2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام مجدد به همه دوستان گل...

اول تبریک میگم به مامانهای جدید.انشالله که 9ماه رو بسلامتی بگذرونن...❤

ثمین جان من هم برای شنیدن صدای قلب کوچولوت لحظه شماری میکنم...انشالله این دو_سه روز باقیمانده هرچی سریعتر بگذره و خبر خوشحالی بهمون بدی😘

همونطور که قبلا گفتم 5تا تخمک داشتم بعداز پانکچر،البته تعداد فولیکولهام 11تابود که بقیشون پوچ بودن...درنهایت یه بسته شامل 2تاجنین با گریدabبرام فریز شد که نمیدونم امیدی بهشون هست یا نه...

بخاطر آندومتریوزم تو تخمدان قبل عمل تامیتونم باید جنین فریز کنم...برای بعد عید دوباره بابد برم تو سیکل...میخوام تمام تلاشمو بکنم که نتیجم بهتر بشه...اینسری داروهام فکر کنم 2تاشون ایرانی بودن...من شیرازم و نمیدونم ازکجا میشه اینجا خارجی گیر آورد...اگه بشه میام تهران تا بتونم گیر بیارم....ایا داروها تو پوچ بودن فولیکول تاثیر دارن؟چکارهای دیگه تو این دوماه میتونم انجام بدم که تخمکها قوی تر بشن..برای سیکل قبل تا تونستم مغز بادوم و کنجد خوردم...ولی مثل اینکه کافی نبوده...

عکس داروهامو میذارم اگه میشه راهنماییم کنید خوب بودن یا نه...

ببخشید پر حرفی کردم...ممنون از همگی

د 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم..انتقال امروزم با بیهوشی بود و ۴ تا جنین عالی پرسلولی😍بیهوشیم ده دقیقه بود ولی خیلی ...

سلام بهارم، به سلامتی عزیزم، ان شاءالله نی نی توپولیامون محکم بچسبن به مامانشون

بعدم نگران نباش ،یکی از دوستانم روز انتقالمون 20 دقیقه نگذشته بعد از انتقال رفت سرویس،مثل بقیه حساس نبود و کارهایی که ما انجام دادیم و مراعات کردیم به قول خودش اون اصلا انجام نداد،ولی خدا خواست و باردار شد...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام مجدد به همه دوستان گل... اول تبریک میگم به مامانهای جدید.انشالله که 9ماه رو بسلامتی بگذرونن... ...

ممنون عزیزم انشالله من که امیدم به خداست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانما من شبا از خواب بیدار میشم دست و پاهام گزگز میکنن . تو واژنم از بیرون درد میکنه تیر نمیکشه احسا ...

عزیزم منم از همون ماه سوم به گمونم درد واژن داشتم که اولش خیلی ترسیدم ولی تا الان کمتر که نشده روز به روزم بیشتر شده،ببخشید یه احساسی مثل  پاره شدن رو داشتم، تو تمام این مدت هم از حالت درازکش میخواستم تغییر حالت بدم درد وحشتناکی داشت و داره، اول فک میکردم شاید به خاطر عفونت باشه ولی احتمالا به خاطر بزرگ شدن رحم و ایناست

سلام مجدد به همه دوستان گل... اول تبریک میگم به مامانهای جدید.انشالله که 9ماه رو بسلامتی بگذرونن... ...

منم شیرازم داروهام رو از بیمارستان مادر و کودک یا داروخانه مادر گرفتم روی همشون کشور سازنده نوشته شده بود ایرانی نبود

خدایا شکرت😙
منم شیرازم داروهام رو از بیمارستان مادر و کودک یا داروخانه مادر گرفتم روی همشون کشور سازنده نوشته شد ...

من مریض دکتر البرزی هستم...ایشون مارو فرستادن داروخانه آپادانا...

شما از داروها خوب نتیجه گرفتین؟

د 

شما الان چند وقتت هست 

من الان هفته آخرم اگه خدا بخواد، یعنی درد واژنم قابل توصیف نیست،۵ دقیقه دراز میکشم دیگه نمیتونم بشینم، آه و ناله م به هوا میره، از همون اولم اینطوری بود،نمیتونستم تو رختخواب جابجا بشم

من مریض دکتر البرزی هستم...ایشون مارو فرستادن داروخانه آپادانا... شما از داروها خوب نتیجه گرفتین؟

من ذخیرم کمه 2 تا تخمک داشتم یکیش جنین شد زنگ بزن 1490 داروخانه هایی که دارو دارن رو بهت میگه

خدایا شکرت😙
من الان هفته آخرم اگه خدا بخواد، یعنی درد واژنم قابل توصیف نیست،۵ دقیقه دراز میکشم دیگه نمیتونم بشین ...

درد واژن به طول سرويكس ربطي داره؟يعني وقتي درد ميگيره داره كوتاه ميشه؟من وقتي درد ميگيره ميترسم