2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
ن گلم حتی بهم گفت باید بستری شی واسه عمل ک خارجش کنیم

شدیدا توصیه میکنم حواست به این دکتر باشه عزیزم
شما فعلا کافیه بتات رو چک کنی
هر وقت کم شد و زیر 20 رسید نرماله
به نظرم به یه پزشک معتبر ویزیت شو حتما

فقط بعدا برای اطمینان خاطر یه سونوی داپلر هم برو تا بابت باقی موندن جنین (خیلی احتمال خارج رحمی ضعیفه برای شما اخه) داخل لوله هم مطمئن بشی

عزیزم شما کدوم شهر هستی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمين جون با تمام وجودمزاز خدا ميخواستم يكبار ديگه معجزه اش رو نشونمون بده و بياي بگي كه رشد كرده قلبش ميزنه. 😔 متاسفم و ميدونم چه حالي داري چون خودم و خيلي از بچه هاي ديگه تجربه اش كرديم. اميدوارم قوي باشي مثل قبل و دوباره از نو شروع كني.

ثمين جون واقعا اصلا نميدونم چه حرفي بزنم كه از غمت كم بشه خانمي ، همه ما هم ميدونيم كه شما دختر قوي هستي كه اين همه سال تحمل كردي ، از ته دلم فقط ميخوام كه خدا كمكت كنه و مطمئنم كه زود زود به آرزوت ميرسي خانمي .

خیلی دردناکه اخر این همه تلاش و انتظار این قدر ناگوار باشه امیدوارم بازم مثل همه ی این سال ها خدا ب ...

خواهش میکنم باشه حتما بهش میگم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
مشكل ثمين جون جيه?😖

عزيزم ثمين جون از اول رشد جنينش كم بود ولي بهش گفته بودن احتمال داره كه رشدش خوب بشه و امروز رفته بود سونو تا ببينه جنينش در چه وضعيته كه متاسفانه جنينش رشد نكرده بود ، ان شا الله كه خدا خودش كمكش كنه .

دوستان تو این 2 هفته نباید از خونه بیرون بریم؟ یعنی خریدی یا کمی پیاده روی چیزی من واقعا کلافه شدم ...

عزیزم خیلیا سر کارم میرن.....

چند روز کافیه برا خونه بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جان فکر کنم امروز وقت سونو داری ،انشالله که نی نی ات خوب رشد کرده و مامانشو از نگرانی در آورده ...

عزیزم جنینم رشد نکرد دکتر تا شنبه وقت داد اگر سقط نشد باید برم کورتاژ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....