2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
لاله جون من هم فكر كنم اگر فوق تخصص باشه و شرح سونوگرافي داشته باشه ميدن هزينه رو ، چون من اين دكتري ...

اره فک کنم همین طور باشه
دکتر حتما باید فوق باشه تا دستگاه سونوی واژینال داشته باشه بقیه میتونن سونوی شکمی انجام بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من چند روزه نی نی مو سقطکردم.4 ماهم بود.الان خیلی نگران آینده م.اینکه نکنه بازمشکل داشته باشه.ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالله به زودی دلت شاد میشه.

عزیزم تو آی وی اف خوب جنین فقط تشکیل داده میشه ولی اگه بخوایی خیلی چیزا بررسی بشه باید سلامت جنینم واست بررسی بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاربردش چجوری بفهمممم؟

شاید لاله جون بهتر بتونه کمکت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله ثمین جون مثل اون دفعه هنوز نرسیده و تو راهه و نتونسته بهمون خبر بده...... ای خدا معجزه میخو ...

آنا آنا آنا آنا خدا نشنیدددددددددد دعای ما بچه هارو خدا معجزه نکرد برای ثمین 😢😢😢😢😢

ممنون از توضیح کاملت عزیزم اما اخه اونایی که برای بیمه خواستن بهشون میداد که اگه غیر قانونی بود نمید ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم این سونوی دکتر زنانم جزء ویزیتشه یعنی هزینه سونو شاملش نمیشه.

البته دقیق نمیدونم این حدس منه فکر کنم دکتر زنان منم چون سونوش در حد تعهد بود بیمه میداد اما یه بار برا ان اس تی و سونوی سلامت جنین که هزینش ۳۰۰ شد و دکتری که دکتر زنانم فرستاد سونوگرافیست نبود بیمه همون ۸۵ رو برگردوند.....

اخه انا جون بیمارایی مثل ما که دو روز در میون باید سونو بشن نمیشه هم مطب برن هم مرکز سونو برن هم وق ...

نه عزیزم فکر کنم تا این حد سونو رو بیمه ها قبول دارن اما تخصصی باشه قبول نمیکنن.....

چون بیمه من همه هزینه سونوی دکتر زنانمو میداد.....

لااقل بیمه ما که هزینه ۸۰ سونو دکتر زنانم رو کامل میداد.....

بچه ها جنین ثمین رشد نکرده واسه آرامشش دعا کنید

وایییییییی

خدایا چی بگیم الان که این دختر آروم شه

بگیم قوی باش.....مگه این همه سال قوی نبود

بگیم آروم باش.....

بگیم امید داشته باش....مگه این همه امید نداشت

اشکام بند نمیاد.....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،