2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان عزیزم،دیروز صبح روز11انتقالم دوتا بی بی گذاشتم دوتاش هاله انداخت همین الانم گذاشتم پررنگ ...

خدایا شکرت.خیلی برات خوشحالم عزیزم.شک نکن مثبته .بیبی چک اچ سی جی محاله کاذب داشته باشه محال.هوررررررررررررررا مامان شدی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بی بی الانمه،خیلی ذوق دارم ولی تهش میترسم بخوره تو ذوقم

سلام خانمی خیلی مبارکت باشه گلم التماس دعا

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
این بی بی الانمه،خیلی ذوق دارم ولی تهش میترسم بخوره تو ذوقم

سلام و صب بخیر.ماهیناز جونم مبارکه ایشالا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خداروشکر عزیزم خداروشکر مامان شدی😙😙😍😍 چقد ماهی که هنوز اینجایی و به بقیه کمک میکنی .ممنون خواهر ...

فدات بشم عزیزم....

ایشالله قسمت تک تک دوستام بشه.....

ایشالله بتونم لیاقت کمک بیشتر و ملموستریو داشته باشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم زنگ زدم پرسیدم گفتند برای عملها مثل پانکچر و انتقال هستند فقط ویزیت دکتر ندارن که من دکتر ...

عزیزمپس باید ببینی دکترت عید هست یا نهچون مثلا دکتر من نبود.....

با اینکه مطب ویزیت میشدم و عملم بیمارستان آبان بود.....

به هر حال باید مطب باز باشه معمولا تعطیلات دکترا ددر میرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم،دیروز صبح روز11انتقالم دوتا بی بی گذاشتم دوتاش هاله انداخت همین الانم گذاشتم پررنگ ...

مبارک باااااااشه گلم. 😍😍😍😍شک نکن که مثبته. شما بعد از انتقال لکه بینی هم داشتی؟

سلام ثمین جونم،فدات شم خداازدهنت بشنوه 

انشاءالله ب زودی صدای قلب نی نیتو بشنوی همه ی ماروخوشحال کنی 

منتظر رحمت جون ونیوا جون عزیزم ممنونم ازلطفتون توراخدا برام دعاکنید آزمم مثبت شه ب امید خدا

سلام ثمین جونم،فدات شم خداازدهنت بشنوه  انشاءالله ب زودی صدای قلب نی نیتو بشنوی همه ی ماروخوشح ...

انشالله عزیزم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حتی لک لانه گزینی هم ندیدم بااینکه خیلی دقت میکردم همینم یه کم نگرانم میکنه

همه که نباید لک لانه گزینی ببینن.شاید دردشو داشتی

سلام آنای مهربونم. ان شالله خودت و دختر گلت همیشه شاد و سلامت باشین. من امروز مخصوص شما سوره یس میخو ...

فدات بشم قربون نفست بشم.....

از خدا ممنون که شمارو دارم....

عزیزم من همیشه ۴-۵ سانت با فاصله از ناف میزدم ۱۳ سانت لازم نیست حتما فاصله بدی.....

ضمنا فاصلش تاثیری تو جذبش نداره از این بابت نگرانش نباش فقط ممکنه رو دردش اثر کنه.....

عزیزم من دو سه نارک رو امتحان کرده بود فقط دقیق یادم نیست یه مارک خیلی اذیتم کرد و دردناک بود.....

فکر کنم به سرسوزناشون ربط داره.....

با هر مارکی راحتی همونو بزن....

اگه شکمت تپلی نودم میتونی بزنی.....

سلام ثمین جونم،فدات شم خداازدهنت بشنوه  انشاءالله ب زودی صدای قلب نی نیتو بشنوی همه ی ماروخوشح ...

ماهیناز عزیزم ایشالا ک آزتم مثبته شیرینی یادت نره بگیری برامون.پیش کدوم دکتر میری شما؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین