2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
دقیقا ی اتاق هست بغل اتاق عمل.وقتی میبرنت اتاق عمل همسرتم پیج میکنن بره نمونه بده شوهر من که مشکل دا ...

خب همین تنها رفتنش برا من مهم بود
خوبه که پرسیدم
پس به مسائل شرعیش توجه نمیکنن

چه بهونه ای بیارم که بذارن باهاش برم؟
شما چی گفتین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اشتباه منو تکرار نکنی یهو.دکتر نامه رو بهم داد گفت ببر بیمارستان .من موندم دقیقا روز پانکچر ...

وای ممنون عزیزم که گفتی
نمیدونستم اینو
میخواستم همون روز پانکچر ببرم
برا همین برا ساعتش برام سوال پیش اومد
دیدم همخوانی نداره اصلا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانکچر و عمل دکتر ظهیری همیشه 10صبح هستش .هاش سی جی رو هم میگه 10شب بزنی .میگن ساعت 7صبح بستری ولی 1 ...

ممنون فدات شم 

بچه ها ببخشید یه سوال،الان روز نه انتقالمه اشکال نداره شکلات بخورم؟آخه دلم خیلی کشیده البته دوروز پ ...

فرداش میشه روز اول

بچه ها ببخشید یه سوال،الان روز نه انتقالمه اشکال نداره شکلات بخورم؟آخه دلم خیلی کشیده البته دوروز پ ...

مگه شکلات اشکال داره؟نشنیده بودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون عزیزم چرا هیوسین میخوری ؟

والا دکتر گفت شل کننده ی عضلات هستش و انقباض رو کم میکنه برا پیشگیریه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون من باید تو مطب ویزیت بشم چون باید ازش نامه بگیرم ببرم برای دکتر مغز و اعصابم دکتر مغز و اع ...

متوجه شدم لاله جان.والا منم 10سال پیش عمل تومور جمجمه شدم ولی چون مشکلی نداشت دکتر گفت مشکلی نیست و همون تویه بیمارستان ویزیت شدم بازم خودت شرایطتت رو بهتر میدونی الهی که دست این دکتر برات خوب باشه و بهترینها همین بار اول برات اتفاق بیوفته.

خب همین تنها رفتنش برا من مهم بود خوبه که پرسیدم پس به مسائل شرعیش توجه نمیکنن چه بهونه ای بیارم ک ...

برات تعریف کنم از خنده روده بر میشی .پژمان کلا آدم مشکل داریه تویه این بحث.اصلا به قول خودش عرضشو نداره و از پسش برنمیاد .اول که رفتیم اتاق عمل ی پرستاری بود بینی عملی اومد شرح حال بگیره و بعدم پرسید شوهراتون که مشکلی ندارن من گفتم اووووووووه چه جورم .این فکر کرد من شوخی میکنم .فکر کن 8نفر پشت در اتاق منتظر بودن آقا بیاد بیرون اینم انگار نه انگار.من از اتاق عمل میشنیدم هی پیج میکردن اقایه فلانی عجله کنید آخر سر هم همون پرستاره با توپ پر اومد سر من جیغ که خانم چه خبره شوهرتون از اتاق بیرون نمیاد گفتم خوب من که گفتم مشکل داره و منو فرستادن داخل .همون اول که بردنت اتاق عمل بگو همسرم تنهایی از پسش برنمیاد من باید باشم خودشون میذارن دیگه از جریانه من و پژمان توبه کردن پرستارایه بخش اتاق عمل .

وای ممنون عزیزم که گفتی نمیدونستم اینو میخواستم همون روز پانکچر ببرم برا همین برا ساعتش برام سوال ...

عزیزم خواهش بازم چیز مبهمی بود من در خدمتم خواهری

عزیزم نخوری بهتره.....

چون اینطوری که پیش میری یه روز درمیون میخوایی بخوری....

من خیلی عاشق شیرینیم اما خدا شاهده خیلی رعایت کردم.....

البته الان دارم جبران میکنم.....

خخخخخخخ.....

تو هم به وقتش ناپرهیزیاتو میکنی.....

عزیز روز اول اگه صبح بوده حساب کن یا کلا همون قانون هر ۲۴ ساعتو درنظر بگیر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نخوری بهتره..... چون اینطوری که پیش میری یه روز درمیون میخوایی بخوری.... من خیلی عاشق شیرینی ...

وای آنا جون یکی بیاد جلویه منو بگیره من یکسره کیک خامه ای میخرم و میخورم احتمالا قندم بره رو 500

عزیزم نخوری بهتره..... چون اینطوری که پیش میری یه روز درمیون میخوایی بخوری.... من خیلی عاشق شیرینی ...

ممنون آناجونم دیرپیامتو دیدم رفتم خوردم🙁

ولی دیگه نمیخورم 

ساعت دو ظهر انتقالم بود،پس همون قانون 24ساعتو حساب میکنم

مرسی گلم

وای آنا جون یکی بیاد جلویه منو بگیره من یکسره کیک خامه ای میخرم و میخورم احتمالا قندم بره رو 500

دختر رعایت کن.....

عزیزم برات خوب نیست....

برا کم کاریتم اصلا خوب نیست.....

مگه نگفتم برا کم کاری قند و سویا و کلم و بادوم زمینی خوب نیست.....

حالا بحث قندم که بدتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دختر رعایت کن..... عزیزم برات خوب نیست.... برا کم کاریتم اصلا خوب نیست..... مگه نگفتم برا کم کاری ...

چرا گفتی ولی من نسبت به شیرینی جات اصلا نمیتونم جلویه خودمو بگیرم.آنا جون فردا میشه 7روز که قرص تیروئید رو میخورم به نظرت فردا برم ی آز بدم ببینم وضعیت چطور شده؟میگم شاید روزی 1دونه قرص زیاد باشه برام یا کم باشه نظرت چیه؟

چرا گفتی ولی من نسبت به شیرینی جات اصلا نمیتونم جلویه خودمو بگیرم.آنا جون فردا میشه 7روز که قرص تیرو ...

میتونی بدی عزیزم ولی اگه میری سی بی سی رو هم بده....

با هموسیستئین.....