2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

سلام دوستان خوبم..

این چند وقت نتونستم سر بزنم بس که مسائل مختلفی رو از سر گذروندم و دیگه دلم نمیخواست مطرح کنم و باعث ناراحتی تون بشم.اما دلم پیش تک تک تون هست.بالاخره انتقال دادم ولی به خودم قول دادم آخرین بار باشه چون دیگه توانی نمونده واسم..من خودم باید این دوره رو مدیریت کنم ولی دیگه انتظار ندارم که...هیچی انگاردوباره میخوام از ناراحتی ها بگم..خب آخه اینجا تنها جایی هست که...

صفحه قبل دیدم پرپر عزیزمون معجزه خدا شامل حالش شده وای که چقدر این بارداری ها شیرینه...گوارای وجود الهی که بارداری خوب و راحتی رو تجربه کنی عزیزم🌼🌸🌷🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان خوبم.. این چند وقت نتونستم سر بزنم بس که مسائل مختلفی رو از سر گذروندم و دیگه دلم نمیخو ...

سلام آتریسا جونم توکلت ب خدا باشه ایشالا ک همین سری بارداری گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم..دیشب رفتم مطب برای تزریق آمپول داخل رحمgcfs خیلی اذیت شدم اینبار آخه طول واژنم زیاده و ب قول دکتر دهانه رحم مثل ی نقطه کور میمونه خلاصه سر اسپوکولوم گذاشتن اذیت شدم و دکتر طرازی عزیزممممممم دید اینجوریه گفت 5 شنبه صبح ک انتقال داری ناشتا بیا شاید با بیهوشی انتقال بدم ک انقد اذیت نشی...خلاصه من 5 شنبه انتقال نی نی دارم و ممنون میشم دوستان عزیزم منو دعا کنن ک اینبار بگیره 🙏💖راسی با بیهوشی و غیر بیهوشی فرقی ک واسه انتقال نمیکنه؟

سلام به همه دوستان عزيزم ، ممنونم دوست عزيز ، ان شا الله به زودي قسمت خودتون و همه دوستان گلم بشه . ...

سلام عزیزم ..بببین برای من چی شد دکتر برام استروژن 1.25 نوشته بود روزی 3 تا ولی داروخانه اشتباهی ب من استروژن%625داده بود دیشب ک رفته بودم مطب ب دکتر همینجوری گفتم ک استروژن 625 برای من خوب جواب داده دکتر گفت من برات 1.25 نوشته بودم گفت واااااای شانس آوردی  ک ضخامتت جواب داده وگرنه ی کتک ازم میخوردی 😁و ب احتمال زیاد سیکلت کنسل میشد ...فکر کن این همه هزینه کرده باشی و ب خاطر ی اشتباه داروخانه سیکلت کنسل بشه😯حالا از این ب بعد دارو ک بگیرم کاملا با نسخه دکتر مطابقت میدم

دریادل جون ایشالا ک سیکلت عااااالی پیش بره و بزودی خبر بارداریتو بشنویم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان گلم..دیشب رفتم مطب برای تزریق آمپول داخل رحمgcfs خیلی اذیت شدم اینبار آخه طول واژنم زیاد ...

عزیزم به سلامتی.....

نه عزیزم فرقی نداره اتفاقا راحتتری و استرسم نداری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ..بببین برای من چی شد دکتر برام استروژن 1.25 نوشته بود روزی 3 تا ولی داروخانه اشتباهی ب م ...

عزیزم اینم یه نشونه دیگه......

خدا داره داد میزنه داری مامان میشی همه جوره هواتو دارم.......

وسایل نو مامان کم داره اونم داره میاد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دریادل جان انشاءالله این انتقالت مهرمادرانگیت باشه عزیزم و نی نیای نازت محکم بچسبن ب دلت تانه ماه بعدم صحیح وسالم بیان توبغلت

منم زنگ زدم آزمایشگاه بتام شده284 زنگ زدم ماما گفت خوبه وراضی بود،خداروهزاربارشکرمیکنم ودعامیکنم همه این حس خوب رو تجربه کنن ب حق خانوم فاطمه زهرا

دریادل جان انشاءالله این انتقالت مهرمادرانگیت باشه عزیزم و نی نیای نازت محکم بچسبن ب دلت تانه ماه بع ...

خدایا شکرتتتتتتت.....

خدایا ممنوچ که دوستانو داری شاد میکنی.....

عزیزم گوارای وجودت.....

ایشالله خبر زایمان موفقتو بدی عزیزم......

سلام دوستان خوبم.. این چند وقت نتونستم سر بزنم بس که مسائل مختلفی رو از سر گذروندم و دیگه دلم نمیخو ...

عزيزدلم ان شاءالله روزيه خودت به زوووديه زووود و به خير و خوشي باشه 

پر پر جون بزیزم خیلی هم خوبه بتات اصلا نگران نباش فک کنم با اون عملی که انجام دادی چسبندگی رفع شد و ...

آره عزيز دكتر ميگفت مشكل اصلي از اندومتريوزه و ٦ ماه وقت بده طبيعي باردار نشدي برو ميكرو كه من همين ماه كه سومين ماه بعد از ال دي بود ميخواستم داروهامو شروع كنم از ٣ پريود كه بعد از عيد برم تخمك كشي... كه لطف خدا شامل حالم شد