2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
میتونی بدی عزیزم ولی اگه میری سی بی سی رو هم بده.... با هموسیستئین.....

باشه عزیزم ممنون 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان واسه تکمیل پرونده فردا باید آز اسپرم همسرم را ببرم. اما من هر چی میگردم نیست. گمش کردم. از تاریخ 9 ماه قبل. برم آزمایشگاه یکی دیگه بهم میدن؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

یعنی 9 دی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گفتی ولی من نسبت به شیرینی جات اصلا نمیتونم جلویه خودمو بگیرم.آنا جون فردا میشه 7روز که قرص تیرو ...

عزیزم منم نمیتونم جلوی خودم بگیرم اما به عشق مادر شدن همچین تونستم همسرم باورش نمیشد انقدر با اراده باشم.....

اونم در مقابل شیرینی خامه ای.....

البته الانم رعایت میکنم اما خوب الان باشه نمیتونم خودمو دیگه نگه دارم.....

برا همین هوس کنم دونه ای میگیریم که نشینم یه جعبه شیرینیو تا تهش بخورم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متوجه شدم لاله جان.والا منم 10سال پیش عمل تومور جمجمه شدم ولی چون مشکلی نداشت دکتر گفت مشکلی نیست و ...

اها الان متوجه شدم
یعنی اون روزی که نامه رو بردم بیمارستان ، همون روز میتونم ویزیت بشم با متخصص بیهوشی؟
یا باید روز پانکچر ویزیت بشم؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام آناجون من عکس کارت فریزجنینامومیزارم میشه بگیدوضعیت جنینام چجوریه راستش خودم سردرنمیارم تومرکزم که اینقدربداخلاقن آدم جرات نمیکنه بپرسه یکی دوبارم که پرسیدم همش میگفت که خانوم جنینی که به دردنخوره روکه فریزنمیکنن ممنون میشم

دوستان واسه تکمیل پرونده فردا باید آز اسپرم همسرم را ببرم. اما من هر چی میگردم نیست. گمش کردم. از تا ...

عزیزم باید ببینی قانونشون چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم نمیتونم جلوی خودم بگیرم اما به عشق مادر شدن همچین تونستم همسرم باورش نمیشد انقدر با اراده ...

آنا جون من به دونه  ای راضی نمیشم که هر هفته حداقل دوتا کیک تولد میگیرم بعد از هر کدوم ی برش کوچیک به پژمان میدم تازه اینقدرم موقع خوردنش با چشام میرم تویه دهنش که از اون ی برش خوردن هم پشیمون میشه جالبه با این طرز وحشتناک شیرینی خوردنم قندم از 74بالاتر نیومده تا حالا .الان رو نمیدونم دیگه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برات تعریف کنم از خنده روده بر میشی .پژمان کلا آدم مشکل داریه تویه این بحث.اصلا به قول خودش عرضشو ند ...

مرسی عزیزم
خوبه که گفتی فدات شم

مملکت اسلامی به این میگن دیگه!!
حد اقل بپرسن از قبل شاید یکی براش مهم باشه این مورد و دلش نخواد اون مدلی نمونه بگیره اخه!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آناجون من عکس کارت فریزجنینامومیزارم میشه بگیدوضعیت جنینام چجوریه راستش خودم سردرنمیارم تومرکزم ...

عزیزم بذار هر کی بتونه بهت اطلاعات میده.....

عزیزم منم نمیتونم جلوی خودم بگیرم اما به عشق مادر شدن همچین تونستم همسرم باورش نمیشد انقدر با اراده ...

عاشقتونم که من
هم تو انا جون هم ثمین

فکر کردم خودم فقط عاشق شیرینی هستم
یعنی بدون اغراق میتونم یه کیلو شیرینی رو بخورم
خشک و تر هم نداره
همه مدل شیرینی رو دوست دارم
به خودم قول دادم امسال عید جبران کنم همه ی نخوردن ها رو

مرسی عزیزم خوبه که گفتی فدات شم مملکت اسلامی به این میگن دیگه!! حد اقل بپرسن از قبل شاید یکی براش ...

خواهش عزیزم .والا به این جایه قضیه میرسن اسلام اینا رو کار ندارن فقط ماست مالی کنن قضیه رو

آنا جون من به دونه  ای راضی نمیشم که هر هفته حداقل دوتا کیک تولد میگیرم بعد از هر کدوم ی برش کو ...

منم به کیکو بذارم جلوم تمومش نکنم از رو نمیرم اما مجبور شدم جیره بندی کنم.....

فقط قند نیست که.....

عوارض دیگه ای هم داره.....