2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مرسی ولی هنوزم لکه بینی خیلی کم درحد ترشح قهوه ای کمرنگ دارم  دیروزبی بی چک گزاشتم هاله انداخت ...

عزیزم ایشالله که مامان شدی.....

توکلت به خدا باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله خدا همه ی سختیایی که کشیدی و برات جبران کنه همه چی دست خداست خدایی که حضرت عیسی رو تو ...

مرسی مامان ملورین عزیزم..ممنون از دعای زیباتون چقدر انرژی بخشه🌼🌸🌹الهی که شما هم همیشه شاهد بهترین اتفاقات در زندگی تون باشیدلطف خداوند بیکرانه اما امیدوارم گوشه ای از این همه شامل حال ما منتظرها بشه..حضرت مریم قدیسه بودن و بنده خاصه خداوند..اما من حتما گناهکارم که اینهمه سختی سر راهم قرار گرفته و دیگه اامیدم فقط به معجزه الهی.  مرسی دوست خوبم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.....انا خانم مهربون . اومده بودم یه حالی بپرسم ازبچه های اینجا .دلم تنگ شده بود براتون .   ...

سلام عزیزم.....

فدات بشم خوب دوستمون منظورش این نیست تو نیتت بد بوده.....

اما خوب الان دوست نداره شناسایی بشه.....

بعضا یه سری اطلاعات رو در اختیار دوستان میذاریم ولی یه شرایطی پیش میاد که بعدا از افشاش پشیمون میشیم.....

برا خود منم پیش اومده یه اطلاعاتی دادم اما بعدش پشیمون شدم چون گفتم شاید یه آشنایی با همین اطلاعات جزئیی شناساییم کنه.....

پس از دوستمون نرنج و بدون اونم تو شرایط سختی گیر کرده....

ببین مثلا من الان اطلاعات زیادی از دوستان دارم اما چون یادم نیست کدوما تو خصوصی گفته شده کدوما تو محیط عمومی تا مطمئن نشم بهش اشاره نمیکنم.....

یا مثلا اون زمان که من تو صفحه اول، اطلاعات درمانی دوستان رو یادداشت میکردم بعضا بعدها یه سری از دوستان که با نوشته شدن اطلاعات درمانیشون قبلا مشکلی نداشتن بعدا به هر دلیلی دچار مشکل شدن و ازم خواستن اطلاعاتشون رو از صفحه اول پاک کنم.....

من نه تنها ازشون نرجیدم به خواستشونم احترام گذاشتم حتی بعظا تو سختترین شرایط خودمو ملزم کردم سریع اطلاعاتشون رو پاک کنم.....

الان متاسفانه این امکان ویرایش و پاک کردن دیگه نیست برا همین تاکید کردم اسم برده نشه چون ممکنه مثلا الان من با اینکه یکی اسممو بدونه مشکلی نداشته باشم اما دو روز دیگه شرایط تغییر کنه و دیگه نتونم اطلاعاتی که داده بودمو برگردونم.....

برا همین تاکید کردم خواهشا کسی اطلاعات شخصیشو اینجا نده و اگه کسیم اطلاعات شخصی کسیو داره حتی اگه خود شخص اجازه بده هم اینجا اطلاعاتشو نیاره چون واقعا نمیشه تصویری از شرایط آینده داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چي شده بچه ها كه  كيانا ناراحته؟

نانا جون بهتره قضیه رو دنبال نکنیم.....

فقط هیچ کس اطلاعات شخصی نه خودشو نه کس دیگه ای (حتی با اجازه خود شخص) رو اینجا نذاره!!!!

به نظر منم آماده کردن لوازم مورد نیاز واسه نی نی حس خیلی خوبی به آدم میده،مثلا من خودم چند ماهی میشه ...

عزیزمممممممم چقد زیبااااااااا ...الهی ک بزودی زود تنشون کنی و نی نیاتم برات بخونن مامان خوبی داریم میبافه جوراب قشنگ دونه دونه ب دونه😍

منم دلم برای خودم وشوهرم میسوزه،امروزم خیلی دردکشیدم تخمدون چپم ب شدت دردمیکرد فکرکنم مال کیستمه شوه ...

عزیزم خدارو شکر الان بهتری......

اینشالله بتای +ت جبران سختیات میشه.....

سلام عزیزم اولا خوش اومدی ثانیا فدایه محبتت خیلی لطف کردی عزیزم امیدوارم همه ی روزات بعد از این شاد ...

سلام مرسی ثمین جون ایشالله که خدادلمونوباشادی دل شما وتپش قلب نی نی گلت شادمیکنه عزیزم 

عزیزم انتقال به قانون مبدا و مقصد ربط داره باید از مبدا و مقصد بپرسی..... چون بعضی مراکز جنین انتقا ...

سلام مرسی آناجون که جواب دادی زنگ زدم به مرکز بیمارستان گاندی گفتن که اگه مرکز خودم قبول کنه جابجایی وقبول میکنن ولی ریسک ازبین رفتن جنینام باخودمه واینکه دیگه جنین تشکیل شده ونمی تونن هیچ نقشی روی کیفیت جنین داشته باشن فقط انتقال میدن دیگه الان موندم نمیدونم چیکارکنم

سلام ظهرتون به خیر ممنون که به یادم هستید..مامان سبحان و نانا جان لاله و ثمین جان ممنون که احوا ...

عزیزم خدارو شکر بهتری....

عزیزم ایشالله خیره فکرا منفی نکن.....

عزیزم شایدم بهتره خودتو بزنی به بیخیالی.....

یه سری ویزیتاتم لازم نیست خودت بری فقط بده همسرت آزاتو ببره.....

آنا جان ایا امکان برگشت از فریز جنین با کیفیت پایین وجود داره چون میخواستم به مرکز بگم اگه جنین هام کیفیتشون پایین بود را هم فریز کنن برام

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم انتقال به قانون مبدا و مقصد ربط داره باید از مبدا و مقصد بپرسی..... چون بعضی مراکز جنین انتقا ...

آناجون ازم پرسیدن که می خوام باکدوم دکترباشم که منم چون کرمانشاه هستم گفتم دکترچوبساز می خوام اگه بتونم ازش یه وقت بگیرم برم پیش دکترچوبسازببینم نظرش چیه ولی متاسفانه نوبت سه ماهه میده فکرکنم

مرسی مامان ملورین عزیزم..ممنون از دعای زیباتون چقدر انرژی بخشه🌼🌸🌹الهی که شما هم همیشه شاهد بهترین ...

عزیزم حضرت ایوبم از بندگان خاص خدا بود.......

اما سمبل صبره به خاطر سختیایی که کشیده ولی پاداششم گرفت......