2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خانم های گل که ivf  کردین میشه بگین کدوم مرکز انجام دادین وچقدشدهزینه تون.؟توشهرما6تومن میشه

عزیزم خوب دقیق نمیشه گفت چون هم هزینه داروی هر فرد میتونه با فرد دیگه فرق کنه هم اینکه هزینه پانکچر و انتقال میتونه متفاوت باشه.....

بستگی به داروها و دکتر و مرکزتم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم های گل که ivf  کردین میشه بگین کدوم مرکز انجام دادین وچقدشدهزینه تون.؟توشهرما6تومن میشه

عزیزم بدون هزینه ی دارو میشه میشه بین 4.5 تا 6 تومن تو مراکز مختلف
داروها هم بر اساس عدد ذخیره ی بیمار و نوع دارویی که تجویز میشه قیمتاشون فرق داره

مثلا دیشب و داروخونه هزینه ی دو تا بیمار که هر دو روز 2 هستن یکی شد 340 تومن برای 4 روز
برای یکی دیگه شد 2 میلیون و خورده ای برای 4 روز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی به ذهنم نمیرسه لاله جون.... خوب اگه اینطوره که به همه نمیدن خوب هر کسی میره بگه واسه بیمه میخو ...

نمیدونم
منم هیچی به ذهنم نرسید که چرا میگن ندین !!
تازه من سری قبل هم که گرفتم فقط مال یه تخمدان رو داد تصویرش رو
حالا نمیدونم قبول میکنه بیمه یا نه
به نظرم باید همه اش باشه چون مال اکو مری رو که میخواستیم بدیم همه ی عکسا رو گرفتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله عزیزم.بستگی به مرکزی هم که انجام میدید داره.دقیق نمیدونم ولی فکر کنم تا چهار تا...برای خود من چو ...

ممنون عزیزم انقدر با حوصله جواب میدی . ان شاالله میریم رویان تهران . یعنی دکترم اونو پیشنهاد داد ببینیم خدا چی میخواد 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
سلام دوستان عزیز من ایشالا قراره دوشنبه برم سونوگرافی ان تی . صب میخا برم صبحانه بخورم اشکال نداره ؟ ...

سلام به همه دوستان عزيز ، عزيزم ناشتايي نميخواد اين آزمايش فقط مثلا براي من دوباره قند ناشتا هم نوشته بود دكترم و به همين خاطر ناشتا بودم ولي اگر فقط آزمايش غربالگري اول باشه ناشتايي نميخواد و بايد با جواب سونوت بري آزمايشگاه .

دو بسته جنین فریزی دارم هر کدوم سه جنین گرید Aو Ab

یه چیز جالب من زمان سیکلم دوبار رفتم سونو بار اول ۵ پری و بار دوم ۱۰ پری کلا ۶ فولیکول دیده شد دکترم گفت یکیشون رشدش خوب نیست اما بعد پانکچر معلوم شد ۹ تا جنین دارم

سلام دوستان من امروز صبح انتقال داشتم سه تا جنین سه روزه ۸ سلولی 

مبارکه عزیزم....

ایشالله به سلامتی بتای تپلتو خبرشو بدی.....

یه چیز بگم انرژی بگیر......

یهویی به زبونم اومد گوارای وجودت.....

پس به فال نیک بگیر و تبریکمو از الان بپذیر.....

گوارای وجودت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم انقدر با حوصله جواب میدی . ان شاالله میریم رویان تهران . یعنی دکترم اونو پیشنهاد داد ببی ...

ایشالا به سلامتی

بازم سوال داشتی اینجا همه به هم کمک میکنیم عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

عزیزم من بیمارستان آبان با دارو خارجی سونو کلا شد هشت تومن.البته سه تومنش دارو بود

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،