2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
اره عزیزم مرد هست جنین شناس الزهرا.هیچی جنین ها رو اورد داد به دکتر.بعدم رفت بیرون از اتاق.متخصص بیه ...

با متخصص بیهوشی هنوز ویزیت نشدم
عزیزم متخصص هست دیگه دکتر بیهوشی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با متخصص بیهوشی هنوز ویزیت نشدم عزیزم متخصص هست دیگه دکتر بیهوشی؟

اره عزیزم متخصص هستش دکتر بیهوشی.راستی عزیزم وقتی دکتر بهت نامه ی بستری داد باید ساعت 8 بیمارستان باشی و کاراتو انجام بدی راستی میتونی از طرح هم استفاده کنی بعدم نهایتا تا 10صبح باید با متخصص بیهوشی ویزیت شی دیرتر بری مجبوری بری بیرونا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره بابا هم موقع پانکچر هم انتقال کاملا پوشیدست حتی موقعی که میخوان ی آستین دست رو خارج کنن برا امپو ...

ممنون عزیزم از توضیح کاملت
خوبه که شستوشو رو دکتر انجام میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم از توضیح کاملت خوبه که شستوشو رو دکتر انجام میده

اره خداروشکر این یکی رو خودش انجام میده هم موقع پانکچر هم قبل انتقال شستشو میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره عزیزم متخصص هستش دکتر بیهوشی.راستی عزیزم وقتی دکتر بهت نامه ی بستری داد باید ساعت 8 بیمارستان با ...

میخوام از طرح استفاده کنم ثمین جون
اصلا به خاطر همین رفتم با دکتر ظهیری
برای اینکه از طرح استفاده کنم چه کار باید انجام بدم؟
چه مدرکی میخواد ؟

برای دکتر بیهوشی من دارم میرم مطبش
تو بیمارستان قرار نیست ویزیت بشم

اره عزیزم متخصص هستش دکتر بیهوشی.راستی عزیزم وقتی دکتر بهت نامه ی بستری داد باید ساعت 8 بیمارستان با ...

بعد یه چیز دیگه
این جوری که تایم ها رو گفتی ، اون وقت چه ساعتی پانکچر میکنن؟
کی امپول هاش سی جی باید تزریق بشه؟

اخه اصولا میگن ساعت 8 شب هاش سی جی تزریق بشه تا 36 ساعت بعدش یعنی ساعت 8 صبح پانکچر باشه
این جور که گفتی از ساعت و تایم ها اینا دیرتر پانکچر میکنن

میخوام از طرح استفاده کنم ثمین جون اصلا به خاطر همین رفتم با دکتر ظهیری برای اینکه از طرح استفاده ...

خوب چرا میخوای بری مطب برا متخصص بیهوشی.وقتی هیچ کاری نمیخواد انجام بده فقط چند تا سوال ازت میپرسه همین و بس.ی فشارتم میگیره نهایتش همینه باید بری مطب 50تومن ویزیت بدی برا چی اخه.واقعا بعضی هزینه ها زوره.حالا خدایی 50تومن پولی نیست ولی واقعا لزومی نداره .عزیزم برای طرح میری اتاق 110 درمانگاه نازایی که نامه ی دکتر رو بدی بگو من شامل طرح میشم میخوام از طرح استفاده کنم.بهت ی فرم میده پر میکنی +کپی شناشنامه خودت و همسر+کپی کارت ملی خودت و همسر+صفحه اول دفترچه بیمت اونم کپیش ضمیمه ی اون فرم میکنی میبری بخش پذیرش پیش خانم لطفی.اسمتو وارد لیست میکنه .شرایطش هم باید بچه ی اولتون باشه و اولین باری باشه که در طی یکسال تویه مرکز الزهرا میکرو کرده باشی.برا من هزینه ی پانکچر +فریز 4تا جنین 230تومن شد .انتقال اولم دقیق یادم نیست ولی انتقال دومم چون اونم فریز بود 258تومن شد همشم شامل طرح شدم.

یه سوال دیگه معذرت برای نمونه گیر مردان اتاق مخصوص دارن؟یا مردا باید برن تنها نمونه بگیرن!!؟

دقیقا ی اتاق هست بغل اتاق عمل.وقتی میبرنت اتاق عمل همسرتم پیج میکنن بره نمونه بده شوهر من که مشکل داشت منم همراهش رفتم

بعد یه چیز دیگه این جوری که تایم ها رو گفتی ، اون وقت چه ساعتی پانکچر میکنن؟ کی امپول هاش سی جی باید ...

لاله جون اشتباه منو تکرار نکنی یهو.دکتر نامه رو بهم داد گفت ببر بیمارستان .من موندم دقیقا روز پانکچر بردم بیمارستان قبولم نکردن.موند برا فردا.نامه رو حداقل دو روز قبل پانکچر بهت میده وقتی نامه رو داد فردا صبح ببری بیمارستان عزیزم .

بعد یه چیز دیگه این جوری که تایم ها رو گفتی ، اون وقت چه ساعتی پانکچر میکنن؟ کی امپول هاش سی جی باید ...

پانکچر و عمل دکتر ظهیری همیشه 10صبح هستش .هاش سی جی رو هم میگه 10شب بزنی .میگن ساعت 7صبح بستری ولی 10صبح پانکچر رو انجام میده همیشه زودتر محاله بیاد 

بچه ها ببخشید یه سوال،الان روز نه انتقالمه اشکال نداره شکلات بخورم؟آخه دلم خیلی کشیده

البته دوروز پیشم خوردما😁

یه سوال دیگه روز انتقال اولین روز حساب میشه یا از فرداش؟

خوب چرا میخوای بری مطب برا متخصص بیهوشی.وقتی هیچ کاری نمیخواد انجام بده فقط چند تا سوال ازت میپرسه ه ...

ثمین جون من باید تو مطب ویزیت بشم چون باید ازش نامه بگیرم ببرم برای دکتر مغز و اعصابم
دکتر مغز و اعصابم یه سری چیزا بنویسه تو سرمم تزریق بشه
علت ویزیت شدن تو مطب اینه

ممنون عزیزم شرایط طرح رو میدونستم اما اینایی که گفتی رو نمیدونستم مراحلش چطوریه
ممنون که توضیح دادی
والا شانس نداریم که یهو میدیدی برام 3تومن هزینه بریدن
الان دیگه میدونم چه کار باید بکنم از اول

ممنون