2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست
سلام مرسی آناجون که جواب دادی زنگ زدم به مرکز بیمارستان گاندی گفتن که اگه مرکز خودم قبول کنه جابجایی ...

به هر حال اینا ریسکهای کار هست.....

باید با دید + جلو بری وگرنه اگه ریسکها آدمو بترسونه که هیچ پیشرفتی انتطارمونو نمیکشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان ایا امکان برگشت از فریز جنین با کیفیت پایین وجود داره چون میخواستم به مرکز بگم اگه جنین هام ...

ببین نمیشه قطعی گفت.....

ببین بعضا دوستان با جنینای گرید پایبن جواب گرفتن در حالی که بعضیا با گریدهای بالا جواب نگرفتن.....

پس تا آنتی فریز اتفاق نیفته هیچ نظری نمیشه داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون ازم پرسیدن که می خوام باکدوم دکترباشم که منم چون کرمانشاه هستم گفتم دکترچوبساز می خوام اگه بت ...

این بحث نوبت دهیم متاسفانه دغدغه ای شده.....

گونادوپین مشابه گونال هست قوی تر نیست همون هورمون رو داره اما مال یه کشور دیگه اس

ممنون لاله جون 

من از سری قبل 16 تا گونال اف دارم که فکر میکنم قیمتشون هم کم نباشه پس چرا دکتر دوباره 24 تا گنادوپین نوشت ،اصلا به فکر جیب ما نیستن !!!

بنظرت چکار کنم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
فدای شما مامان گلی قوی و مهربون..حرفاتون باعث میشه روحیه بگیرم🌹🌸🌼روزهای خوشی رو براتون آرزو میکنم

مرسی عزیزم الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام مرسی ثمین جون ایشالله که خدادلمونوباشادی دل شما وتپش قلب نی نی گلت شادمیکنه عزیزم 

ممنونم عزیزم الهی آمین بی صبرانه منتظر اون روزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظرتون این تعداد تخمک بالغ بوده یا نه هر چی بوده دکتر خارج کردن؟؟اما اینکه تخمک پوچ باشه یا نه مش ...

سلام به همه دوستان عزيز ، آتريسا جون خدا رو شكر كه بهتر هستي ، عزيزم ان شا الله كه هر ٥ تا تخمكت جنينهاي با كيفيتي برات درست ميكنن و ميري پيش به سوي مامان شدن به اميد خدا .

نانا جون بهتره قضیه رو دنبال نکنیم..... فقط هیچ کس اطلاعات شخصی نه خودشو نه کس دیگه ای (حتی با اجاز ...

انا جون من دخالتي نكردم فقط برام سوال پيش اومده بود و موضوع رو نميدونستم

سلام عزیزم..... فدات بشم خوب دوستمون منظورش این نیست تو نیتت بد بوده..... اما خوب الان دوست نداره ...

سلام آنای عزیز،خواستم بگم واقعا صحبتاتون درسته چون دقیقا همین شرایط برای خودمن پیش اومدوخانم برادرم ازماه تولدم که توی اسم کاربریم هست وسن و محل زندگیم که تو چندتا تاپیک گفته بودم شناساییم کرد منم درباره مشکلم اصلا چیزی بهش نگفته بودم واسه همین بشدت به هم ریختم ,هرچندتونستم یجورایی توی همین نی نی سایت بادادن اطلاعات اشتباه گمراهش کنم ومطمئنش کنم که من نیستم امااسترس زیادی رو تحمل کردم 

الان دیگه دارم سعی میکنم تاحدامکان کم پست بذارم تادوباره اون استرس بهم تحمیل نشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام مرسی آناجون که جواب دادی زنگ زدم به مرکز بیمارستان گاندی گفتن که اگه مرکز خودم قبول کنه جابجایی ...

عزیزم بهشون گفتی که قراره ببری یه شهردیگه؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
انا جون من دخالتي نكردم فقط برام سوال پيش اومده بود و موضوع رو نميدونستم

عزیزم من همچین جسارتی نکردم......

شما سروری......

منظورم این بود بهتره قضیه پیگیری نشه چون خودش میتونست ناراحتیو بیشتر کنه......

سلام آنای عزیز،خواستم بگم واقعا صحبتاتون درسته چون دقیقا همین شرایط برای خودمن پیش اومدوخانم برادرم ...

واقعا باید رعایت کنیم چون تو بلند مدت معلوم میشه نتیجش خوشاینده یا نه.....