2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
دارم نگران میشم از اینکه ثمین نیومده.این چند مدت رو روز شماری کردم تا امروز.انشاالله اوضاع خوب بوده ...

عزیزم خیلی حالم بد بود ببخش منتظر موندی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها جنین ثمین رشد نکرده واسه آرامشش دعا کنید

ای وای.واقعا ناراحت شدم.هربار آز یکی از بچه ها منفی میشه و یا همچین موردی.انگار برای خودمون اتفاق میافته.امیدوارم خدا کمک کنه بهش.مثبت شدن و بعد نتیجه اینجوری خیلی سخته.فقط خدا میدونه توی لحظه لحظه این روزها چی بهش گذشته.من تجربشو دارم.انشاالله که به زودی دلش خوش میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان و بقیه دوستان من صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود .  فقط یه چیزی ان تی ...

خداروشکر همه چی خوب بود انشالله که صحیح و سالم نینیتو بغل بگیری خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشالله ثمین جون مثل اون دفعه هنوز نرسیده و تو راهه و نتونسته بهمون خبر بده...... ای خدا معجزه میخو ...

آنا جون خدا باز نخواست من مادر بشم 

عزیزم خیلی حالم بد بود ببخش منتظر موندی.

ثمین عزیز،حس الانت رو میفهمم و نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم.چون دوبار تجربش کردم.تمام لحظه های این روزها و حس امروزتو.انشاالله خیلی خیلی زود دوباره شروع میکنی و این بار نینی قشنگتو بغل میکنی

وای خدا قلبم درد گرفت واااااااااای تپش قلب گرفتممممممممممممم....خداااااااا چراااااااا فقط چرااااا

بهارم خودمم نمیدونم چرا.فقط میدونم خدا هرچی امید داشتم بهش ناامید کرد .تموم اعتقاداتمو زیر سوال برد 

نمیخوام ناشکری کنم.ولی حکمت این کتر خدا رو نمیفهمم.خدا به بعضی ها که بچه نمیخوان اینقدر راحت بچه میده که سقط میکنن یا میگذارن بهزیستی .ولی ما برای داشتن  یه بچه باید اینقدر سختی و ناراحتی بکشیم.

آنا جون خدا باز نخواست من مادر بشم 

ثمين جان عزيز دلم خيلي برات ناراحت شدم خانمي خيلي زياد ، من هم همين تجربه شما رو داشتم براي من قلب هم تشكيل شده بود و ديگه خيلي بيشتر اميدوار بودم ولي بعد از دو هفته كه رفتم سونو بهم شوك بدي وارد شد و ديدم جنينم رشد نكرده و قلبش ايستاده ، ولي عزيزم ديگه اون خاطرات برام محو شده ، ان شا الله شما هم اين قدر زود دوباره مامان ميشي كه هيچي از اين روزها توي خاطرت نميمونه خانمي .

وایییییییی خدایا چی بگیم الان که این دختر آروم شه بگیم قوی باش.....مگه این همه سال قوی نبود بگیم ...

بخدا هم آروم بودم هم قوی هم صبور .ولی چی شد هیچی.از این به بعد نه صبورم نه قوی نه منطقی دارم .

دلم خیلی گرفتتتتتتت..... حس خفگی دارم...... در کمال ناامیدی منتظر معجزه بودم...... خدای مهربونم ج ...

دکتر میگه مشکلش خلقت خدا بود .همین .هه.به ما رسید خلقت خدا قطع شد آنا جون؟ولش خواهری من و پژمان تصمیم گرفتیم دیگه هرگز اسم بچه رو نیاریم 

بخدا هم آروم بودم هم قوی هم صبور .ولی چی شد هیچی.از این به بعد نه صبورم نه قوی نه منطقی دارم .

ثمین جان برات همیشه دعا میکنم انشاله خدا هرچه زودتر جواب دل شکستتو بده عزیزم

میدونم عزیز دلم.تو قوی ترینی....تو صبور ترینی.....از این به بعد هم میتونییییی...دورت بگردم ثمین....دلم میخواست الان پیشت بودم......فقط دارم دعا میکنم خدا دلتو زود زود آروم کنه 

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بخدا انقدر دارم گریه میکنم ک اشکام نمیزاره صفحه گوشیم درست ببینم😢😢😢😢

ببخش ناراحتت کردم بهارم.آروم باش خواهری.خدا نخواست مثل همیشه .چون خیلی حالم بد بود نخواستم زودتر بیام خبر بدم نمیخواستم ناراحت شید

خیلی دردناکه اخر این همه تلاش و انتظار این قدر ناگوار باشه امیدوارم بازم مثل همه ی این سال ها خدا ب ...

لاله جون دکتر میگه تخمک پوچ بود .اگر تخمک پوچ بود چطوری انتقالش دادن؟گفتم تو مقصری من مشکل ایمنی داشتم بهم سرم ندادی گفت ربطی به سرم نداشت مشکلش تویه خلقت بود به همین سادگی