واي بچه ها من باورم نميشه شماها انقدر با اعتماد به نفس ميايد اين حرفها رو ميزنيد. من كه دكترم فقط تخصصم اين نيست به خودم همچين اجازه اي نميدم، ولي شما ها...
اخه اين چه حرفيه؟! الان شماها فكر ميكنيد جنيني كه رشدش خوب نيست بتا پايينه و خونريزي شديد هست رو ميشده با چند برابر كردن شياف پروژسترون نجات داد؟! مطمئن باشيد اگر همچين چيزي بود سقطي اتفاق نميفتاد.
اين خونريزي در اين حد زياد مكانيسم طبيعي بدن هست برا دفع جنين بد، شماها فقط با اضافه كردن پروژسترون به خودتون ظلم ميكنيد، بدن رو و رحم رو توحالت باردار براي مدت طولانيتر نگه ميداريد، هزار تا مشكل برا خودتون درست ميكنيد.
جايي كه لازم باشه دكتر خودش ميگه شياف اضافه بشه. شماها چرا انقدر محكم ميايد اين توصيه ها رو به هم ميكنيد!؟ روز ١٤ بتا اگر زير ٥٠ باشه ٩٠٪ جنين خوب نيست، اگر خونريزي شديد شروع ميشه و بتا بعد از چند روز به اندازه قابل قبول رشد نميكنه ديگه دارو رو ادامه نديد، بذاريد دفع بشه و دوباره از نو يا علي بگيد، اينجوري زودتر انشالله به نتيجه ميرسيد تا اينكه بي خود و بي جهت دارو رو ادامه بديد هم دو سه ماه الكي انتظار بعدم يك مدت تا دفع جنين و دوباره چند ماه تا ريكاوري!
شراره جان مطمئن باش اگر شانسي بوده دكترت نميگفت دارو رو قطع كن. بتاي ٣٧ روز ١٧ انتقال خيلي كمه حتي اگر بالا بره، اما بازم من توصيه ميكنم به دكترت گوش كني، مطمئن باش بهترين گزينه رو پيش پات ميذاره.