2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام. انا جون میشه شماهم بهم پیشنهاد بدین. من یک میکروی منفی داشتم تو مرکز مادر یزد. اگربخوام درمان ...

عزیزم من شخصا جای تو باشم با کمترین مسافت شانسمو امتحان میکنم.

ببین اگه شهرتون مرکز یا دکتر خوب نداره چاره ای نداری اما اگه داره سعی کن اونجا امتحان کنی ولی قبلش حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بده.

ببین من میکروی دوم رو با دکترم منفی شدم و علت منفی شدنم دکترم نبود یعنی بدون رو شدن مشکلات ایمنی و انعقادیم که بعدا رو شد با صد تا دکتر و مرکز دیگه هم انجام میدادم منفی شدم.

به جای تغییر دکترم ازش خواستم حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بده و معلوم شد واقعا مشکل داشتم.....

پس اولین کارت همین باشه اول آزهای ایمنی و انعقادی و حتی کاریوتایپارم انجام بده.....

حتی شده برو بده یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونه تون واست بنویسه و انجامشون بده بعد با جواب آزات تصمیم میگیری چی کار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون...50 ویزیت 90 سونو

آهان متوجه شدم عزیزم.....

ممنون که گفتی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه انا جان من اینجا در مورد غذا توضیح میدم ببخشید. عزیزم اول لوبیا سبز ابپز کردم در حدی که له ...

ممنون که توضیح دادی عزیزم ،در آخر هر چی خدا بخواد همون میشه ،ماتواین مدت خیلی چیزا رو استفاده میکنیم بد نیس لوبیا سبزم بخوریم چه تاثیر داشته باشه چه نداشته باشه حداقل یه کوچولو تلاش کنیم 😄😄😄

خداجونم شکرت       
عزیزم من شخصا جای تو باشم با کمترین مسافت شانسمو امتحان میکنم. ببین اگه شهرتون مرکز یا دکتر خوب ندا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. چون من سه سال پیش طبیعی باردار شدم وسقط کردم بخاطر تشکیل نشدن قلبش. بعدازاون ازمایش زیاد دادم بازم یه دکتر نزدیکتر این انتقادی هم انجام میدم ببینم اگرمشکل باشه همینجا برطرف کنم. خیلی استرس دارم چرا نشده میگم شاید فریز بهتر جواب بگیرم ولی ندارم این دوره فقط ۲تا جنین داشتم که نگرفت... 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ممنون از راهنماییت عزیزم. چون من سه سال پیش طبیعی باردار شدم وسقط کردم بخاطر تشکیل نشدن قلبش. بعدازا ...

عزیزم ربطی به فریز با فرش نداره واقعا.....

مهم اینه بدنت سالم باشه و جنینام سالم باشن.....

وقتی نمیشه حتما یه جای کار میلنگه....

یا جنین مشکل داره یا بدنت شرایط پذیرشش رو نداره!!!!!

به زودی مامان میشی نگران نباش.....

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

سلام دخترا حالتون خوبه .شرمنده کم می ام تاپیک انقد درگیرم که گاهی تئ خیابون با خودم حرف می زنم همه نگام می کنن.

اما اصل مطلب انا جون و بقیه دئستای خوبم من شنبه هفته پیش هیسترو کردم . دیروز رفتم سونو .دکتر گفت پریود شدی از سوم شروع کن به زدن آمپولا برای پانکچر به امید خدا

آمپولامم گونال اف با منوپیور هست .

یا امام رضا
نسخ آزهای تکمیلی: نسخه اول: برای همسرتون!!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم ...

الهی قربونت برم آنا جونم که با توجه به سختی ها و نگهداری از بچه ها هر لحظه اینجایی و به بچه ها امید می دی .الهی خدا بهت خیر و برکت عطا کنه .

یا امام رضا
سلام دخترا حالتون خوبه .شرمنده کم می ام تاپیک انقد درگیرم که گاهی تئ خیابون با خودم حرف می زنم همه ن ...

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله اولین قدمای مامان شدنتو برداشتی و داری به شمارش معکوس جشن و شادی نزدیک میشی.....

فدات بشم.....

امیدوارم لیاقتشو داشته باشم بیشتر از اینا در خدمت دوستان باشم.....

ثمین جان فکر کنم امروز وقت سونو داری ،انشالله که نی نی ات خوب رشد کرده و مامانشو از نگرانی در آورده باشه،منتظر خبرای خوشت هستیم مارو بی خبر نذار عزیزم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
الهی قربونت برم آنا جونم که با توجه به سختی ها و نگهداری از بچه ها هر لحظه اینجایی و به بچه ها امید ...

لفظ بچه ها اومد انا جون انشالله بزودی دوباره مامان می شه

یا امام رضا