2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

ثمین جون خوبی عزیزم منم ایشالا ۳۰ بهمن سونو ان تی دارم اونسری هم سونوی من و شما همزمان بود عزیزم ایشالا نی نی دوتامون خوب رشد کردن و ماماناشون رو خوشحال میکنن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام به همه دوستان عزيزم ، ممنونم دوست عزيز ، ان شا الله به زودي قسمت خودتون و همه دوستان گلم بشه . ...

ممنونم ازت دوست خوبم.خدا رو شکر که نتیجه گرفتی.انشالله به سلامتی بغلش کنی.توی دعاهات من رو هم فراموش نکن.منم کارهایی رو که شما کردی انجام میدم انشالله که برای منم جواب بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من زیاد اطلاعی ندارم ولی شنیدم که پریودشون دردناک و خونریزی بیشتره . واسه استرادیول هم که ازما ...

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من زیاد اطلاعی ندارم ولی شنیدم که پریودشون دردناک و خونریزی بیشتره . واسه استرادیول هم که ازما ...

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من تری گلیسیرید برام خیلی پایینه و ویتامین دی هم همینطور ویتامین دی19 هست اینا تاثیری تو باردار شدن ...

عزيزم من جواب بقيه سوالهات رو درست نميدونستم ولي ويتامين دي رو ميدونم كه كمبودش تاثير داره بايد قرص مصرف كني .

ممنونم ازت دوست خوبم.خدا رو شکر که نتیجه گرفتی.انشالله به سلامتی بغلش کنی.توی دعاهات من رو هم فراموش ...

خواهش ميكنم عزيزم ، چشم خانمي قابل باشم دعاگوي شما و همه دوستان عزيزم هستم ، ان شا الله كه شما هم نتيجه بگيري .

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

۴۶. کل عزیز ۱ اسفند

دوستای گلم امروز به نیت منتظر رحمت عزیز دعا میکنیم

سلام بچه ها بعدظهرتون بخیر.من چن تا سوال داشتم اینکه آندومتریوز چ علائمی داره و آیا همه علائم دارن ی ...

عزیزم والا منکه علایم درست درمون داشتم که نمونش درد فلج کننده پری بود.....

جالبه که نه یه کیست کوچولو تو تخمدانا داشتم نه چسبندگی ای که قابل رویت با عکس یا سونوهای روتین باشه......

حتی تست ca125 و ca9-19 هم نرمال بودن.....

خلاصه با گیر سه پیچ خودم رفتم کلینیک آندومتریوز ابن سینا و ویزیت شدم و مشکلم با یه معاینه تخصصی مشخص شد......

با لاپراسکوپی هم تایید و درمان شد.....

لگن من درگیر آندومتریوز بود.....

عزیزم از دوستان آندومتریوز بدون علامتم داشتن.....

باید بری کلینیک آندومتریوز یا توسط هر متخصص آندومتریوز دیگه ای ویزیت کامل بشی تا قطعی تشخیص داده بشه اما تشخیص قطعی قطعیش فقط با لاپراسکوپبه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها بعدظهرتون بخیر.من چن تا سوال داشتم اینکه آندومتریوز چ علائمی داره و آیا همه علائم دارن ی ...

عزیزم والامن برا ایمنی و انعقادیا علایم نداشتم ولی هر دو رو به نحو احسن داشتم. بعضی بیماریا میتونن نشونش باشن....

مثل دیابت، روماتیسم، دردهای مفصلی و.....

یا بیماریهای خودایمنی.....

آزهای تکمیلی ایمنی و انعقادیم میتونه تو تشخیص کمک بکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

برا همسرتم این دو تست و کاریوتایپ و یه سری بررسی هورموناش میتونه کمک کننده باشه.....

ویتامین دیش هممیتونه مهم باشه.....

حتی به نظر من بحث انعقادیشونم میتونه موثر باشه..... 

ببخشید ی سوال دیگه اینکه استرادیول تو روز دوم پری چند باشه خوبه؟مال من ت روز دومم36بوده

والا چون خیلیامون اندازه گیری استروژنو اونم تو روز دوم سیکل نداشتیم من اطلاعاتی ندارم....