2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

آمپول Clexane یا enoxaparin:

سلکسان (انوکساپارین) چیست؟

این دارو برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز میشود. انوکساپارین ماده فعال سلکسان میباشد، یک هپارین با وزن مولکولی پایین که پروسه انعقاد خون را کند میکند.

طریقه تزریق:

- برای تزریق این آمپول حتما سعی کنین یه ساعت مشخصی رو در نظر بگیرید و همیشه سر همون موقع تزریق رو انجام بدید چون اینکار باعث میشه که یه مقدار مشخصی از دارو همیشه توی بدن باقی بمونه.

- این آمپول رو میشه تو سه منطقه از بدن تزریق کرد، ناحیه شکم، از آرنج تا بازو، رانها، ولی بیشتر شکم تزریق میشه چون به اندازه کافی چربی داره. برای پیدا کردن محل تزریق از اطراف ناف تقریبا ۵ سانت فاصله بدید بعد یه بار راست تزریق کردید فرداش سمت چپ میزنید.

- قبل از تزریق سر سرنگو پایین بگیرید اگه قطره دارو داره چکه میکنه خود سرنگو آروم تکون بدید تا چکه بیفته به هیچ وجه با پنبه یا الکل اون چکه رو پاک نکنین.

- این آمپول باید با زاویه ۹۰ درجه تزریق بشه، نگران ارتفاع سرنگ نباشید چون  ارتفاع آن کاملا مناسب در نظر گرفته شده.

- داخل سرنگ هوا وجود داره و نیازی به خارج کردن هوا نیست. اگر هوا مشاهده نشد یه کوچولو سرنگو تکون بدید تا اون حباب هوا ایجاد بشه، تکونای سرنگ باید خیلی آروم باشد.

- قبل از هر کار دستهارو با آب و صابون میشوریم بعد بیمار دراز میکشه ریلکس و اگر خودتون تزریق میکنید که به حالته نشسته طوریکه روی بدنتون تسلط داشته باشین، یه تیکه پنبه برمیداریم، اون ناحیه تزریق رو با الکل ضد عفونی میکنیم بعد با یک دست پوست رو میگیریم با انگشت شست و اشاره  و با دستی که مینویسیم آمپولو وارد میکنیم و کامل با ملایمت کل دارو رو تزریق میکنیم، وقتی تق صدا داد یعنی ماده تموم شده، سرنگ رو در میاریم بعد پوست رو ول میکنیم، پنبه رو آروم میذاریم روی نقطه تزریق و بر میداریم.

- به هیچ وجه محل تزریق را ماساژ نمیدیم چون کبود میشه، در ضمن مقداری هوا در سرنگ وجود دارد که نیازی به تخلیه هوا نیست.

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چند تا پست بود تو کانال..... یه فایله لیلاجون ترجمه کرده بود اونم خوندی؟

نه عزیزم الان پیداش میکنم.وای انا جان هماتوم چیه! راستی دیروز هم از جای یکی از تزریقها خون میومد! فکر کنم حسابی داغون شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI: آمپول Clexane یا enoxaparin: سلکسان (انوکساپارین) چیست؟ این دارو ...

ممنونم عزیزدلم.تنها اشتباهم فکر میکنم اینه که بعد از تزریق با پنبه یکم فشارش میدم شاید بخاطر این باشه.وای دارم میمیرم از استرس.بازم ممنونم انشاله خدا همیشه کمکت کنه

نه عزیزم الان پیداش میکنم.وای انا جان هماتوم چیه! راستی دیروز هم از جای یکی از تزریقها خون میومد! فک ...

عزیزم پست قبلی گذاشتم بخونش.....

نگران نباش هماتوم کلا لخته خونه.....

من خودم اواخر بارداریم دیگه محل تزریق سلکسانام گلوله گلوله و سفت و کبود شده بودن.....

یه مدت که گذشت خوب شدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام فاطمه جان ، خوبی ؟  انشالله که روزای آخر بارداریت به خوبی طی بشه. هر از گاهی به تاپیک سر ...

سلام لیلا جون،قربونت برم،شما چطوری؟ باور کن هر روز که بچه ها رو دعا میکنم شما رو هم گوشه دلم در نظر دارم! نمیدونم چرا اینقدر ندیده دوست دارم!😘

والا به نظرم هم شما و هم آناجون و هم نازی جون یه منظورو دارید ولی با بیان متفاوت، فک میکنم در یک کلام بشه گفت بی گدار به آب نزدن، یا اینکه همه جوانب احتیاط رو رعایت کردن، حالا این احتیاط میتونه رعایت همه جانبه پیش نیازهای درمانی باشه یا دقت زیاد در مصرف هر گونه دارو

ولی خوب بالاخره دوستان وقتی با یه عزیزی که با  استرس زیاد سراغشون میاد و کمک میخواد روبرو میشن،دوست دارن هر راه حلی که به فکرشون میرسه  در اختیار اون بنده خدا بذارن، به نظرم هممون چه اونایی که کمک میخوان و چه بقیه دوستان باید یه ذره صبورتر باشیم تا خدای نکرده اشتباه ناخواسته‌ای انجام نشه

اون كسايي هم كه تصميم ميگيرند با اهدايي بچه دار بشن دنبال ميوه عشقشون هستند و عملا اون بچه ميوه عشق اون دو نفر به هم و به زندگيشون هست. اگر خواست و ارزوي قلبي اونها نباشه اون بچه به وجود نمياد. وجودش ميوه عشقشونه و براشون شادي و عشق بيشترم مياره، اين رو هم فراموش نكنيد. 

خيلي از حرفهايي كه ميزنيم پشتش قصد و نيت بدي نيست ولي ممكنه براي عده اي ازار دهنده باشه، حواسمون به هم باشه. 

به روحيه و اسيب پذيري هم بيشتر توجه كنيم و اگر ميبينيم به خاطر حرف، اميد دادن يا اشويق ما ممكنه يك عده تصميم نا بجا بگيرند احتياط كنيم. من حرفم اين بود همين! با اجازه 😊❤️

ممنونم عزیزدلم.تنها اشتباهم فکر میکنم اینه که بعد از تزریق با پنبه یکم فشارش میدم شاید بخاطر این باش ...

عزیزم نه فاشار باید بدی نه ماساژ.....

نگران نباش نحوه تزریق رو جذبش تاثیر آنچنانی نداره فقط خودتو اذیت میکنه......

حالا این دفعه دقت کن و همه اصولشو رعایت کن ایشالله حله اما به دکترتم نشون بده.....

اون كسايي هم كه تصميم ميگيرند با اهدايي بچه دار بشن دنبال ميوه عشقشون هستند و عملا اون بچه ميوه عشق ...

عزیز دلم من همچین جسارتی نکردم که تصمیم دیگرانو زیر سوال ببرم حتی تاکید کردم که هر باوریو بهش احترام میذارم!!!!!!

ولی قبول دارم که باید هزار بار فکر کرد بعد حرفو زد و ممکنه یکی با برداشت نادرست از حرف دلش بشکنه.....

من همینجا اگه حرفم باعث رنجشی شده معذرت میخوام و حلالیت میطلبم.....

منظور من این بود باور من اینه که بچه ای که داریم خودمونم تو اومدنش نقش بارزی ایفا میکنیم دلم میخواست از ژن من و همسرم باشه و در غیر این صورت ترجیح میدادم با دادن مهر پدر و مادری به فرزندی که به هر دلیلی از نعمت داشتن پدر و مادر محروم شده میوه عشقمون رو بارور کنیم......

دیدگاه من دلیل نمیشه تصمیم و راه دیگران زیر سوال بره.....

چون هر کسی اون جوری که دوست داره و بهش باور داره و به آرامش میرسه مسیرشو طراحی میکنه.....

بازم اگه حرفم ناخواسته دلی رو شکسته با تمام وجودم ازش طلب بخشش میکنم.....

ممنونم از راهنماییت مهربان بانو.ببخشید خیلی سوال پرسیدم

عزیزم فدای لطفت......

ایشالله همه چی خوب پیش میره و بهترین خبرا رو ازت میشنویم.....

عزیزم درسته منم تحت هر شرایطی مادر شدنو به هیچ کس توصیه نمیکنم...... یکی باوراش محدودش میکنه یکی سل ...

اصلاحیه این پستم:

منظور من از حرفام این نیست که هر دوستی که از جنین یا تخمک یا اسپرم اهدایی استفاده کرده کارش درست نیست به هیچ وجه همچین منظوری نداشتم و همچین حقی هم به خودم نمیدم....

منظور من این بود ما (من و همسرم) با توجه به شناختی که به خودمون و روحیاتمون و باورا و تواناییامون داشتیم این مسیر رو برا خودمون بهتر دونستیم و حاضر نبودیم تحت هر شرایطی حتی با زیر پا گذاشتن باورامون بهش برسیم.....

و دلیل انتخاب این مسیر دلیلی بر رد مسیر تعریف شده دیگر دوستامون نیست.....

چون مطمئنا هر کسی دوست داره بهترین مسیر ممکنرو برا خودش تعریف کنه و تو اون مسیر پیش بره.....

ما حتی بار سوم با توجه به اینکه همه مواردی که در شرایط فعلی میتونست بررسی بشه شده بود و دیگه بالاترین احتمال نتیجه گرفتن رو داشتیم اگه جواب نمیگرفتیم قصد نداشتیم تکرار کنیم چون نمیخواستیم سلامتیم بیش از این زیر سوال بره.....

اما خوب این تصمیمونم بازم به این معنی نیست کسانی که دست از تلاش بر نمیدارن کارشون غلطه......

فقط تنها چیزی که به این دوستان میتونم بگم اینه که سعی کنن تا حد ممکن عوارض رو محدودتر بکنن چون در نهایت بچه هاشون به مادر و پدر سالم نیاز دارن......

يسنا جون دكترت داده؟! چرا به من گفت تو سيكل نبايد دز بالا رو بخوريد؟!  دكتر نصر!؟

آره قبلا که 8 بود دکتر گفت هفته ای یه دونه بخورم، ولی با اینکه چندماه خوردم هنوز روی 25 مونده، 

منم زمانی که تو سیکل بودم نخوردم

بچه ها کسانی که باذخیره خیلی خیلی پایین زیر 0.5 می خوان برن توی سیکل میکرو بیاین به این تاپیک تا با هم باشیم.

فقط بچه های میکرو و آی وی اف با ذخیره کم لطفا بیاین

اگر کسی با میکرو جواب گرفته ممنون میشم بیاد ما رو راهنمایی کنه .

فقط میکروهای با ذخیره کم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1613797/کسایی-که-با-ذخیره-زیر-0-5-میخان-میکرو-کنن-بیایین-با-هم-باشیم

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد

دوستای گلم یه چیزی در مورد ویتامین دی ۳!!!!!!

نمیدونم تا چه حد درسته اما یه بار یه دکتر عمومی بهمون گفت بخوایین تاثیر آمپول دی ۳ بیشتر بشه زمانتزریقش در طول روز باشه و سعی کنین حدود نیم ساعت بعد تزریقش یه جورایی زیر نور خورشید باشین......

نمیدونم چه قدر صحت داره گفتم مطرح کنم از دکترتون بپرسین ببینین صحت داره.....

به هر حال امتحانش ضرری نداره و ممکنه واقعا موثر باشه.....