سلام عزیزم.....
فدات بشم خوب دوستمون منظورش این نیست تو نیتت بد بوده.....
اما خوب الان دوست نداره شناسایی بشه.....
بعضا یه سری اطلاعات رو در اختیار دوستان میذاریم ولی یه شرایطی پیش میاد که بعدا از افشاش پشیمون میشیم.....
برا خود منم پیش اومده یه اطلاعاتی دادم اما بعدش پشیمون شدم چون گفتم شاید یه آشنایی با همین اطلاعات جزئیی شناساییم کنه.....
پس از دوستمون نرنج و بدون اونم تو شرایط سختی گیر کرده....
ببین مثلا من الان اطلاعات زیادی از دوستان دارم اما چون یادم نیست کدوما تو خصوصی گفته شده کدوما تو محیط عمومی تا مطمئن نشم بهش اشاره نمیکنم.....
یا مثلا اون زمان که من تو صفحه اول، اطلاعات درمانی دوستان رو یادداشت میکردم بعضا بعدها یه سری از دوستان که با نوشته شدن اطلاعات درمانیشون قبلا مشکلی نداشتن بعدا به هر دلیلی دچار مشکل شدن و ازم خواستن اطلاعاتشون رو از صفحه اول پاک کنم.....
من نه تنها ازشون نرجیدم به خواستشونم احترام گذاشتم حتی بعظا تو سختترین شرایط خودمو ملزم کردم سریع اطلاعاتشون رو پاک کنم.....
الان متاسفانه این امکان ویرایش و پاک کردن دیگه نیست برا همین تاکید کردم اسم برده نشه چون ممکنه مثلا الان من با اینکه یکی اسممو بدونه مشکلی نداشته باشم اما دو روز دیگه شرایط تغییر کنه و دیگه نتونم اطلاعاتی که داده بودمو برگردونم.....
برا همین تاکید کردم خواهشا کسی اطلاعات شخصیشو اینجا نده و اگه کسیم اطلاعات شخصی کسیو داره حتی اگه خود شخص اجازه بده هم اینجا اطلاعاتشو نیاره چون واقعا نمیشه تصویری از شرایط آینده داشت.....