2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
سلام دوستان خواستم یک موضوعی را اینجا بگم یکی از دوستان بعد از انتقال با اتوبوس برگشته اصفهان و از ف ...

خواست خدا بالاتر از هرچیزی هست ان شاءالله که خدا برای هممون بخواد

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خواستم یک موضوعی را اینجا بگم یکی از دوستان بعد از انتقال با اتوبوس برگشته اصفهان و از ف ...

خداروشکر الهی خدا درهایه رحمتشو بروی همه ی منتظرا باز کنه و هیچ زنی درد انتظار رو نکشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب برا آوردن جنین ها.من هم ابن سینا همیشه جنین شناسش میومد هم این بیمارستان الزهرا.

موقع پانکچر جنینی وجود نداره که

مرکز مهر هم انتقال دادم فقط دکتر اومد و یکی از بخش جنین شناسی که خانم بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی عزیزم.اومدم خونه لاله جون چی بخورم که واسه انتقالم خوب باشه

فقط چیزای سرد و ممنوعه نخورین کافیه
مربای به هم بعضی دکترا توصیه میکنن ، احتمالا به خاطر داشتن اهن هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی بالای دوازده خوبه؟؟؟؟لاله جون راستی اندومتر روز دوازده نه و نیم خوبه یا بد نیست.دکترم گفت عالیه ...

اصلا بر اساس سایز نمیشه نظر داد و گفت خوبه یا نه
وقتی زیر میکروسکوپ بررسیش میکنن مشخص میشه  که کیفیت دارن یا نه

موقع پانکچر جنینی وجود نداره که مرکز مهر هم انتقال دادم فقط دکتر اومد و یکی از بخش جنین شناسی که خ ...

موقع انتقال جنین شناس میاد نه پانکچر لاله جون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شما یه بار باردار شدید ؟؟ 

بله تابستون امسال تو چهارمین انتقالم آزم مثبت شد ولی دو سه روز بعدش خونریزی کردمو سقط شد و دوماه بعدش ناخواسته طبیعی باردار شدم که اونم سقط شد.

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

دقیقا استرس بدترین چیزه.....

چون واقعا هورمونارو دستکاری میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
موقع پانکچر جنینی وجود نداره که مرکز مهر هم انتقال دادم فقط دکتر اومد و یکی از بخش جنین شناسی که خ ...

آهان چون بحث جنبن شناس بود گفتم.....

البته دکتر بیهوشیم برا من اکثرا مرد بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان چون بحث جنبن شناس بود گفتم..... البته دکتر بیهوشیم برا من اکثرا مرد بود.....

برا منم همیشه دکتر بیهوشی مرد بوده 

سلام عزیزم ممنونم .چشم.برا سی بهمن وقت سونو و دکتر گرفتم.دیروز نوبت داشتم گفته بود بیا سونوت کنم و ب ...

سلام ثمین جونم ، خوبی عزیزم؟ اومدم ببینم در چه حالی ؟ دیدم سونو نرفتی ، عزیزم حتما برو سونو ،سه ماه اول بارداری خیلی مهمه،باید یه سری آزمایشها رو انجام بدی، شاید لازم باشه دارویی داشته باشی، دو هفته دیگه خیلی دیر گلم ، هر هفته بارداری شرایط خودشو داره مخصوصا تو بارداری ماها که سه ماه اول باید حسااابی مراقب باشیم، برو که تحت نظر باشی، دوهفته اینور اونور خیلی خیلی فرق داره عزیز دلم ، ممکنه نیاز به مراقبت بیشتر داشته باشی، ما که همه چیزو نمیدونیم ، برو پیش همون دکترت که مهربون بود ،اینجور مواقع بهتر هر هفته چک بشی که معلوم بشه بارداری در چه شرایطی،در چه مرحله ای هستش. پس لطفا برو چکاب کن ،  

سلام ثمین جونم ، خوبی عزیزم؟ اومدم ببینم در چه حالی ؟ دیدم سونو نرفتی ، عزیزم حتما برو سونو ،سه ماه ...

لیلای عزیزم والا من با دکتر مهربونم صحبت کردم اون نظرش این بود که 23 بهمن برم سونو ولی من گفتم میخوام تا 30بهمن بصبرم گفت باشه .آزمایش تیروئید دادم که دیدم کم کاری تیروئید دارم و قرص میخورم بخاطرش.

سلام اتریسا گلی خوبی عزیزم اومدم ببینم چه کردی گلم خدا را شکر 5 تا تخمک داشتی گلم به نظر من کیفیت مه ...

سلام عزیزم..مرسی که به یادم بودی دوست مهربونم..چی بگم دیگه اتفاقی که نباید می افتاد افتاده و گره کارمون بعد خدااا به دست دکتراا باز میشه و این اصلا خوب نیست بیشتر بر اساس شانس و...

تماس گرفتم درباره کیفیت چیزی نگفتن ..من با 4 بار انتقال حتی یکبار هم به مثبت شدن نکشید حالا...هیچی نمیخوام با حرفام ناراحت تون کنم..امیدوارم که همه به خواسته شون برسن همراه با سلامتی و دلخوشی..آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..