و اما دست تک تک دوستای گلمو میبوسم......
شما همیشه در حقم لطف داشتین.....
فقط چون انتظار همچین چیزیو نداشتم یهویی برام زیادی اومد از این به بعد راحتتر باهاش کنار میام......
حتی باورتون میشه چند بار خوندم با خودم گفتم نه بابا منظورش من نمیتونم باشم....
هر چند دوست نداشتم دوست دیگه ای هم مخاطبش باشه.....
هی خوندم و خوندم گفتم نه دیگه منظورش خودتی.....
منظورش اینه دکتر زنانت و اورولوژی که زیر نظرش بودینو داری تبلیغ میکنی.....
بعد هی داشتم فکر میکردم من کجا همچین کاری کردم.....
آخه جالبه من هیچ وقت سعی نکردم بگم این دو بهترینان.....
خوب عزیز دلم من چه طوری بیام اسم اورولوژ دیگه رو پیشنهاد بدم خوب با اورولوژ دیگه ای حتی ویزیتم نشدیم.....
یا چه طور در مورد دکترای زنان دیگه توصیه کنم وقتی بعد ابن سینا فقط با ایشون ویزیت شدم و تحت درمانش بودمو تنها دلیل رفتن من پیشش این بود که نزدیک بود بهم و چند بارم اینو تاکید کردم که من به خاطر نزدیکی بهش پیشش رفتم و چون باهاش رابطه خوبی برقرار کردم باهاش ادامه دادم حتی با وجود تجربه منفیم باهاش....
شوکی که دیروز بهم وارد شد به خاطر این بود که اولا من هیچ وقت دکتر خاصیو به هیشکی توصیه نکردم و وقتیم ازم به صورت تاکیدی دوستان توصیه خواستن بی اغراق گفتم همشون تقریبا تو یه رنجن و یه سری پروتکلهای تعریف شده رو دارن انجام میدن فقط تاکیدم همیشه رو بحث آزهای تکمیلی بوده.....
جالبه من بارها نقد دکترمم کردم....
به هر حال منطقیترین رفتاره که اگه بخوایی کسیو توصیه کنی طبق تجربیاتت باشه.....
خوب من وقتی لاپرا رو با خز علی تجربه کردم چه طور از دکتر دیگه اسم ببرم؟
من نهایتش گفتم والا من با خز علی تجربه خیلی خوبی داشتم در مورد بقیه دکترام کساییکه باهاشون تجربه داشتن باید نظر بدن و نظر دادن من واقعا کار منطقی ای نیست.....
حتی من وقتی طبق شخصیت و روحیه خودم روش دکتری رو نقد کردم تو نقدم اسم دکتر خاصیو نبردم و عملا شیوه خاصیو اونم طبق روحیات خودم نقد کردم نه دکتر خاصیو.....
مثلا چندین بار ازم در مورد مراکز پرسیدن فقط تاکید کردم با روحیات من سازگار نیست اما خوب دوستای زیادی داریم با مراکز جواب گرفتن.....
یا وقتی ازم اسم دکتر خواستن خوب من جز رزا قیو دکتر زنانم اسم کیو میتونستم بیارم؟
دوست عزیزم که دو ساله با دقتو دونه دونه پستارو خوندی بازم میگم محض یاداوریتون!!!!!!
من چون به خاطر اینکه طبق روحیاتم ترجیح میدادم با یه دکتر طرف باشم تصمیم گرفته بودم حتما با یکی از دکترا و از طریق مطب پیش برم. برا همین تصمیم گرفتم با یکی از دکترایی که تو ابن سینا بودن پیش برم......
دکتر خاصیم مد نظرم نبود جزء خانوم دکتر رزا قی چون یه بار سر انتقال اولم صدای دلنشینشو شنیدم که بامریضش خیلی خوب صحبت میکرد و حواسش به معذب بودن منم بود و سریع توصیه کرد گانمو بیارن تا کمتر اذیت بشمو به خاطر همچین رفتار و احساس مسولیتش دلم خواست برم پیشش اما بعد دیدم خوش مسیر نیست برام و چون دوست نداشتم خسته راه باشم یه روزی تصادفی دیدم مطب طر ازی خیلی بهم نزدیکه گفتم یه امتحانی کنم اگه دیدم حس خوبی پیدا کردم میرم پیشش که کلا باهاش رابطه خوبی برقرار کردم و تصمیم گرفتم برم پیشش.....
حالا دوست عزیزم اگه اینو تبلیغ دکترم میدونی چه حرفی میتونم داشته باشم حتما دارم تبلیغ میکنم دیگه.....
برات بهترینارو آرزو میکنم و از خدا میخوام دکتریو پیدا کنی که باهاش رابطه خوبی برقرار کنی و حس خوبی بهت بده و باهاش نتیجه بگیری و بیایی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم.....
از دوستای گلمم که با نارحت شدنم باعث ناراحتیشون شدم حلالیت میطلبم.....
ایشالله چراغ این خونه همیشه روشن بمونه و هر روز صدای هزاران وروجک مامانی ازش شنیده بشه.....