2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم تعداد تخمک بالای 14 تا یعنی بیمار هایپر شده گلم حتما رژیم تخم مرغ و مایعات فراوون و مصرف غذاه ...

با این وضع گفتن فردا بیا برا انتقال نمیدونم چکار کنم اخه میخواستم برام فریز کنن میگن ممکنه از فریز در نیاد اخه اگه بی کیفیتن چرا برم هم هزینه کنم هم دو هفته تو رختخواب باشم بی نتیجه 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم خام گیاه خواری داشتین ؟ نبودن هسته درون تخمک میتونه علت زیادی داشته باشه کاری که میتونه عام ...

اره بیشتر عاشق سبزیجاتم خیلی از گوشت خوشم نمیاد ولی با این حال خوردم 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دلم برای خودم وشوهرم میسوزه،امروزم خیلی دردکشیدم تخمدون چپم ب شدت دردمیکرد فکرکنم مال کیستمه شوه ...

عزیزمممممم منتظر خبرای خوب باش معده درد یکی از علائم بارز بارداریه ملورین جونم....قربون تو دوست خوبم مممنونم از دعات😍

به نظر منم آماده کردن لوازم مورد نیاز واسه نی نی حس خیلی خوبی به آدم میده،مثلا من خودم چند ماهی میشه که وقتی میرم خرید اگه پیرهن،جوراب،گل سر یا هرچیز دیگه که ببینم و خوشم بیاد واسه نی نی میخرم انگار که واقعا نی نی دارم و خونه منتظرمه که مامانش واسش چیزای خوشگل بخره،الانم واسشون رختخواب آماده کردم و خودم اسماشونو رو بالش و لحافشون گلدوزی کردم و تریین کردم یه ست دخترانه و یکی پسرانه واینکه دارم براشون پاپوش میبافم،انشالله که باردار بشمو سال دیگه همه ی لباسا رو تو تنشون ببینم،خدایا امیدم به بزرگی و قدرت خودته ناامیدم نکن،آمین

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

سلام ظهرتون به خیر

ممنون که به یادم هستید..مامان سبحان و نانا جان لاله و ثمین جان ممنون که احوالپرسی کردید

من دیشب خیلی حال بدی داشتم اما خداروشکر امروز بهترم..

●دیروز جواب آزمایش cbcرو که نشون دادم گفتن کم خونی داری و باید تا روز انتقال از دکتر انکولوژ نامه بیاری..خیلی جالبه واقعااا دیروز آزمایش دادم  با حال بد اما مگه جوابش به این زودی حاضر میشه؟؟ایکاش قبل شروع سیکل اینارو چک کن یا ابتدای سیکل بگن انجام بدیم حالا من چطوری جوابو زود بیارم واسشون..اما مهم نیست حالا این چک شد ایتمهای دیگه رو که چک نمیکنن و ممکنه مشکلی باشه...اینم از اعتماد به دکتر. .

●دیگه خلاصه دیروز خیلی اذیت شدم واقعااا دیشب هم حالم اصلا خوب نبود اما از صبح بهترم خداروشکر

●درباره سرم پی ار پی و...پرسیدم هیچکدوم رو قبول ندارن و انجام نمیشه..من هم انقد حالم بد بود که نشد با دکتر زر نا نی ویزیت شم..

من هم واقعا دیگه توان مبارزه و بگو مگو ندارم گفتم چه بهتر..فقط اگه لازم شد بعد انتقال همسرمو میفرستم تا دستور دارو بگیره از دکتر زر نا نی..یا اینکه در صورت مثبت شدن بعدا ویزیت شم نمیدونم تصمیم نگرفتم هنوز

این هم از سری داستانک های این روزهای من😊

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بسلامتي اتريسا جون🙏😍😍😍😍 نگفتي چند تا تخمك داشتي عزيزم؟

مرسی عزیزم😚😚😚 نگفتن منم انقد حالم بد بود اصلا اصرار نکردم بگن یه جورایی ترسیده بودم گفتم سایز فولی ها گفتن چه اهمیتی داره..منم ناراحت شدم..الان تماس گرفتم درباره جنین بپرسم گفتن هنوز زوده اما گفتن 5 تا تخمک بوده اما اینکه پوچ باشه یا نه مشخص نیست

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

به نظرتون این تعداد تخمک بالغ بوده یا نه هر چی بوده دکتر خارج کردن؟؟اما اینکه تخمک پوچ باشه یا نه مشخص نیست الان

atrissa جون موفق باشی عزیزم

مرسی دوست خوبم به همچنین اما با شرایط عالی و یه عالمه تخمک تپل مپل .آمین🌸🌹

به نظرتون این تعداد تخمدابالغ بوده یا نه هر چی بوده دکتر خارج کردن؟؟اما اینکه تخمک پوچ باشه یا نه مش ...

الهی که همشون جنین بشن توکل برخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ظهرتون به خیر ممنون که به یادم هستید..مامان سبحان و نانا جان لاله و ثمین جان ممنون که احوا ...

ان شاءالله که جنین های با کیفیت خواهی داشت.

گلم نگو در صودن مثبت شدن. اصلاااا منفی فکر نکن .بگو ان شاءالله مثبت که شد این کار را میکنم

الهی که همشون جنین بشن توکل برخدا

فدای شما مامان گلی قوی و مهربون..حرفاتون باعث میشه روحیه بگیرم🌹🌸🌼روزهای خوشی رو براتون آرزو میکنم

سلام ظهرتون به خیر ممنون که به یادم هستید..مامان سبحان و نانا جان لاله و ثمین جان ممنون که احوا ...

عزیزم انشالله خدا همه ی سختیایی که کشیدی و برات جبران کنه همه چی دست خداست خدایی که حضرت عیسی رو تو بطن مادرش پرورش داد،مطمئن باش برای ماهم معجزه میکنه،پس امیدوار باش

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
ان شاءالله که جنین های با کیفیت خواهی داشت. گلم نگو در صودن مثبت شدن. اصلاااا منفی فکر نکن .بگو ان ...

مرسی ستاره جان شما خیلی لطف دارید..حرفاتون کلی انرژی مثبت داره😚😚اما خب میگم امیدواری بدم و نشه ضربه بدی میخورم مخصوصا که رفته رفته پوینت های مثبت داره ازم گرفته میشه..اما به روی چشم انشاا.. که مثبته و من لازم شد سرم میگیرم..