2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
مرسی عزیزان.من چهارشنبه صبح پانکچر دارم یعنی اخرین نزدیکیم هم دیشب اخر شب بوده.یعنی دیگه نمیخواد؟؟؟؟

نه عزیزم دیگه نمیخواد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ايشاااااله خدا از زبونت بشنوه همچنين شما ميدوني امروز چكار كردم دوتا لباس زير دكمه دار نوزادي خريد ...

احسنت بهت عزیزم.....

ایشالله هر دورو استفاده کنی به زودی واسه دوقلوهات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما ازخدامی خوام اونایی که مامان شدین خدانینیهاتونوحفظ کنه وبه سلامتی زایمان کنید اوناییم که ...

عزیزم خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم......

ببخشیدخانومامن یه سوال دارم بی زحمت هرکی جوابشومیدونه لطف کنه جواب بده من شهرستانم ودوبارانتقال منفی ...

عزیزم انتقال به قانون مبدا و مقصد ربط داره باید از مبدا و مقصد بپرسی.....

چون بعضی مراکز جنین انتقالی قبول نمیکنن بعضیام میکنن.....

ضمنا بعض از مراکز جنینشونو میدن ببری بعضیا نمیذارن.....

سلام..ببخشید یه سوال بعد از انتقال شیاف پروژسترون بهتره یا آمپولش؟؟

نمیشه گفت.....

ممکنه برا یکی هر دو خوب باشه برا بعضی شیاف برا بعضیا آمپول.....

اما در کل بخوایی در نظر بگیری تقریبا در یه سطحن و فقط سرعت جذب آمپول بیشتره.....

دوستای گلم یه خواهش ازتون دارم!!!!!!!!

خواهش میکنم تحت هیچ شرایطی......

لطفا هیچ کدام از دوستامون رو به نامشون مورد خطاب قرار ندین......

ممنون میشم از دقتتون!!!!!!

نه عزیزم ، گفت این شماره مخصوص تهرانه استان های دیگه باید با معاونت غذا و دارو استان خودشون تماس بگی ...

آره عزیزم تو شهر خودمون اتفاقا دیروز هم تماس گرفتم

خدایا شکرت😙
وای تو را خدا کمک.  من دیشب خئیلی ترشح تخمک گذاری داشتم. نکنه خود به خود قبل از پانکچر آزاد بش ...

عزیزم ترشحات حدودا دو سه روز قبل تخمکگذاری شروع میشن....

سلام دوستان شنبه پانکچر داشتم بیست تا تخمک داشتم که هفت تاشون لقاح داشتن میگن بقیه شون هسته نداشتن دلیل شو میدونین یا برا بهتر شدن کیفیت تخمک ها چکار کنم

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
سلام دوستان شنبه پانکچر داشتم بیست تا تخمک داشتم که هفت تاشون لقاح داشتن میگن بقیه شون هسته نداشتن د ...

مهرگون جون

تحت نظر کدوم دکتر و کدوم مرکز انجام دادی؟

قبل از پانکچر از مکملهای تقویتی استفاده کرده بودین؟

الان روز سوم بعد از پانکچر هستم یه کم درد شکم دارم حس میکنم شکمم یه کم ورم کرده درد هم داره ولی قابل تحمله ممکنه هایپر شده باشم ؟

مهرگون جون تحت نظر کدوم دکتر و کدوم مرکز انجام دادی؟ قبل از پانکچر از مکملهای تقویتی استفاده کرده ...

کرمان انجام دادم سه ماه اوا بوسیت هم خوردم چون سری قبل سیزده تخمک داشتم که فقط یه دونه 20 دو تا 16 بود که انتقال دادن بقیه پوچ بودن 

ايشاااااله خدا از زبونت بشنوه همچنين شما ميدوني امروز چكار كردم دوتا لباس زير دكمه دار نوزادي خريد ...

ای جانم،😚😍😍😍😍😍چه کار خوبی 

بنظرم آینده آدما رویاهای امروزشه 

به هر چی فکر کنی همون میشه