2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045837 بازدید | 684484 پست
خیلی سخته شرایطت عزیزم اما بازم خدا رو شکر که بقایا خودش دفع شد وگرنه اگه قرار بود کار به کورتاژ بر ...

ممنونم عزيزم ايشالا 😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم ایشالا خدا برات جبران کنه درسته تجربشو ندارم ولی میدونم خیلی سخته

تيشالا كه هيچ وقت تجربش نكني عزيزم خيچ كسي هيچ وقت تجربه نكنه 😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی متاسف شدم و ناراحت شدم ....الهی ک خدا بزودی غیر منتظره دلتو شاد کنه

مرسي عزيزم خدا دل همه ي منتظرا روشاد كنه

عزیز دلم فقط میتونم بگم ایشالله خیلی خیلی زود برمیگرده پیشت......

مرسي اناي مهربون

ممنون عزیزم بابت توضیحات دقیقی که دادی واقعا خدا خیرت بده و بچه هات همیشه سالم وسلامت باشن که اینجور ...

فدات بشم عزیزم.....

قربون بچه هات گفتنت.....

اینطور که دارم میبینم تا منو دوباره مامان نکنین نمیشه.....

قربون تک تک دوستای گلم و دلهای مهربونشون بشم من......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اونایی که تو سیکل انتقال هستن سیاه دونه ممنوعه کلا سیاه دونه برای سقط کردن استفاده میشه شما ...

والا نمیدونم لاله جان.دیگه کاری نمونده که سر خودم نیورده باشم.

والا نمیدونم لاله جان.دیگه کاری نمونده که سر خودم نیورده باشم.

شکر خدا که مشکلی ایجاد نشده
الان انتقال انجام دادین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
طرح حمایت از زوجهای نابارور که 85درصد تخفیف هزینه هاست

مگه رویانم طرح85 درصدو اعمال میکنن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ثمین جونم خوبی هر وقت تونستی بیا خبر بده از خودت خانمی

منم همش میام سر میزنم ببینم ثمین سونو رو انجام داد یا نه.ایشالا ک ب حق فاطمه زهرا با شیرینی میاد خبر سلامتی نی نیشو میده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان کسی اینجا تجربه بارداری خارج از رحم داشته.من از دهم انتقال تا 12 روز خونریزی داشتم بتام پایین بود دو روز پیش رفتم دکتر گفت کیسه زرد تشکیل شده اما جنین داخلش نیست و ب احتمال زیاد خارج از رحمه خیلی میترسم تو رو خدا اگر کسی در این زمینه چیزی میدونه لطفا بگه

سلام دوستان کسی اینجا تجربه بارداری خارج از رحم داشته.من از دهم انتقال تا 12 روز خونریزی داشتم بتام ...

عزیزم من تجربه نداشتم ولی اگه بتا داره میاد پایین جای نگرانی نیست...وقتی خارج رحمی خطرناکه که بتا بالا باشه...ولی حتما تحت نظر دکترت باش

اگر دکتر با سونو گفته ساک حاملگی رو دیده پس چرا گفته احتمالا؟؟؟خوب بالاخره ساک رو کجا دیده؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم من تجربه نداشتم ولی اگه بتا داره میاد پایین جای نگرانی نیست...وقتی خارج رحمی خطرناکه که بتا با ...

کلا بتام از اول بالا نبود بار اول 37.بار دوم.47و بار سوم 40 بود رفتم پیش دکتر سونو انجام دادم گفت کیسه زرد هست اما جنین داخلش نیست از اون روز تا الان استرس گرفتم