هستي

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام.صبح زیباتون بخیر.بچه ها جای امپول پروژسترونها داغونم کرده هرچی کیسه اب گرم میزارم اروم ماساژ میدم فایده نداره واقعا کلافه شدم حتی تزریق هم عمق عضله انجام میشه ولی نمیدونم چرا ایقد درد میکنه.شما هم اینطوری بودین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.صبح زیباتون بخیر.بچه ها جای امپول پروژسترونها داغونم کرده هرچی کیسه اب گرم میزارم اروم ماساژ می ...

عزیزم تزریقات آرومه؟

حداقل سی ثانیه باید طول بکشه ها!!!!!

والا برا من اوایل درد نداشت اما یه ماه آخر دیگه دردم غیرقابل تحمل بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام صبحتون بخیر.آناجونم بخاطر بحثی ک دیروز پیش اومد واقعا متاسفم منم با نظر همه بچه ها موافقم و مطمئن باش اونیکه این حرفو زد خودش الان پشیمونه چون بعد اون حرفایی ک زد دیگه پیداش نشد.خدا خودش ب همه چی آگاهه.بهتره دیگه بیشتر ازاین بحثشو ادامه ندین چون باعث دلخوری بیشتر میشه.ما همه مدیون شماییم رئیس جون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

آنا جون  خب هر کس از دکترش راضی باشه ازش تعریف میکنه هر کس هم که ناراضی باشه خب مسلمه رضایت نداره دلیل بر تبلیغ نیست 

خدایا شکرت😙
عزیزم تزریقات آرومه؟ حداقل سی ثانیه باید طول بکشه ها!!!!! والا برا من اوایل درد نداشت اما یه ماه آ ...

اره عزیزم بیچاره مامانم خیلی اروم تزریق میکنه نمیدونم این 7 تای دیگرو چطوری تحمل کنم..انا جان هر 12 ساعت دوتا ازیترومایسین میخورم.دکتر گفت اگه حالتو بد کرد اصلا نخور تا حالا 4تاشو خوردم ولی اعلائم بدی داشتم حالا میترسم قطعش کنم.بنظر شما چیکار کنم؟

اره عزیزم بیچاره مامانم خیلی اروم تزریق میکنه نمیدونم این 7 تای دیگرو چطوری تحمل کنم..انا جان هر 12 ...

عزیزم پس طبیعیه دیگه آخراشه.....

من آخراش دیگه همسرم سرنگو حاضر میکرد شروع میکردم گریه کردن.....

یه کم دیگه تحمل کنی حله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نازی جون والا دوستی ادعا داشت من با دکترم قراداد دارم ازش تبلیغ کنم..... انصافا وجدان کاریم خیلی با ...

بزرگواری شما 

به دل نگیر عزیزممممممم

خدا همیشه هست....هر ادمی باید سر کوچکترین حرفی که میزنه فکر کنه....

شما مطمنم چون سختی های ما رو کشیدی دوست داری به همنوع خودت کمک کنی انشالله خداوند اجرت بده 

انا جون من ذخیره تخمدانم ۰/۷۵۰ هست

سنم ۲۸ سالمه 

خیلی نگرانم

خیلی پایینه این عدد

با این عدد میشه باردار شد چه طبیعی چه ای وی اف؟؟؟

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
بزرگواری شما  به دل نگیر عزیزممممممم خدا همیشه هست....هر ادمی باید سر کوچکترین حرفی که میزنه ...

نازی جون شما عملی چیزی داشتی ک ذخیرت کم شده؟مال منم 1.04 هست با سن24 سال😢😢😢دکترم گفت خوبه مشکلی نیس نمیدونم شاید برا دلخوشیم گفته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بزرگواری شما  به دل نگیر عزیزممممممم خدا همیشه هست....هر ادمی باید سر کوچکترین حرفی که میزنه ...

فقط طبق ذخیره نمیشه نظر داد باید بقیه چیزا رو هم در نظر گرفت مثل اف اس اچ و ال اچ و استرادیول و اینا

نازی جون شما عملی چیزی داشتی ک ذخیرت کم شده؟مال منم 1.04 هست با سن24 سال😢😢😢دکترم گفت خوبه مشکلی ن ...

عزیزم من هیچ عملی نداشتم ..

والا یه خانم اونجا بود ۳۸ سالش بود 

ذخیره تخمدانش ۵ بود 

اون وقت من حتی ۱ هم نبود 

مگه شما عملی داشتی

فقط طبق ذخیره نمیشه نظر داد باید بقیه چیزا رو هم در نظر گرفت مثل اف اس اچ و ال اچ و استرادیول و اینا

ببخشید این دو تا که گفتی چین 

؟؟

منم اینا رو دادم تو ازمایشم

عزیزم ظاهرا که این تستت نرماله..... خدارو شکررررررر.....

سلام عزیزم.یه سوالی داشتم.واسه من که میخوام تعیین جنسیت از طریق میکرو و پی جی دی کنم امکانش هست هاپیر نشم؟؟مشکلی از بابت تخمک ندارم ولی این موضوع ذهنمو مشغول کرده.ایا دکترها باتوجه به وضعیت مقدار و دوز دارو رو تجویز میکنن؟؟؟مثلا واسه کسانی مثل من میشه هایپر نشد؟؟؟

و اما دست تک تک دوستای گلمو میبوسم...... شما همیشه در حقم لطف داشتین..... فقط چون انتظار همچین چیز ...

عزیزم خدا خیرتون بده .

۱_بنطرتون مرکز ابن سینا واسه میکرو خوبه؟؟؟من میخوام واسه تعیین جنسیت به اونجا مراجعه کنم.البته تهران نیستم از شهرستان میخوام بیام و دردسرای رفت و امد هم باید تحمل کنم.

۲_دوست عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم امکانش هست واسه من همون بار اول انتقال بگیره؟؟؟شما توی مراجعات به این مرکز کسی رو میشناختین که تعیین جنسیت بخواد انجام بده؟؟؟