2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046702 بازدید | 684538 پست
آسپرين كي خورده بشه بهتره ؟ اصلا فرقي داره ساعتش ؟

من چون نداشتم دقت نکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تیرویید دارم شلغم بد نیست بخورم

عزیزم من خانواده کلم رو میدونم شلغمو دقیق نمیدونم سرچ کن ببین برا کمکاری خوبه یا نه....

فکر کنم خوب نبود اما برا اطمینان سرچ کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي بابا الان اونو زدم و اينو خوردم، گند زدم ؟؟؟ 

عزیزم موردی نداره با هم بودنش فقط بهتره تو روز پخشش کنی که مثلا یه تایم بیشترین داروی ضد انعقاد و یه تایم کمترین دز نباشه یه جورایی چخش شه وگرنه مشکلی نیست.....

سلام مامانا ،خیلی اینجاتاپیک زدم اما جوابی نگرفتم ،من سال ۹۳بعداز یکبار منفی با میکرو تو ابن سینابار ...

عزیزم دوستان مراکز دولتی بودن بیان سوالتو جواب میدن....

هر از گاهی سوالتو تکرار کن که اگه کسی اطلاعات داشت جواب بده.....

اره عزیزم hcg  فردا شب باید تزریق کنم پنج شنبه صبح۷/۵ پانکچر بشم

عزیزم هاش سی جی من عضلانی بود و هواگیریم کردیم مارکش کوریمون بود....

اینی که گفتی زیر جلدیه والا من زیرجلدیامو هم هواگیری میکنم اما نه به دقت عضلانیا.....

اینکه درستش چیه والانمیدونم.....

ممنون عزیزم من تو آزمون مزاج شناسی که شرکت کردم طبعمو زد گرم الان من میتونم به شکمم روغن سیاه دونه ب ...

ببین به جای آزمون اطلاعاتشو بخون خودت تخمین بزن.....

اگه مطمئنی طبعت گرمه خوب قبل انتقال میتونی بزنی اما حتما تو خوردن اعتدال رو رعایت کن.....

سلام خانما، اميدوارم كه همتون به زودي مامان بشين و كساني كه باردارن به سلامتي و خوشي زايمان كنن. من ...

عزیزم اولا اینکه سه بار منفی شدی حتما تستهای تکمیلیو انجام بده که احتمالا بری عا رفی واست بنویسه.....

بعد انجام آزها معلوم میشه برنامت به چه شکله.....

چون ممکنه یه سری مشکلات رو بشن که به مقدمات درمانی نیاز داشته باشن.....

در مورد هزینه هم اگه بیمه نداری خوب هزینه داروهات یه کم بیشتر میشه.....

هزینه پانکچر و انتقالتم فکر نکنم ۴-۵ تومن بالاتر بشه.....

داروهاتم بدون بیمه احتمالا ۳-۴ تومنی بشن.....

سلام خانما، اميدوارم كه همتون به زودي مامان بشين و كساني كه باردارن به سلامتي و خوشي زايمان كنن. من ...

عزیزم خوب همسرت بد نیست با یه اورولوژ ویزیت بشه اما دکتر زنانم میتونه براش آز و دارو بنویسه.....

سلام من چند روز نبودم واقعا دلم فکر همتون بود خیلی فعال نیستم ولی همتونو درک میکنم.پرپر جان تبریک می ...

عزیزم نکات تزریق رو رعایت کنی کبودیاش کمتر میشه تو کانال و صفحه ۶ این تاپیک فکر کنم قلقشون بود.....

سلام من چند روز نبودم واقعا دلم فکر همتون بود خیلی فعال نیستم ولی همتونو درک میکنم.پرپر جان تبریک می ...

عزیزم بهتره بین آسپرین و سلکسانت ۱۲ ساعت فاصله بدی اینطوری تقسیم میشه.....

سلام آنا جون ، جواب آزمایشات ایمنی انعقادی رو گرفتم چندتایی انگار مشکل دارم،  prot.s   &n ...

عزیزم هموسیستئینت که خیلی بالاست برا بارداری باید زیر ۱۲ باشه.....

پروتئین اس رنجش چی بود؟

عزیزم در کل به نظر میاد مشکل غلظت خون و ژن غلظت خونو داری....

احتمال زیاد دارو بگیری.....

خدارو شکر که انجامشون دادی....

به عرض سلام و شب به خیر
اول از همه ممنون از همه بابت همدردی و تسلیت

انا جونم ممنون مهربون از دعای قشنگت
ولی یه واقعیتی هست، اونم اینه که من تا وقتی همه ی کسانی که چشم انتظار هستن ، بچه دار نشن، از عمق وجودم خوشحال نمیشم
از وقتی پسر عمه ام ازم  پرسید تا همین الان ، همش از خودم میپرسم اگه من  اون موقع باردار بودم چی جواب میدادم ؟ یا هر وقت بچه دار بشم چطور باید باهاشون رو به رو بشم ، خیلی سخته وقتی دردی رو خودت چشیدی و از دل طرف مقابل خبر داری اما کاری نمیتونی براش بکنی :((((

ماهی ناز عزیز ممنون عزیزم هم بابت دعای خیرت برای خودم هم برای پسر عمه ام و خانومش
ان شاء ا... بتا هم عالی میره بالا برات

نادی جون ممنون عزیزم
ان شاء ا... همه ی دوستان منتظر اینجا و هر جای دنیا با هم دیگه طعم دلنشین مادر شدن رو بچشیم
اینکه هپارین و اسپرین و اینا رو گفتن میدن بهتون خیلی عالیه
مکمل هم اونایی که از نظر بنیه ضعیف هستن، یا مشکل کمبود اهن یا کم خونی یا کلسیم و...... دارن حتما دکترا بهشون مکمل رو میدن
حالا تو سیکل هم رفتی مشخص میشه کم کم روتین کارشون و اگه کمکاری داشتن دوستان اینجا کمک میکنن و همفکری میکنن

فرشته جان ان شاء ا... همه تخمک هات جنین های عالی تشکیل میدن عزیزم
رژیم مخصوص افراد هایپری فراموشت نشه عزیزم

دریا دل جون ممنون عزیزم
ان شاء ا... انتقالت هم به سلامتی انجام بشه و به زودی شیرینی مامان شدنت رو بخوریم دور همی همین جا

ثمین خوشکلم امیدوارم رحمت خداوند رو تو سونوی این هفته ببینی فدات بشم

نیوا جون از بس حرف میزنم اینجا ، دو روز نبودم کاملا مشخص بوده :))))))))
مثل دانش اموزای شیطون که وقتی نیستن کاملا کلاس ارامش داره :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

افسون جون ممنون عزیزم
خدا نکنه ، شما حالا حالا ها باید عمر طولانی داشته باشی ، کلی کار و هدف برا نی نی های اینده در پیش داری :))
درست میگی ادم گاهی خیلی شور و شوق و انگیزه داره
گاهی هم  از سختی ها و دل نگرانی ها به ستوه میاد

اتی جان ممنون عزیزم
ان شاء ا... شما بارت رو به سلامت به منزل برسونی

ممنون پریا جان
امیدوارم خدا تو این باقی مونده ی سال 96 و همین طور تو سال جدید حال دل همه مون رو خوب و عالی کنه

نی نی تپل عزیز ممنون عزیزم  همچنین برای شما خوشکلم

مامان سبحان عزیزم ممنون از دعای خوبت
ان شاء ا... این باقی مونده ی بارداریت هم به سلامت بگذره و فرشته ی نازنینت بیا تو بغلت

پر پر عزیز خیلی خوشحالم از دیدن خبر بارداریت عزیز
امیدوارم فردا هم همه چیز عالی باشه و خوش خبر بیای

ارمغان جان یه قانون کلی وجود داره اونم اینه که هیچ امپول اماده ای نیاز به هواگیری نداره
ولی هر امپولی خودمون اماده کردیم باید هواگیری بشه
هایپر شدین که اوویترول دادن؟
هاش سی جی گذر پذیری غشای سلولی رو زیاد میکنه، برای همین کسانی که هایپر شدن بهشون به جای دو تا هاش سی جی ، یه دونه هاش سی جی با یه دونه اوویترول میدن تا دوز هاش سی جی یهو تو بدن نره بالا که سرعت شیفت آب به داخل شکم زیاد بشه

نانا جان ممنون عزیزم
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه و همه ی این جمع امسال دلشاد بشیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به عرض سلام و شب به خیر اول از همه ممنون از همه بابت همدردی و تسلیت انا جونم ممنون مهربون از دعای ...

لاله جون اون که معلومه چون ماها درد کشیدیم و با درد تک تک دوستان با تمام وجودمون درد میکشیم.....

اما + شدن چه برا خودمون چه برا دوستان مثل یه روزنه امیده.....

یعنی یه یاداوری برا اینه که نوبت همه یکی یکی فرا میرسه که اون لحظه شادی وصف ناپذیرو تجربه کنن.....

این امید به تک تکمون قدرت پیش روی و همراهی میده.....

ایشالله هم خودت برا مامان شدن خودت این شادی بینظیرو تجربه میکنی هم با مامان شدن تک تک دوستان مجدد تجربش میکنی.....

عزیزم هموسیستئینت که خیلی بالاست برا بارداری باید زیر ۱۲ باشه..... پروتئین اس رنجش چی بود؟ عزیزم د ...

آنا جون درمان غلظت خون چیه؟آخه من دوبار آخر پدکسان هم داشتم ولی انگار ضعیف بوده

البته ویتامین دی هم 25 بود، پایینه درسته؟

آنا جان، من امروز روز ٣٠ سيكل هستم ديروز پريود نشدم تست زدم مثبت شد بي بي چك پررنگ شد رفتم آزمايش بت ...

parpar جون

مبارکت باشه ،ایشالا 9 ماه بارداری راحتی داشته باشی

خیلی خیلی خوشحال شدم