2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
مرسی عزیزم.تصمیم گرفتیم انجام بدیم.دکترم میگفت نمیدونم چرا به دارو جواب خوب ندادی.شاید داروهاتو عوض ...

خدا بزرگه انجامش بده انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بزرگه انجامش بده انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

مرسی عزیزم.دیگه خودمو سپردم به خدا....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانم ها.الان از مطب اومدم بیرون.عدد فولی ها: ۱۸_۱۷_۱۹_۱۵_۱۲ امروز روز دوازده.گفت سه تاش مطمینه ...

به قول دکتر اگه هزینه اش مهم نیست انجام بده
اما حتما تا دو روز دیگه اون دو تا هم بزرگ میشن عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون شاید اونجا هنوز راه اندازی نشده

نه عزیزم ، گفت این شماره مخصوص تهرانه استان های دیگه باید با معاونت غذا و دارو استان خودشون تماس بگیرن

یعنی شما 1490 رو گرفتی تو استان خودتون هست؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به قول دکتر اگه هزینه اش مهم نیست انجام بده اما حتما تا دو روز دیگه اون دو تا هم بزرگ میشن عزیزم

مرسی... خدا کنه عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
وای ممنووووون گلم که دل گرمم کردی. ان شاءالله که طبیعی فرزندی سالم و صالح را باردار شی و به سلامتی ب ...

ستاره جون دکتر گفت به شش تاش امید هست؟؟؟منم تقریبا فولیهام هم سایز شماست...و دقیقا امروز روز دوازده بود.من چهارشنبه پانکچر دارم...ایشالا دوتامون فولیهامون حسابی تپل شن💖💖😂

ستاره جون دکتر گفت به شش تاش امید هست؟؟؟منم تقریبا فولیهام هم سایز شماست...و دقیقا امروز روز دوازده ...

ان شاءالله. والا فقط گفت تعدادش کمه. چیز دیگه ای نگفت.

من سه شنبه یه سونوی دیگه دارم 

ان شاءالله. والا فقط گفت تعدادش کمه. چیز دیگه ای نگفت

وقت عمل داد؟؟ذخیره شما چنده؟؟

سلام دوستان

مامانم افتادگی رحم داره دنبال یه پزشک خوب تو تبریز هستم ،دوستان تبریزی اگه متخصص خوب تو این زمینه میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید ،بااینکه خودمم تو تبریز هستم ولی اطلاعاتم درمورد دکترهای نازایی هست.