2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
وای عزیزم چرا قطع نمیکنی مگه ختم حاملگی نداده دکتر نگفته حتما فکر میکرده خودت میدونی

ن عزیزم چیزی نگفت فقط احتمال خارج از رحمی داده باید دوباره آز بدم اما ی سوال واسم پیش اومده مگه تو بارداری خارج از رحم کیسه زرد تشکیل میشه

ن عزیزم چیزی نگفت فقط احتمال خارج از رحمی داده باید دوباره آز بدم اما ی سوال واسم پیش اومده مگه تو ب ...

احتمال خارج از رحمی کمه با این خونریزی ها و دیده نشدن جنین به نظرم باید هر چه سریعتر پروژسترون رو قط کنی . میشه بگی چند هفتگی گفت کیسه زرده هست واژینال انجام دادی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم من چند روزه شدید سرما خوردم و عطسه میکنم و به دلایل شخصی یه مدت نمیخام نی نی سایت بیام . 

آنای مهربون خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده که اینجا بی منت وقتت رو میزاری و تک تک جواب همه رو میدی . 

مامان سبحان مینو جان فاطمه عزیز و بقیه دوستانی که زایمانتون نزدیکه ایشالا به خوشی نی نی هارو  بغل بگیرید . 

بقیه دوستان هم ایشالا به حق امام زمان به زودی دامنتون سبز بشه . 

ممنون از همتون به خاطر راهنمایی ها و همدردی هایی که کردید . خدانگهدار همتون باشه حتما یه روزی بر میگردم از حالتون با خبر میشم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستان عزیزم من چند روزه شدید سرما خوردم و عطسه میکنم و به دلایل شخصی یه مدت نمیخام نی نی سایت بیام ...

عاطي جون عزيزم ان شا الله شما هم به سلامت ني ني ات رو در آغوش بگيري و هر جا هستي خوب و خوش باشي .

ن عزیزم چیزی نگفت فقط احتمال خارج از رحمی داده باید دوباره آز بدم اما ی سوال واسم پیش اومده مگه تو ب ...

عزیزم نمیدونم چرا دکترت واضح حرف نزده و روشنت نکرده...ولی باید شیاف رو قطع کنی البته اکه ختم حاملگی داده و یا خارج رحمی.خوب ساک حاملگی و کجا دیده...توی رحم؟؟؟توی لوله؟؟؟؟کجا؟؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

انا جون اينجا همه ميدونن تو با قصد و نيت خير مياي وقت ميذاري و چيزايي كه ميدوني و تجربه كردي رو به بقيه ميگي، تا حالا هم تبليغ دكتر خاصي رو نكردي. پس بهش اهميت نده. از كجا معلوم كه خودش هدف خاصي نداره كه مياد اين حرف رو ميزنه!؟ نبايد ناراحت بشي. 

ثمين جون تشكيل نشدن جنين تو بارداري ربطي به سرم و ايمني نداره. اكر ايمني عليه جنين قرار باشه وارد عمل بشه اولين چيزي كه پس ميزنه سلولهايي هست كه جفت رو قرار هست تشكيل بدهند با كيسه جنيني. و معمولا تو مشكلات خود ايمني بارداري ايجاد نميشه و جنين پس زده ميشه. وقتي جفت و كيسه سر جاشه و جنين رشد نميكنه مشكل از كيفيت جنين هست. اين موضوع رو دكتر ايمنولوژيست من كه بهترين تو اين رشته است تو كل امريكاي شمالي بهم گفت با توضيح تخصصي كامل. 

فكر نكن كه اگر سرم داشتي بارداريت ميموند. پردنيزولون خودش ايمني رو سركوب ميكنه كلا اكر بحث ايمني باشه پردنيزولون تجويز ميشه و سرم عملا نقش اثبات شده اي نداره. 

نه اينكه فكر كنيد به انداده كافي تحقيقات انجام نشده پس معلوم نيست. خيلي سال كه داره تحقيق ميشه ولي نتيجه مثبتي براي استفاده از سرم بدست نيومده با اين حال بعضي پزشكها حالا يا به اصرار بيمار يا دلايل تحقيقاتي سرم مينويسن. 

الانم اگر ميخواي برلي سري اينده سرم داشته باشي خوبه ولي فكر نكن كه اگر اين سري داشتي ميموند. 

اینها آزمایش های من هستن .میشه بگین دیگه چی لا زم داره

عزیزم ظاهرا که این تستت نرماله.....

خدارو شکررررررر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینها آزمایش های من هستن .میشه بگین دیگه چی لا زم داره

عزیزم سقطات تو یه ماه اول بودن یا بالاتر؟

اونطور که متوجه شدم این فاکتور انعقادیت (آنتی بادی گلیکوپروتئین۲) که تو تست بعدی که گذاشتی + شده تو سقطهای یه ماهه دومو سوم نقش عمده از داره.

خدارو شکر لااقل خودشو نشون داده. ایشالله با کنترلش این دفعه بارداری ختم به خیری خواهی داشت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جل الخالق ببخش آنا جون ولی من با این حال خرابم نمیدونم چرا خندم گرفت.ای دختر بد بیا با دکتر منم قرار ...

ثمبن جون کجاشو دیدی؟

باکل آزمایشگاههای ایران قراداد دارم واسه بحث آزهای تکمیلی.....

خخخخخخخخخ.....

چشم بگو دکترت یه وقت ازم بگیره فرصت کنم تبلیغش میکنم فقط بگو پیش پیش حساب میکنما!!!!!!

سلام بچه ها  من نمیدونم چیشده  مث اینکه انا جون رنجیده خاطر شده از کسی  ولی ایشون ...

نازی جون والا دوستی ادعا داشت من با دکترم قراداد دارم ازش تبلیغ کنم.....

انصافا وجدان کاریم خیلی بالاست که برا پولی که برا تبلیغ میگیرم نصف شبم کار میکنم......

خخخخخخخ......

عزیزم سوالتو بپرس من در حد توانم در خدمتت هستم......

دوستای خوبم من امروز موبایلم مشکل پیدا کرده بود، تازه اومدم،امروز روز آخر ختم دعای توسلمون بود و به ...

عزیزم ممنون که این کار خوبو ادامه دادی......

ایشالله به پاداشش به سلامتی دردونتو بغل میگیری......

دوستان عزیزم من چند روزه شدید سرما خوردم و عطسه میکنم و به دلایل شخصی یه مدت نمیخام نی نی سایت بیام ...

عزیزم فدات بشم لطف داری.....

خیلی مراقب خودت باش عزیزم.....

عزیزم خدا پشت و پناه خودت و دردونت و همه عزیزات باشه.....

منتظر خبرای خوبت هستیم عزیزم......

و اما دست تک تک دوستای گلمو میبوسم......

شما همیشه در حقم لطف داشتین.....

فقط چون انتظار همچین چیزیو نداشتم یهویی برام زیادی اومد از این به بعد راحتتر باهاش کنار میام......

حتی باورتون میشه چند بار خوندم با خودم گفتم نه بابا منظورش من نمیتونم باشم....

هر چند دوست نداشتم دوست دیگه ای هم مخاطبش باشه.....

هی خوندم و خوندم گفتم نه دیگه منظورش خودتی.....

منظورش اینه دکتر زنانت و اورولوژی که زیر نظرش بودینو داری تبلیغ میکنی.....

بعد هی داشتم فکر میکردم من کجا همچین کاری کردم.....

آخه جالبه من هیچ وقت سعی نکردم بگم این دو بهترینان.....

خوب عزیز دلم من چه طوری بیام اسم اورولوژ دیگه رو پیشنهاد بدم خوب با اورولوژ دیگه ای حتی ویزیتم نشدیم.....

یا چه طور در مورد دکترای زنان دیگه توصیه کنم وقتی بعد ابن سینا فقط با ایشون ویزیت شدم و تحت درمانش بودمو تنها دلیل رفتن من پیشش این بود که نزدیک بود بهم و چند بارم اینو تاکید کردم که من به خاطر نزدیکی بهش پیشش رفتم و چون باهاش رابطه خوبی برقرار کردم باهاش ادامه دادم حتی با وجود تجربه منفیم باهاش....

شوکی که دیروز بهم وارد شد به خاطر این بود که اولا من هیچ وقت دکتر خاصیو به هیشکی توصیه نکردم و وقتیم ازم به صورت تاکیدی دوستان توصیه خواستن بی اغراق گفتم همشون تقریبا تو یه رنجن و یه سری پروتکلهای تعریف شده رو دارن انجام میدن فقط تاکیدم همیشه رو بحث آزهای تکمیلی بوده.....

جالبه من بارها نقد دکترمم کردم....

به هر حال منطقیترین رفتاره که اگه بخوایی کسیو توصیه کنی طبق تجربیاتت باشه.....

خوب من وقتی لاپرا رو با خز علی تجربه کردم چه طور از دکتر دیگه اسم ببرم؟

من نهایتش گفتم والا من با خز علی تجربه خیلی خوبی داشتم در مورد بقیه دکترام کساییکه باهاشون تجربه داشتن باید نظر بدن و نظر دادن من واقعا کار منطقی ای نیست.....

حتی من وقتی طبق شخصیت و روحیه خودم روش دکتری رو نقد کردم تو نقدم اسم دکتر خاصیو نبردم و عملا شیوه خاصیو اونم طبق روحیات خودم نقد کردم نه دکتر خاصیو.....

مثلا چندین بار ازم در مورد مراکز پرسیدن فقط تاکید کردم با روحیات من سازگار نیست اما خوب دوستای زیادی داریم با مراکز جواب گرفتن.....

یا وقتی ازم اسم دکتر خواستن خوب من جز رزا قیو دکتر زنانم اسم کیو میتونستم بیارم؟

دوست عزیزم که دو ساله با دقتو دونه دونه پستارو خوندی بازم میگم محض یاداوریتون!!!!!!

من چون به خاطر اینکه طبق روحیاتم ترجیح میدادم با یه دکتر طرف باشم تصمیم گرفته بودم حتما با یکی از دکترا و از طریق مطب پیش برم. برا همین تصمیم گرفتم با یکی از دکترایی که تو ابن سینا بودن پیش برم......

دکتر خاصیم مد نظرم نبود جزء خانوم دکتر رزا قی چون یه بار سر انتقال اولم صدای دلنشینشو شنیدم که بامریضش خیلی خوب صحبت میکرد و حواسش به معذب بودن منم بود و سریع توصیه کرد گانمو بیارن تا کمتر اذیت بشمو به خاطر همچین رفتار و احساس مسولیتش دلم خواست برم پیشش اما بعد دیدم خوش مسیر نیست برام و چون دوست نداشتم خسته راه باشم یه روزی تصادفی دیدم مطب طر ازی خیلی بهم نزدیکه گفتم یه امتحانی کنم اگه دیدم حس خوبی پیدا کردم میرم پیشش که کلا باهاش رابطه خوبی برقرار کردم و تصمیم گرفتم برم پیشش.....

حالا دوست عزیزم اگه اینو تبلیغ دکترم میدونی چه حرفی میتونم داشته باشم حتما دارم تبلیغ میکنم دیگه.....

برات بهترینارو آرزو میکنم و از خدا میخوام دکتریو پیدا کنی که باهاش رابطه خوبی برقرار کنی و حس خوبی بهت بده و باهاش نتیجه بگیری و بیایی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم.....

از دوستای گلمم که با نارحت شدنم باعث ناراحتیشون شدم حلالیت میطلبم.....

ایشالله چراغ این خونه همیشه روشن بمونه و هر روز صدای هزاران وروجک مامانی ازش شنیده بشه.....