ببینین من صد درصد با نظر دختر فروردین موافقم......
نظر موافق و مخالف و نقد هر حرفی و هر کسی و هر چیزی خوبه به شرطی که کوچکترین استرسی به هیچ کدوم از اعضا وارد نشه......
ببینین وقتی تک تک پستها رو میخونم میبینم همه دوستانی که تو بحث شرکت داشتن نه صد درصد حقن نه ناحق منم یکی از اونام....
ما همه انسانیم و حتما خطاهایی داریم و خواهیم داشت و هیچ کسی حق مطلق نیست!!!!!!
ببینین دوستای گلم من شخصا سعی کردم وقتی راهنمایی میکنم کمترین استرس رو وارد کنم اما مطمئنم بعضا نتونستم موفق باشم چون جایز الخطام.....
من شخصا تو دوران بارداریم شرایطی داشتم که ترجیح میدادم حتی اگه سیانور خوردم بهم بگن حالا یه بار ایرادی نداره اما به فلان دلیل بهمان دلیل دیگه نخور.....
یعنی تا این حد استرس رو من تاثیر منفی داشت.....
من بعضا پیش اومده مثلا خواستم به لیلا جون تجربمو انتقال بدم اما حس کردم اگه بخوام تو تاپیک مطرحش کنم مثلا ممکنه مامان سبحان با شرایطی که داره به استرس بیفته پس ترجیح دادم تو خصوصی با لیلا جون تبادل اطلاعات داشتم باشم یا برعکس...
درسته ممکنه بعضا نتونستم این قانون رو رعایت کنم و یه لحظه شاید مثلا از حضور بهار جون غافل بودم و با حرفام بهش استرس وارد کردم.....
پس هدف اصلیمون حفظ آرامش این خونه و اعضاش تحت هر شرایطی باشه و با رعایت این قانون به همدیگه کمک کنیم......
مطمئنم نمیتونیم این قانون رو صد درصد عملی کنیم اما همینکه سعیمونو کنیم خودش خیلیه!!!!!!
از تجربیاتمون بگیم.....
از گله گیامون.....
از دردامون.....
غصه هامون.....
شادیامون......
امیدامون....
آرزوهامون.....
معجزاتی که اتفاق افتاده.....
راههای جدید.....
خواهش میکنم مثل همیشه نزدیکتر از خواهر واسه هم باشیم.....
چون درد ما رو جز ماها هیچ کسی نمیفهمه.....