2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
یاس جون اکثرا با لوو برای انتی تی پی بالا پرد هم میدن مخصوصا که ایتم ای اس ار هم برای شما بالاس ح ...

ممنون لاله جون. باور کن چندین بار به دکترم گفتم پردنیزولون برای esr  و crp بالام بدین. گفتن لازم نیست! دکتر روماتولوژی هم رفتم اونم گفت تو بارداریesr مثبت طبیعیه و مقدارش زیاد بالا نیست. دیگه مونده برم این دکتر داخلی که این آزمایشارو برام نوشته، ببینم اون چی میگه. این چندروزم همش بارونی بود و منم کمی سرماخوردم و از ترسم ازخونه بیرون نمیرم! اگه هوا خوب بشه میرم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم منم تا روز هفت فقط دو تا بود...دکتر گفت اینجوری فایده نداره و فوقش ای یو ای میکنیم بعد که روز ...

انشالله جنینات چسبیدن به مامانشون و چند روزه دیگه بهترین خبر بشنویم از زبونت🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟؟دکتر من گفت زیاد نیست

هر مرکزی با مرکز دیگه فرق داره
بعضی مراکز کمتر از یه تومن فرقش هست
مثلا مرکزی که میکرو توش میشه 6 تومن ، ای وی اف میشه 4.5 حدودا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون لاله جون. باور کن چندین بار به دکترم گفتم پردنیزولون برای esr  و crp بالام بدین. گفتن لاز ...

ببین دکتر ایمونولوژ منم گفت ترجیحا تا جایی که میشه پرد نیزولون نخور
برای همین داروهام رو عوض کرد
من دیشب حدودا دو ساعت بعد از تزریق گونال همون عوارض حساسیت رو کم کم احساس کردم
اما طبق دستور پزشکم فقط دوز داروهای انتی هیستامینم رو تغییر دادم و شکر خدا خوب شدم
میخوام بگم ترجیح دکترا بر اینه که تا جایی که میشه پرد مصرف نشه
احتمالا دکتر شما تو بارداری این ایتما رو مداوم چک کنه تا مطمئن باشه یهو خیلی بالا نرفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انشالله جنینات چسبیدن به مامانشون و چند روزه دیگه بهترین خبر بشنویم از زبونت🤗🤗

مرسی عزیزم

همین طور برای شما خانمی🌸🌸🌸

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خب اون وقت هزینه هاتون همون مقدار ثابت هست؟

آره عزیزم هزینه هاش ثابته،در ضمن سال 93که ما مراجعه کردیم هنوز طرح حمایت نبود کل هزینه هامون مابین4-5 میلیون شد،ولی آخرین انتقالم که تابستون امسال بود از طرح استفاده کردیم واسه انتقال 300تومن شد

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
عزيزم وسواس بيخود نداشته باش ديگه ، تازه من يه جايي ميخوندم براي بارداري اول طول سرويكس بالاي ٢٥ مشك ...

قربونت عزيزم انشالله توكل بخدا ولي متفورمين خوردم تهوع شديد گرفتم

مینو جون به سلامتی که طولش بالا رفته اصلا نگران متفورمین نباش من دیدم خانمای که تا ۹ ماه میخوردن و م ...

جدي انشالله مضر نباشه ولي تهوع بهم داد راستي من بعد خوردن توت فرنگي هم تهوع ميگيرم

قربونت عزيزم انشالله توكل بخدا ولي متفورمين خوردم تهوع شديد گرفتم

عزیزم خارجیشو بگیر گلوکوفاژ

بعد منم دارم میخورم دکترام دوتاشون گفتن این دارو جز داروهای بی ضرره خیالت راحت عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانمها ،چراکسی جواب منو نمیده ، من دنبال یه مرکز ناباروری دولتی هستم برای میکرو ،سه سال پیش ابن ...

عزیزم فکر کنم مراکز دولتی برا بچه دوم تحت پوششت قرار نده یعنی منظورمه این طرحها فکر کنم برا بچه اوله......

اما بازم شاید بقیه دوستان اطلاعاتشون دقیق باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترمن گفت ivf کنم توکل برخدا

عزیزم منظورشون همون میکروست احتمالا چون آی وی اف اسم شناخته تریه ازش استفاده میشه.....

شاید بیمار اسم آی وی اف بیشتر به گوشش خورده باشه برا همین از این کلمه استفاده میکنن.....

در کل فرق زیادی ندارن تنها فرقشون تو مرحله لقاحه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com