2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
سلام دوستان عزیز میخواستم بپرسم آزمایشات کامل قبل از میکرو هم واسه خودم هم واسه شوهرم شامل چ آزمایشا ...

من ازمایش ایدز و هپاتیت و ذخیره تخمدان و پرولاکتین انجام دادم و همسرم نمونه ا س پ داد و ازمایش ایدز و هپاتیت ،بازم بستگی به مشکلت و مراکز فرق میکنه ممکنه ازمایش دیگه نیاز باشه

عزیزم ببین هموسیستئین برا بارداری باید زیر ۱۲باشه اون ۱۵ برا شرایط عادیه نه اقدام برا بارداری..... ...

ممنونم از لطفت آنا جون، شما دکتر ایمونولوژتون کی بود؟ نمیدونم پیش زرن ان ی برم یا توکلی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من قبل پانکچر رژیم رعایت کنم؟

عزیزم بله رعایت کن نه تنها ضرری نداره میتونه رو کیفیت تخمکاتم تاثیر بذاره.....

البته فقط همونایی که گفتم...

آب، سفیده، پروتئین اینا برا قبل و بعد پانکچر مناسبه.....

برخی از رژیما از قبول دوغ و شیر سویا و.....

به شرایط و اینکه انتقال خواهی داشت یا نه ربط داره پس من اونارو فعلا توصیه نمیکنم ولی این سه قلم کلا برات خوبه حتی اگه هایپرم نشی برات خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 من ازمایش ایدز و هپاتیت و ذخیره تخمدان و پرولاکتین انجام دادم و همسرم نمونه ا س پ داد و ازمایش ...

اینا آزهای روتینن کاش دکترا آزهای دیگه ای هم به این روتینا اضاغه میکردن.....

به خصوص انعقادیا و ایمنیارو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم از لطفت آنا جون، شما دکتر ایمونولوژتون کی بود؟ نمیدونم پیش زرن ان ی برم یا توکلی ؟

والا من اون زمان پیش تو کلی رفتم.....

زرنانیو نمیشناختم.....

البته من از کانال لاپراسکوپی برا آندومتریوزم باهاش مجبور شدم مشاوره کنمو این شد مقدمه ادامه مشاوره ها و ویزیتام.....

دکتر خوبیه لااقل با من که برخورد خیلی خوبی داشت.....

و برام کم نذاشت.....

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

دو مورد آخر این نسخه ظاهرا هزینه بالایی داره و فعلا میشه در مراحل اولیه حذف کرد.....

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

سلام بچه ها بعدظهرتون بخیر.من چن تا سوال داشتم اینکه آندومتریوز چ علائمی داره و آیا همه علائم دارن یا بدون علائمم میشه آندومتریوز داشت و روش تشخیصش چیه؟بعدش برا مشکلات ایمنی و انعقادیم همینطور علائمش چیه؟بعد شوهرا جز آز اسپرم و دی ان آی چ بررسیای دیگه ای باید بشن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم انشالله که به سلامتی چند وقته دیگه نی نی تو بغل کنی. یادمه شما چند باری سیکل انتقال جنینتون ب ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، ممنونم دوست عزيز ، ان شا الله به زودي قسمت خودتون و همه دوستان گلم بشه .

عزيزم من يك بار سيكلم به خاطر ضخامت كنسل شد البته براي من تا ٧.٨ هم بالا رفت ولي چند روز بعدش كه دوباره رفتم سونو كه روز انتقالم معلوم بشه ضخامتم كاهش پيدا كرده بود و شده بود ٦.٢ كه به همين خاطر سيكلم كنسل شد .

همين سري هم كه انتقال دادم و خدا رو شكر مثبت شدم قبلش دكتر بهم قرص ويتامين e و c داد ولي باز هم ضخامتم خيلي كم رشد داشت طوري كه روز ١٤ يا ١٥ سيكل ٦ شده بود و بهم گفتن احتمال زياد سيكلم كنسل هست ولي گفتن حالا براي اطمينان دوباره استراديول مصرف كنم و چند روز بعدش برم سونو ، ديگه من كلا بنا رو روي كنسلي سيكل گذاشته بودم ولي با خودم گفتم حالا من هر كاري كه بتونم بايد انجام بدم بقيه اش رو بايد بسپارم به خدا .

طبق سرچي كه كردم ديدم خيليها با خوردن نشاسته در آب يا شير البته خيلي نه فقط يك قاشق و همينطور خوردن روزي ٤ يا ٥ تا گوجه فرنگي خام و پياده روي سريع نتيجه گرفتن و ضخامتشون بالا رفته من هم ٣ روز اين كارها رو انجام دادم و بعد رفتم سونو كه خدا رو شكر ضخامتم ٧.٥ شده بود و ٣ خطي بود كه بهم گفتن خوبه براي انتقال و انتقال دادم و مثبت هم شدم . 

واقعا ما خودمون بايد تمام تلاشمون رو بكنيم ولي ديگه يك چيزهايي هم به خواست و اراده خدا بستگي داره ، ان شا الله كه خواسته دل ما با حكمت و خواست خدا يكي باشه .

ببخشید ی سوال دیگه اینکه استرادیول تو روز دوم پری چند باشه خوبه؟مال من ت روز دومم36بوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من تری گلیسیرید برام خیلی پایینه و ویتامین دی هم همینطور ویتامین دی19 هست اینا تاثیری تو باردار شدن دارن؟

عزیزم والا نمیدونم دکترت به آزهای ایمنی و انعقادی اعتقاد داره یا نه..... انجامشون بدی بد نیست.... ...

سلام آناجون من بعددوبارمنفی شدن با این آزمایشهای ایمنی وانعقادی اینجاآشناشدم وبه دکترم گفتم برام بنویسه دکترهم به ماماگفت که برام آزمایشهای سقط مکرر  وبنویسه که البته هنوزنرفتم انجام بدم الان نمیدونم که اینی دکتربرامن نوشته همینه که شمامیگید یافرق داره 

سلام بچه ها بعدظهرتون بخیر.من چن تا سوال داشتم اینکه آندومتریوز چ علائمی داره و آیا همه علائم دارن ی ...

عزیزم من زیاد اطلاعی ندارم ولی شنیدم که پریودشون دردناک و خونریزی بیشتره . واسه استرادیول هم که ازمایش دادی باید ببینی رنج نرمالش رو چند زده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉