2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
عزیزم واقعا متاسفم برات من تازه اومدم توی این گروه 3 روزه نی نی 4 ماهمو سقطکردم ببین من چه حالی د ...

متاسفم عزیزم خیلی ضجر کشیدم خیلی صبر کردم تا بتای مثبتم ولی از روزی بتام مثبت شد هر روز ی غصه به غصه هام اضافه شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
متاسفم عزیزم خیلی ضجر کشیدم خیلی صبر کردم تا بتای مثبتم ولی از روزی بتام مثبت شد هر روز ی غصه به غصه ...

میدونم چه روزای سختی داشتی

من ناخواسته باردار شدم

ولی از روزی که فهمیدم هر روز به اتفاق افتاد برام .3 ماه هم کامل استراحت مطلق کردم.بعد روزی که خوشحال رفتم برا سونو انومالی که جنسبتم بفهمم دنیا روسرم خراب شد

موندم با این حال چه طوری جرات کنم باز اقدام کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه نازی جون فکر کن روز دوشنبه رفتم پیشش میگه تا شنبه به خونریزی نیوفتادی بیا کورتاژ.میگم داروییی شی ...

ثمين جون به سايز ساك نيست كه اخه عزيزم. تو اندازه دوازده هفته با دارو اينو نگه داشتي، جاش خيلي سفت شده. الان كه دارو رو قطع كردي ممكنه به خونريزي بيفتي تا يك هفته و با خونريزيت دفع بشه ولي ممكنم هست با خونريزي چه با قرص چه بي قرص دفع نشه.براي همين بهت قرص نداده و به همين دليل گفته كه اگر نشد بيا كورتاژ، راهش همينه. عزيزم اون مگه لنگ پول كورتاژ اخه. ببين اصلا از اول بهش گوش نكردي، همون سونوي اول دكتر فهميده بود بهت گفت برو يك هفته ديگه بيا نبود دارو رو قطع كن، اون موقع بايد به حرفش گوش ميدادي. الان به احتمال نود درصد مجبوري كورتاژ كني و خواهشا عقب ننداز كه درد سر ميشه برات. 

شايدم خوش شانس باشي واقعا تو اين يك هفته ده روز خودش دفع بشه ولي خوب احتمالش كمه. 

بودن از بچه ها كه داروشونم خيلي زودتر قطع كردن و دفع شده ولي تيكه هاييش مونده يكيش خود من. به نفعته كه به دكترت گوش كني و بعد از يك هفته بري براي كورتاژ، از اول بايد بهش گوش ميكردي.

براي كورتاژم بهتر پيش خودش بري كه ميدونه مشكل ناباروري رو با مهارت و دقت لازم برات انجام ميده. 

میخواستم امروز برم .ولی متاسفانه تعطیله

ایشالا فردا حتما برو ک هم خیالت راحتتر باشه هم نتیجه بهتر بگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزممممم ایشالا ک شما هم مامان میشی گلم خیلی زود

مرسی فدات شم ایشالا برا همه منتظرا و برای خودت ایشالا هممون خیلی زود این روزای چشم انتظاریمون تموم شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نیوا جون میفهمم چی میگی اما بازم برمیگرده به دکترش..... ببین دکترش اگه دکتر به تمام معنا بود میتونس ...

منم کاملا باهات موافقم  درست میگی واقعا

بچه ها من وسط این هاگیر واگیر ی چیزی میخوام بگم.هم عروسم هر وقت باهامون کاری داره جای اینکه ب من زنگ بزنه ب شوهرم زنگ میزنه البته خیلی آدم راحتیه با همه راحته خودشم خیلی میچسبونه عین کنه ولی خب من اصلا خوشم نمیاد با شوهرم راحت باشه مثلا الان میخوایم با هم بریم عیادت ی فامیلی بعد جای اینکه ب من زنگ بزنه ب شوهرم زنگ زده بنظرتون من خیلی حساسم یا اون خیلی...؟آخه شوهرمم اصلا حوصلشو نداره خودمم اززش خوشم نمیاد چجوری بهش حالی کنم دوس ندارم ب شوهرم زنگ بزنه آخه خیلی روش حساسم دست خودم نیس بخدا😢😢😢😢😧

ثمين جون به سايز ساك نيست كه اخه عزيزم. تو اندازه دوازده هفته با دارو اينو نگه داشتي، جاش خيلي سفت ش ...

12هفته نیست 10هفتمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جون به سايز ساك نيست كه اخه عزيزم. تو اندازه دوازده هفته با دارو اينو نگه داشتي، جاش خيلي سفت ش ...

متوجه شدم.اخه بهم 10روز فرصت نداد که میگه 4روز دیگه یعنی تا شنبه اگه به خونریزی نیوفتادی بیا کورتاژ.یعنی واقعا 4روز دیگه برم ؟زود نیست؟

بچه ها من وسط این هاگیر واگیر ی چیزی میخوام بگم.هم عروسم هر وقت باهامون کاری داره جای اینکه ب من زنگ ...

نمیدونم چرا خنندم گرفت نیوا.به نظرم وقتی دیدیش شمارتو براش تویه کاغذ بنویس بگو هم عروس محترم همسری گفته کارایه زنونتونو با هم هماهنگ کنید 

نمیدونم چرا خنندم گرفت نیوا.به نظرم وقتی دیدیش شمارتو براش تویه کاغذ بنویس بگو هم عروس محترم همسری گ ...

خخخخخخخخ قربونت برم عشقی عشق.آره همین کارو میکنم حیف ک شوهرش تحفه نیس وگرنه منم تلافیشو سرش درمیاوردم

زنگ ميزنه شوهرت گوشيشو بده تو جواب بدي كم كم اياد ميگيره.

اتفاقا یکی از گوشیاش خونه بود ب همون اول زنگ زد منم حوصلشو نداشتم ج ندادم بعد زنگ زده بود ب اونیکی خطش

خخخخخخخخ قربونت برم عشقی عشق.آره همین کارو میکنم حیف ک شوهرش تحفه نیس وگرنه منم تلافیشو سرش درمیاورد ...

ایییییییش اصلا حیفه وقتت نیست بخوای برا برادر شوهر صرف کنی خخخخ.

ایییییییش اصلا حیفه وقتت نیست بخوای برا برادر شوهر صرف کنی خخخخ.

واقعا.یبار اومد گفت چرا هر چی ب شوهرت زنگ میزنم جواب نمیده کارش داشتم گفتم خب ب خودم زنگ میزدی