2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
لیلای عزیزم والا من با دکتر مهربونم صحبت کردم اون نظرش این بود که 23 بهمن برم سونو ولی من گفتم میخوا ...

به نظر منم دیگه ۲۳م برو حتما.....

آز برا انعقادیاتم دیگه ندادی درسته؟

لااقل آب و انار زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظر منم دیگه ۲۳م برو حتما..... آز برا انعقادیاتم دیگه ندادی درسته؟ لااقل آب و انار زیاد بخور... ...

نه انعقادی ندادم دوباره.روزی 12 لیوان اب که مجبورم بخورم چون 12تا قرص دارم با اونا میخورم انارم میخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع انتقال جنین شناس میاد نه پانکچر لاله جون

برا من موقع انتقال هم نیومد
یعنی نیازی هم نیست فکر که میکنم
برا شما اومد چی کار کرد؟

یعنی بیمارستان الزهرا دکتر جنین شناس اومد
مرد هست نه؟
اون وقت چی کار کرد؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزم..مرسی که به یادم بودی دوست مهربونم..چی بگم دیگه اتفاقی که نباید می افتاد افتاده و گره کار ...

اتریسا جون قرار نیست همیشه مثل هم باشه اتفاقات
پس امیدوار باش که خیلی مهمه این امید داشتن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
برا من موقع انتقال هم نیومد یعنی نیازی هم نیست فکر که میکنم برا شما اومد چی کار کرد؟ یعنی بیمارست ...

اره عزیزم مرد هست جنین شناس الزهرا.هیچی جنین ها رو اورد داد به دکتر.بعدم رفت بیرون از اتاق.متخصص بیهوشیشم ی پسر جوونه و خیلی خوش اخلاق.البته کلا پوشیده ای .شلوار هم پاته کاملا پوشیده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون موقع انتقال و پانکچر شلوار معاینه میدن بیمارستان الزهرا؟

اره بابا هم موقع پانکچر هم انتقال کاملا پوشیدست حتی موقعی که میخوان ی آستین دست رو خارج کنن برا امپول بیهوشی بازم روپوش روی تموم بدنت میکشن خیلی مراعات میکنن مثل مطب نیست اصلا.تازه شستشو رو هم دکتر خودش انجام میده

ثمین جان اسم داروهایی که میخوری رو بهم میگی؟ یکی از دوستهام لکه بینی داره

والا من روزی 3تا استرادیول دارم +2تا شیاف سیکلوژست و 2تا امپول پروژسترون.هیوسینم دارم روزی 3تا

برا من موقع انتقال هم نیومد یعنی نیازی هم نیست فکر که میکنم برا شما اومد چی کار کرد؟ یعنی بیمارست ...

والا لاله جون جنینارو میاره و خودش انتقال میده.....

اینکه چرا نمیدونم.....

ولی من هر سه انتقالم اینجکت جنینارو جنین شناس انجام داده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بهشون گفتی که قراره ببری یه شهردیگه؟

آره گفتم گفت اگه بخوای هوایی بیاری بایدبافرودگاه قبلش هماهنگ کنی چون ممکنه اجازه ندن اگرم بخوای زمینی بیای بایدتاقبل ساعت دوازده ظهربتونی برسونیشون اینجا

عزیزم شاید استروژنت پایین اومده دقیق نمیدونم..... تو سیکل انتقالی؟

اناجونم نمیدونم والاالان لکه بینی دارم

نه دارم روکین میخورم هشت روزدیگ تموم میشه

بعدبهم دارو بده برای پانکچر

بلاخره اونی ک باید میاد و...