2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ثمین جون خوبی عزیزم فردا صب میری سونو یا بعدازظهر ؟ من ساعت۱۱:۳۰ صب نوبت دارم خیلی نگرانم همش روز شم ...

عزیزم ایشالله فردا هر دوتون خوش خبرین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آناجون. من باز یه سری چکاپ انجام دادم. Anti tpo من ۲۱.۱ شده که رنجش از ۱ تا ۱۶ هست. برای بالا ب ...

عزیزم والا دقیق نمیدونم تو بارداری چه رنجی براش اومی هست اما فعلا همون لووتیروکسینتو بخور فکر کنم تو بازه زمانی کوتاه همون کفایت کنه خالا بعدش که رفتی شاید دزشو زیاد کنننمیتونم چیزی بگم چون من فکر کنم تو بارداریم آنتی تی پی او نداده بودم.....

در مورد ای اس آرتم ظاهرا بالاست.....

آب رو که میخوری تو اولین فرصت با دکترت ویزیت بشی خیالت راحتتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من هر بار میرم سونو و ویزیت ۱۴۰ میشه...نقدی هم باید بپردازیم 🙄

یعنی ۶۰+۸۰ هست؟؟؟

شما هم آبان انتقال داشتی؟ ب منم فقط کارت فریز میدن ولی دکترم گفت جنینای عالی پرسلولی ک من منظورش از ...

عزیزم ۴ روز و به بالا پرسلولیه....

سلام خانمها ،چراکسی جواب منو نمیده ، من دنبال یه مرکز ناباروری دولتی هستم برای میکرو ،سه سال پیش ابن ...

عزيزم توي تهران بيمارستان مهديه ، امام خميني و شريعتي و طالقاني دولتي هستن ولي براي اينكه از طرح دولتي استفاده كني فكر كنم بايد بار اولتون باشه كه آي وي اف انجام ميديد ولي خوب به هر حال هزينه هاش قطعا از جاهاي ديگه كمتره .

خانوما يه چيزي از ديشب تا الان اعصابم رو بهم ريخته، من كلا توي مطب دكتر سعي ميكنم از بقيه مراجعين شر ...

عزیزم والا سختی معمولا روح انسانهارو سیقل میده ببین این خانوم چه قدر بدشانسه که سختیام زورشون نمیرسه برا سیقل روحش پس اصلا برا خودت ناراحت نباش اتفاقا برا امثال ایشون با تمام وجودت دعا کن چون قبل از اینکه بتونن مادر بشن باید انسان بشن......

بچه ها یه سوال

من چهارم بهمن دورم بود....دوره های من بین بیست و پنج روز تا بیست و هشت روزست اکثرا...یعنی من حداکثر تا دوم پریود میشم...دکترم گفته پنجم آزمایش بدم.....به نظرتون دوم آزمایش بدم معلومه....نظرتون چیه؟؟؟انتقالم هم بر مبنای بیست و هشت روز بود

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم والا دقیق نمیدونم تو بارداری چه رنجی براش اومی هست اما فعلا همون لووتیروکسینتو بخور فکر کنم تو ...

ممنونم آناجون. ESR  و CRP از قبل از بارداری مثبت بود. این سری crp منفی شده. ESR  رو دکتر گفت تو بارداری مثبت میشه. چندتا دکتر رفتم تو آزمایشای قبلیم هم تقریبا همینقدر بود و دکترها میگفتن مهم نیست. فقط تنها نگرانیم همین tpo و آنزیمهای کبدی هست. البته برای پسرم هم که باردار بودم Alt بالا بود و دکترها کارخاصی برام نکردن. اما از عوارض هپارین هم بالا رفتن آنزیمهای کبدی هم هست. دکتر برام سونوی کبد و کیسه صفرا هم نوشته. باید اونم انجام بدم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم همین طور که آنا جونم گفت دیگه اکثرا میکرو میکنن چون ریسک تشکیل نشدن جنین کمتره.ولی فکر نکنم هز ...

هزینه اش یک و خورده ای فرق داره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم همون لوتیروکسین کافیه منم همین مشکل رو دارم بالا بود گفت که همون لوتیروکسین کافیه و این بالا ب ...

Anti nuclear antibody منظورته؟ عزیزم همون ANA هست! که فکرکنم برای مشکل ایمنی هست. چون crp و esr من بالا بود، دکتر برام نوشت. که خداروشکر منفی بود. برای توضیحت درباره تی پی او هم ممنونم. والا هنوز دوز مناسب لووتیروکسین برام مشخص نشده! دکترم خیلی با احتیاط دارومو بالا میبره و منم میترسم tsh بالا بره. این آزمایشارو قرار بود سه هفته دیگه انجام بدم اما من تحمل نشدم تا اونموقع! 

انشالله شما هم فردا سونوی خوبی داشته باشی و با خبر خوب برگردی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها یه سوال من چهارم بهمن دورم بود....دوره های من بین بیست و پنج روز تا بیست و هشت روزست اکثرا.. ...

عزیزم همون تایمی که دکتر گفت جواب بده چون 3 روز خیلی چیزا میتونه تغییر کنه به خودت الکی استرس نده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم همون تایمی که دکتر گفت جواب بده چون 3 روز خیلی چیزا میتونه تغییر کنه به خودت الکی استرس نده&nb ...

آره میدونم.ولی از امروز استرس گرفتم.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
Anti nuclear antibody منظورته؟ عزیزم همون ANA هست! که فکرکنم برای مشکل ایمنی هست. چون crp و esr من ب ...

یاس جون اکثرا با لوو برای انتی تی پی بالا پرد هم میدن
مخصوصا که ایتم ای اس ار هم برای شما بالاس

حالا تا روزی که میری دکتر صبر کن
شاید مقدار کم بالا بودنش مهم نباشه و فقط همون پرد کافی باشه